'

Grr!! ;)

NI MÅSTE GÅ IN på den här sidan!! Klicka på länken och njut ;)

http://www.youtube.com/watch?v=E8JYnwCjppI&feature=related

alldeles...alldeles...alldeles underbart!

"Men..är det verkligen...jaa...det är han! Brolle!! Men gud, jag måste gå till honom, fråga om ett foto. Jaa, det gör jag.
jag går emot honom,, det värkar som om ingen annan har märkt att det är han. 10 meter kvar, 7 meter, 4 meter, 2 meter, framme.
-..hej.. är det du? Brolle alltså? Han tar av sig solgalsögonen. Jag ser att han fortfarande har sminket kvar sen föreställningen.
-Hehe, jo det är jag. Säger han och skjuter iväg ett underbart leende. Jag känner att mina knän inte vill direkt sammarbeta med resten av kroppen och hjärtat skuttar upp i halsgropen.
-Skulle jag kunna...alltså om jag kunde få, försöker jag få fram och börjar riva i fikan efter telefonen så jag kan ta en bild. Då märker jag att Trine och pappa även kommit fram.
-Vill du ta ett foto? Frågar Brolle.
-jaa, det skulle jag jättegärna vilja. Alltså, vi var på intiman ikväll, såg dig alltså, du var jättebra, vi satt längst fram, jag fick verkligen hålla i mig själv för att inte peta på dig..he..he.. Istället för mitt stammande börjar jag nu prata oavrutet.
-Alltså, jag menar inte så, att jag skulle göra det, men du förstår. Försöker jag rädda situationen.
  (Jävla idiot att jag inte kan säga något vettigt för en gång skull!) hinner jag tänka mitt i allt.
-Hehe, jag förstår, säger han.
-Alltså jag har en miljon frågor till dig som jag verkligen skulle vilja fråga dig. Äntligen börjar jag bli normal och pratar klart.
-Jaha, men jag har lite brottom just nu, ska ta tåget till Skellefteå nu, men vi kanske kan ta det någon annan gång.
-Alltså, menar du att du vill träffas...och prata...om mina frågor...? Nu börjar jag gå tillbaka till jag-är-ett-fan-och-fattar-inte-att-detta-händer stuket.
-Ja, jag älskar mina fans, och jag förstår att du är ett av dom, och jag skulle gärna vilja svara på dina frågor.
-He..he..du måste skoja!
-Haha, nej, det gör jag faktistk inte.
Vid det här laget tror jag verkligen att jag drömmer eller att han skämtar ellet nått annat, men jag tror verkligen inte på det han säger. Men jag tar till mitt lugna jag och säger:
-Ja men visst, här vettja. Jag borjar rotta i väska efter ett visit kort. - Här, ring mig när du har tid någon gång eller om du någon gång bara helt slumpmäsigt är i Eskilstuna eller nått. Ring mig så kan vi ta en fika och snacka lite.
-Visst, gärna! Ännu ett leende och Trine petar på in axel
-Ska jag ta ett kort? frågar hon.
-Ja visst gör det! Säger jag.
Ett kort, ett leende, en kram och ett hej då. Sedan var han borta. Och fortfarande var det ingen annan som märkt något."


Du ser, det är så här det händer när jag har tråkigt. Just den här fantasin hade jag när jag satt på tågstationen i Stockholm när vi väntade på vårat tåg.
"A human without dreams, ins´t a real human"

29 december är det idag...

jaa, jag ska väl skriva något idag. Min kära mor blev irriterad när jag inte skrev vad jag handlat. XD Förlåt mamma, jag orkade inte och sen glömde jag bort det totalt.
I alla fall så handlade jag en BH i går. En vit en. Sedan hittade jag inte mer igår. Blev lite desperat efter ett tag sen när jag kom på att jag inte hade hittat något att ha på mig på nyårs afton. Men det har löst sig nu. Jag har nmligen hittat en skit snygg klänning på Vero Moda som jag köpte idag. Det är verkligen skit snygg och jag är så nöjd!


