'

Trötter, Glader och Nöjder



Hello everybody!
Klockan har precis slagit 03.19 i skrivande stund och jag känner hur tröttheten dras sig över mina ögon. Solen har precis gått upp men som tur är så finns det persienner här så jag klarar mig undan ljuset. Vampyr som jag är klarar jag inte av solstrålarna när jag sover. Vilket i och för sig inte riktigt går ihop då vampyrer sover på dagarna då det är ljust ute...

Anyway! Jag har haft en riktigt mysig kväll med Trine denna afton och ligger nu i gästrummet i lägenheten vi fått låna. Snäll som jag är erbjuder jag sängen åt syrran och själv bäddar ner mig i bäddsoffan. Jag börjar dock bli lite smått paranoid av den här eftersom jag vikt upp ryggen och det känns som att den ska smälla tillbaka rätt på mig vilken sekund som helst. Den kommer antagligen inte göra det men det känns verkligen så.

Imorn är det planer på att ta den första turen och övernattningen på båten och förhoppningsvis har vi gudarna med och som håller regnet borta. Vädersnubbarna har varnat för regn på fredag men jag håller tummarna på att dom har fel(Vilket vi alla vet att dom ofta har!)


Läskig!!


Godnatt

Vissa ränder går aldrig ur

Har slagit mig slött ner i soffan för lite tv-häng med syrran förtillfället. Såg nämligen på fäjjan att det var väldigt många som tänkte titta på American History X ikväll. Detta tog jag inte som en slump utan antog att den faktiskt gick på tv. Vilket var helt rätt hehe. Ibland är jag smart faktiskt! Så nu hamnade vi i alla fall framför den. Riktigt bra film måste jag säga. Kommer ihåg första gången jag såg den, det var på högstadiet. Tror till och med att det var första året i högstadiet. Vi hade en anti-rasism vecka om jag inte minns fel, så hela klassen tågade iväg till ett mörkt rum på andra sidan skolgården där lärarna hade anordnat en tv och tryckte igång filmen.
Redan då höll jag på att få slag, mesta delen av filmen blev blundades för mig då jag har väldigt svårt för blod och krossade skallar.

Jag kommer ihåg det som om det var igår. Den obehagliga ilningen som går genom tårna in i fötterna, precis samma känsla som jag får än idag. Och fortfarande kan jag inte lära mig att jag inte ska se såna här filmer för att skippa den obehagliga känslan. Nej, envisa Bella sitter ändå och kollar. Dock blir det mycket blundande fortfarande, precis som då.

Mycket har förändrats genom åren. Jag har blivit äldre, visare(i alla fall vad jag intalar mig) och mognare. Men vissa saker sitter liksom kvar. Vissa saker ändras aldrig.....



.....Vad var det här för jäkla kvällstjafs?? Skit samma, tar mig en chokladtårt-bit istället!




Vadå inte äta sent på kvällen? Får jag visst det, det är min tårta!

Mums mums!

Nu var det gjort, jag är härmed arbetslös! Hade en fantastiskt rolig dag och tackar både släkt och klass för att ni gjorde min dag. Så himla underbara allihopa! ♥

Så vad händer nu då egentligen? Jaa du, just nu sitter jag i soffan i mjukisar och kollar in My sweet sixteen på MTV.... Jaa jag slöar vilket jag faktiskt förtjänar! Sen blåser det fruktansvärt mycket ute så håller mig inne. Vill liksom inte blåsa bort..

Nu ska jag ta och göra mig lite lunch. Billys ska ta och göra en mumsig pizza åt mig. Mmmmm, pizza!

Fy faaaan vad jag är bra!!



Oj oj oj, nu är det snart dags alltså. Sitter just nu i en lägenhet jag fått låna över helgen och fixar mig. Champange frukosten är avklarad och sitter här nu med ett glas juice. Lite variation måste man ju ha!

Makeupen är i alla fall lagd, håret är plåst och plattången påslagen. Går runt här i underkläder för tillfället, vill ju inte skita ner klänningen redan innan allting börjar!

Måste bara säga att jag trivs väldigt bra såhär, inte med studenten utan lägenheten. Satt här igår kväll på ballkongen och njöt av det ljumna sommarkvällen. Satan i gatan vad skönt det är att bara gå runt och ta hand om sig själv lite. Få lite egen tid liksom.
Anyway, är ju inte det som är i fokus idag. Idag ska jag ta studenten och åka stans snyggaste flak!



Gaaaahh, peppa, peppa, peppa!!!!
RSS 2.0