Här är en bild på den, inte så bra bara. Lägger upp en till.


Du får vrida på huvudet, jag hann inte vrida bilden. :P




Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Abbas S.O.S som ljuder ut ur högtalarna just nu. Abbas låtar är riktigt bra. Men ganska svåra att sjunga på singstar. XD
På tal om musik så har jag kommit på ett ämne att skriva om här i bloggen. "Månadens Favoritlåt" Va! Vad tycker ni om det. Jag kom på det när jag satt och funderade, igen, att jag ofta byter favorit låtar. Som ni såg så är "gotta be somebody" min just nu, fast jag känner att det är en annan låt som börjar ta över.
Men i alla fall, så tänkte jag att varje månad tar jag min favoritlåts text och skriver ner den här och sedan en bild på grupen/artisten som sjunger den. Smart va!? Ibland får jag såna där snille blixtar. ;)

Nickelback

Min favorit låt just nu!





"Gotta Be Somebody"

This time, I wonder what it feels like
To find the one in this life, the one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I'll be waiting for the real thing, I'll know it by the feeling
The moment when we're meeting, will play out like a scene
Straight off the silver screen
So I'll be holding my breath, right up 'til the end
Until that moment when, I find the one that I'll spend forever with

Cause nobody wants to be the last one there
Cause everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
There's gotta be somebody for me like that
Cause nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they're not alone
There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there

Tonight, out on the street, out in the moonlight
And dammit this feels too right, it's just like déja vu
Me standing here with you
So I'll be holding my breath, could this be the end?
Is it that moment when, I find the one that I'll spend forever with

Cause nobody wants to be the last one there
Cause everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
There's gotta be somebody for me like that
Cause nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they're not alone
There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there

You can't give up, (when you're looking for) a diamond in the rough (cause you never know)
When it shows up, (make sure you're holding on)
Cause it could be the one, the one you're waiting on
Cause nobody wants to be the last one there
And everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
There's gotta be somebody for me, oh

Nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know they're not alone
There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there
Nobody wants to be the last one there
Cause everyone wants to feel like someone cares
There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there



Shopping på hemmaplan!

IDAG BLIR DET SHOPPING. Fast här hemma i våra butiker. Om jag ska vara ärlig känner jag mig osäker i Sthlm, jag menar jag har varit där tre gånger som jag vet och jag hittar liksom inte där. Här hemma i e-town så vet man hur äffärerna är och var de är. Man känner till och med igen folk som jobbar i äffarerna.
Så idag ser jag faktiskt fram emot min och Trines shopping runda. Idag så har jag bestämt mig att jag SKA handla något! Ha :P

Footloose!

jaa, vad ska jag säga...det var en helt underbar kväll! Fram tills vi skulle åka hem i alla fall. Ni ska få höra hur dagen varit.
Dagen böjade med att jag vaknar av klockan jag ställt för att gå upp tidigt(kl halv 9 på morgonen är tidigt för att vara lov). Jag hoppar in i duschen, klär sedan på mig och äter frukost. Packar min väska och är sedan beredd på att pappa ska komma och hämta mig och Trine.
Han kommer exakt 11.02 och vi åker hem och lämnar våra väskor och går sedan till tåg sationen för att ta tåget till Stockholm som gick 12.05. En timmes tågtur och vi är framme! Showen började ju inte förns 15.30 så det blir en liten shopping runda innan. Dock inte så lång, jag köpte inte något faktiskt. Men Trine hittade lite.(jag vill helst ta lång tid på mig så det blev lite för stressigt för mig) jag ska säga er att det var MASSOR med folk! Det var ett mirakel att vi inte tappa bort varandra.
I alla fall så börjar klockann närma sig halv 3 så vi börjar gå bort mot Intiman på Odenplan. Vid det här laget hade jag runt 10000000000000 fjärilar i magen. Vi satte oss på våra plaster (länst fram) coh showen börjar.
Den handlar om en kille som flyttar från stan ut till en ort(ganska likt ärla faktiskt), där händer ingenting rent ut sagt. Och det finns även en lag där om att man inte får dansa. Denna lag kom till för ungefär 4 år sedan när det var en olycka med 4 st ungdomar var med som alla dog. De var på väg hem från en danslektion. Hela samhället är beroende av Pastorn som bestämmer över allt och alla.
Pojken som flyttade heter Ren. Han försöker intala ungdomarna att de måste få dansa om de vill det. Så han blir så klart utpekad som en "satunge" som bara ställer till med hyfs, men att det egentligen beror på att han bara vill ha kul. Ren börjar även stötta på Pastorns dotter Jennie, som inte gör saken bättre.
Nu undrar ni säkert var Brolle kommer in bilden!! Jo det är så att Brolle spelar "the bad guy"(otroligt nog) Tommy, som är ihop med Jennie. Han har en motorcykel och ett straffregister tjokt som telefonboken. Dock behandlar inte Tommy Jennie särskilt bra och tar henne ofta för givet. Detta gör Ren upprörd och det blir en konflikt mellan Tommy och Ren.
Bla, bla, bla, bla, och sen försöker ungdomarna avlägga lagen om att inte få dansa och Pastorn är emot det och bla, bla, bla, och Brolle stor typ inte mer än en halv meter bort. Nästan så jag kan röra vid honom(!!!)
I slutet blir det ett extra nummer med att Brolle och alla andra sjunger låtarna på engelska. (Brolle var SÅ nära!!!! Jag var tvungen att hålla i mig själv för att inte peta på honom.)

Efteråt gick jag på moln ända fram till stationen. Vi kommer dit runt sju och då visar det sig att NÄSTA TÅG INTE GÅR FÖRNS 21.51!!!!!!! BOM! Där ramlade jag ner från mina rosa moln. Jaha, inga affärer öppna, tåget går om tre timmar vad gör vi?? Vi gick en runda på stan och jag börjar lätt sväva upp igen och vi hitta ett sent öppet fick så vi gick in och tog en fika. (underbart med varm chocklad och komma undan från kylan där ute)
Ja, sen gick vi tillbaka till stationen och satt där i ungefär en timma och lite till. Sedan ÄNTLIGEN var det dags att gå till tåget och väl på det så lyssnade jag på musik och gjorde det jag gör bäst. Försvinner in i mina egna tankar om drömmer mig bort. Ni kan ju själva lista ut vad jag drömde om ;)

Jaa, nu sitter jag här, skit tröt, och skriver om denna händelse. Jag är faktiskt nöjd med kvällen, även fast det blev liute misslyckat där med tåget och det. Nej, jag måste säga faktiskt att kvällen var helt UNDERBAR!!!!

Nu ska jag gå och slumra och drömma om min drömprins, Godnatt med er! 

The Great Day

I morgon bär det av till den stora STORA staden. Klockan elva kommer våran far och hämtar Trine och mig och en biltur på ungeför en timme(beror på hur snabbt vi hittar parkering) upp till huvudstaden. Då blir det shopping, shopping, mat och sedan(bäst av allt) Brolle och footloose! Jag ser verkligen fram emot det! Hoppas bara inte sjäva musikalen är kass, då blir det ett litet minus i alla fall.  Men jag tror det kommer bli jätte kul, jag får ju se Brolle i alla fall! ;)

Julafton

VILKEN JULAFTON!  Mysig, rolig, trevlig och alldeles...alldeles....alldeles underbar!
Vid 12 snåret kom mormor och morfar och hämtade oss hos pappa. Dom körde ut oss till Ärla där jag klädde upp mig, sminka mig och lockade håret. Runt halv 2 kom farbror Barbro(vi hade sagt 2 men, som alltid kommer hon en halvtimme för tidigt). Vi drack glögg och små pratade lite tills resten kom.
Sedan rullade resten av familjen Eriksson/Brink in med massor med julkappar! Mera glögg blev det och mera småprat.
Mormor och morfar dök upp strax över 2 efter sitt besök hos morbror Kent. Då blev det ännu mer glögg och ännu mera småprat.
Sen blev det mat. Janssons, morfars köttbullar(mums!), prinskorv, potatis och mycket, mycket mer som mamma och Roger lagat.
Helt plötsligt var klockan 15.00 och, som jag läste i Aftonbladet idag, stod hela Svergie still, och det var dags för Kalle Anka. Sara däremot ville visa Emma och Ellis sin dator på sitt rum. 
Mitt i Balos dans tittar jag ut genom fönstret för att beundra det vita(det lilla som fanns det vill säga) och så kunde jag urskilja något stort rött som vandrar runt på altanen. TOMTEN! Sara kom springandes och så fort hon fick se tomten brast hon i gråt. Rädd, den lilla stackaren. För att inte rädslan ska sitta i tog morfar av sig masken och avslöjade sig. Lite smått nervös skrattade Sara till och sa: Mofa toki! (översättning: Morfar tokig!)
Efter det började julklappsutdelningen dra igång på allvar. Sara hjälpte Ellis med det och allt gick jätte bra. Jag fick mitt ABBA singstar som jag trånat efter så länge, Trine och mamma fick varsin pyjamas och Sara fick en docka. Roger fick en plånbok som verkligen behövdes och två par nys kallingar, Ellis fick One Tree hill säsong 5 hörde jag(avundsjuk) och Emma fick en halsduk.
I slutet var alla jätte nöjda och mormor, morfar, Emma och Ellis åkte sedan hem. Det var då allting började hetta till. Kenneth fick sin efterlängtade drink och mamma med. Roger slafsade i sig Jansson och Barbro förlorade i blump. Jag satt mest bara och njöt.
En riktigt underbar julafton!!

Tack för alla klappar! Blev jätte nöjd med alltihop!

rekord!

Jag hade tydligen fel, jag hann visst skiva lite. Jag ville bara säga att jag har faktiskt kommit upp i ett nytt rekord på besökare. Igår hade jag 6 unika besökare och hela 21 SIDVISNINGAR! Det tycker jag är värt en applåd( klappar för fullt) Tack så mycket till alla som läser.

(Jag håller på med några idéer till hur jag vill att bloggen ska se ut, och sen ska jag nog fråga Sanna om hon kan hjälpa mig)

JULKLAPPAR!

Nu har vi öppnat klapparna hos pappa!! Och jag är så lycklig! Jag fick precis det jag önskat mig, asså, jag kan ta mig tusan inte sluta le!!! :D Okej, jag ska inte hålla er längre, här kommer listan :D

  • En låda med massor med små Geisha chocklad
  • Presentkort på Gina Tricot
  • Mamma Mia! filmen (en riktig favorit!!)
Nu kommer det bästa av allt (trummvirvel) .....EN BILJETT TILL FOOTLOOSE MED BROLLE!!!!! :D:D:D:D:D hahahah, åhh, vad glad jag är!! Det är inte så långt tills vi ska se den, det är faktiskt redan på lördag! åh, vad glad jag är! tack så mycket pappa och farmor!!! Miljoner pussar och kramar!!!!<33

HA EN RIKTIGT GOS JUL DÄR UTE!

Gratis!!

Om ni vill ha gratis presentkort, gå med på dessa länkar:

http://www.gratisklader.se/Register.a8 sp?r=12946
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=119008
http://www.gratismode.se/?c=25748

BellaOTH som värvare ;P

Mini julafton!

Har nu precis klätt våran gran hos pappa. Den blev jättefin! Guld och rött och lite hemgjort, precis som jag vill ha den.
Har öven slått in paket och ska snart titta på Polarexpressen. Hade fått den på posten, vet ej vartifrån men jag är glad vilket som. :) Har sett den en gång förut och den var lite julig så jag tror att den kommer bli en ny jul klassiker, eller i alla fall hos oss :P

Runt halv nio blir det julmat, med skinka, potatis, köttbullar och, det bästa av allt, Janssons. Och äggen såklart också. Maten är nog det bästa med julen. I alla fall morfars köttbullar. Dom är nog dom godaste köttbullar jag någonsin ätit! Ni måste prova dom!! :P

Efter maten blir det julklapps öppning, pappa har alla paketen ute i köket men har inte skrivit namn på dom. Bara för att retas! Det var en del, fast ändå inte. Precis lagom. XD Hoppas som en gris att jag får Disney-singstar!!! höhö


Nu när jag sitter på golvet vid granen ser jag att den är lite sne. Hmm, hoppas den inte ramlar, och allt som Trine och jag slitit för att få snygg(jag måste säga att granen var ganska ful innan) blir förstörd! Nej, tror nog inte det, eller ja, hoppas inte.

Jag kommern nog inte skriva mycket under julen nu, så jag ska önska er alla en riktigt God Jul! <3

Nytt år med Brolle

Det visade sig att en kontakt på msn har träffat the man Brolle! han berättade att hans kusins tjej är kusin med brolle. Hmm, trevligt tänkte jag så nu bhar jag min dirikta kontakt till Brolle him self ;) Ett steg närmare i alla fall :P
Denna person som nu känner Brolle ska tydligen fira nyår med honom, så jag skickade med en hälsning ;D okm ni är nyfikna så var den så här: "Ditt största fan vill hälsa ett gott nytt år, och jag älskar din musik" Eller ja, något åt det hållet var det. Tänk vad världen är liten :)



 Jag skulle i alla fall ge vad som helst att få fira nyårsafton med Brolle :D

Ärla, ett getto??

Sitter nu här med en kopp te i handen och ska alldeles starx gå tillbaka till TV soffan och titta på Parlamentet. Först ville jag bara fråga er därute en sak.
Det var så att igår hade jag och en kompis en liten "pratstund" om ungdomarna här i Ärla. Det hela började med att jag nämnde att det så kallade "gårn" ska stängas så ungdomarna inte har någonstans att vara. Då blir denne kompis riktigt upprörd och säger att hela Ärla kommer förvandlas till ett getto och att allt är föräldrarnas fel. Att ungdomarna kommer "protestera" genom att förstöra och bete sig som småungar, rent ut sagt.
Bara för att de som håller i gårn är tvugna att stänga den, för att intresset är för litet både hos ungdomar och föräldrar, så betyder väl inte det att alla ungdomar ska hålla på att förstöra skolgården, dagisgården, kiosken m.m. för att dom ska få som dom vill? Det är ju ändå dom som förlorar på det. Jag menar, dom är ju inte direkt osynliga när dom håller på och skriker och kör med sina moppar överallt. Speciellt inte för oss som bor 10 meter från dagis.
Är det  jag som har fel eller är det riktigt jävligt idiotiskt?? :S
Snälla tyck till och kommentera!

Gratis mode!

Malin Carlsson skickade ett "värvnings-mail" till mig idag( eller när det nu var) från GratisMode.se. Eftersom jag redan är med på GratisBio så tänkte jag "va faan, kör till". Och det visade sig vara en jätte bra sida! Poängen är jätte lätta att samla in och bra erbjudanden. Jag tror nog att jag blivit kär!
Ett tips: Bli medlem! http://www.gratismode.se

kärlek

Jag tittade på Bonder söker fru i förrgår. Bönderna har ju nu valt sin sista gång och avsnittet i torsdags handlade om resan paren gör tillsammans. Och som de flesta vet så är det med en bög vid namn Peter. Han har valt Ville som är väldigt känslosam och har inget emot att visa sina känslor för Peter. Man ser på hela honom att han verkligen gillar Peter, det liksom lyser i hela ansiktet när Ville ser på honom.
Och det är bara så mycket kärlek att jag får ont i hjärtat. Det är väl dels för att det är som sagt väldigt mycket kärlek och jag tror faktiskt att jag aldrig sett så mycket på en och samma gång, och dels är det ju för att jag vill ju också känna så nån dag. Och jag vill att den dagen ska vara nu. Jag känner att jag har så mycket kärlek inom mig men jag har ingen att lägga den på.
Sen vill jag ju också känna kärlek, vara kär i någon och jag vill ju så gärna vara lycklig. Jag förstår inte varför jag inte är det. Och nu handlar det inte bara om kärlek utan utöver det också. Som t.ex. varje gång jag ser mig i spegeln  vill jag bara titta bort och ignorera mig själv. Jag har så dåligt självförtroende! Jag kan inte komma på en ända sak som jag är bra på eller som jag gillar hos mig själv.
Det är nog det jag önskar mig allra mest i jul.
Lycka och mitt självförtroende tillbaka.

JULLOV!!!!!:D

Äntligen jullov! Har längtat så länge på den här dagen. Det är inte så långt som de brukar vara men det är iaf i typ 3 och en halv vecka. Sen är det jul och jag ska vara hos mamma i år. Asså på julafton, dagen innan är jag hos pappa :P Blir som två julaftonar XD I alla fall så har jag önskat mig:
*ABBA-singstar
*Disney-singstar
*OTH säsong 5
*Nagel grejor (XD)
*Presentkort


Jag tror ärligt att jag behöver lite ledigt. Vara hemma, slappa och titta på One Tree Hill och allt man gör på ett lov. XD
Jag ska absolut titta på One tree hill! För typ två veckor sedan började jag om från början och började titta på säsong 1 då, nu är jag på sista skiva och får se hur långt jag har kommit sen när skolan börjar igen :P Ska försöka att i alla fall ha tittat igenom säsong 2 och ha börjat på trean! ;D

Snart ska vi till Ärla skola och dansa ut skolterminen :P Trines avslutning alltså, det blir väl...skoj...

Föresten så har min kära mor också skaffat blogg XD Den är på "fixning" och kommer snart bli skit snygg, men ni kan väl kolla in den i alla fall :) http://tillhem.blogg.se

Gratis Bio!

Jag har lyckats hitta en skti bra sida. www.gratisbio.se
Du blir medlem, du samlar poäng, du får biobiljetter i brevlådan! Helt sjuktbra! och jag lovar, de är en helt seriös sida! Det du gör är att blipa runt o se om du hittar några bra erbjudanden, om du gör det kan du köpa, beställa eller vad du nu gör så ploppar det in poäng på ditt GratisBio konto.
Gå med nu vetja! Och om ni nämner mig (BellaOTH) i luckan "värvare" får nu 25 poäng extra. Plus de 50 poängen du får för att du registrerat er. Skriv in www.gratisbio.se i adressfältet o registrera er nu. :D

....

Trodde att de här med skrivandet skulle hjälpa. Men jag känner mig lika ledsen som förut.
 Folk säger ju att man ska prata om hur man känner, och eftersom jag inte kan prata med folk, som normala barn kan, så tänkte jag: " hey, jag skaffar en blogg, då kan jag skriva hur jag känner och det är ingen som känner mig på nätet så det måste funka!". Så jag började skriva.
Till en början gick det bra, men efter ett tag blev det segt och jag visste inte avd jag skulle skriva, så jag började lägga in bilder och låttexter för att publicera något. Men det blev liksom inte vad jag ville.
Det jag ville/vill är att kunna skriva något som berör andra, som betyder något, men det blev bara skit av allt. För det visade sig att jag inte kan skriva något jävla vettigt. Jag är helt jävla inkompetent och är faan inte bra på någonting! Som vanligt, jag är inte bra på idrott, skriva, rita, allt som jag tycker om att göra som tex sminka, inreda och kläder.
Alla har en grej de är bra på, utom jag. Jag är inte bra på nånting, jag kan lika gärna gå och dra något unket över mig, det är väl iaf en bra sak jag kan göra....
RSS 2.0