'

Buddy Holly!

Jaa, vad ska jag säga? Det var helt sjukt bra! Ni fattar inte vilket hålligång det var. Låtarna var skit bra och Brolle bara lyser som bara han kan göra. Låtar som That´ll be the day, Everyday, Oh Boy, Peggy Sue och Johnny B Goode sjöngs och man kunde inte låta bli att svinga med fötterna, trampa takt och vifta på höfterna (det sistnämnda så gott det gick när man satt ner.) Man fick följa Buddy genom hans tre toppår (1956-1959), från hans start i karriären till dödskrachen den 3 februari 1959. Slut nummret när hela esamblen körde Johnny B Goode stod ALLA upp och klappa i takt och dansade med. Det skreks och det tjoades och visslades. Viken upplevelse!
Jag rekomenderar er verkligen att se den! Om inte för Brolles fina smile så för den underbara musiken. Det är ett sånt skötn gung att den är omöjlig att motstå.
Jag säger bara en sak: SE DEN!

Veckans Förvrängning v 17

Japp, då ska jag avslöja förra veckans förvängning och det var Pierce Brosnan!

 
Det var tre som röstat och bara en hade rätt. And that one is PAPPA! Grattis och till dig och till er andra vill jag säga: SKÄRP TILL ER, ni kan om ni bara vill ;) XD Haha, nej men allvarlig, tre röstade! Lite mer competition vill vi ha! :P

Nu till nästa förvrängning! Det är hela TRE pojkar denna gång! Här är dom!


Mmm, sug på den ni! XD Japp, men hade bra och gissa på!

Otrolig text!

"How to touch a girl" - Jojo

I think I could like you
I already do
Feelings can grow but
They can go away too
You're takin my hand
Lookin into my eyes
Don't be in a rush to
Get me tonight

i Feel somethin happenin
Could this be a spark?
To satisfy me baby
Gotta satisfy my heart

Do you know how to touch a girl?
If you want me so much
First I have to know
Are you thoughtful and kind?
Do you care what's on my mind?
Or am I just for show?
You'll go far in this world
If you know how to touch a girl

Do you know how to touch, know how to touch a girl?
Do you know how to touch, know how to touch a girl?

I think I could like you
But I keep holding back
Cause I can't seem to tell
If you're fiction or fact
Show me you can laugh
Show me you can cry
Show me who you really are
Deep down inside

Do you feel somethin happenin?
Could this be for real?
I don't know right now but tonight we'll reveal

Do you know how to touch a girl?
If you want me so much
First I have to know
Are you thoughtful and kind?
Do you care what's on my mind?
Or am I just for show?
You'll go far in this world
If you know how to touch a girl

Do you know how to touch, know how to touch a girl?
Do you know how to touch, know how to touch a girl?

Bring me some flowers
Conversation for hours
To see if we really connect
And baby if we do
Ooh I'll be givin all my love to you
Ohh

Do you know how to touch a girl?
If you want me so much
First I have to know
Are you thoughtful and kind?
Do you care what's on my mind?
Or am I just for show?
You'll go far in this world
If you know how to touch a girl

Do you know how to touch, know how to touch a girl? (Yeah, yeah)
Do you know how to touch, know how to touch a girl?

You'll go far in this world
If you know how to touch a girl


(fanns ingen video på youtube :S)

Morgonen 19 april

Jag sitter nu och tittar på Talang repsiset sen i fredags. Och om ni missat det så missade ni världens roligaste grej alltså! Det var fyra killar, jaa kanske lite äldre än mig som kom ut på scenen ENBART KLÄDDA I RUNDA KNÄCKEBRÖD! Asså, jag höll på och kissa på mig, faan vad kul det var! XD Haha, härliga grabbar det där XD ;D

Jaa, allmänt och dagen. Det blir nog inte så mycket. Sov länge(det behövde jag) sedan upp och spela Mario Kart, sen var det ju repris på Talang. Restan av dagen är annu oplanerad, rätt skönt bara få slappa en söndag som denna.

Ni ska få facit på Förvrängningen också(helt otroligt att jag kom ihåg det) sen ska ni få någon ny att klura på.

hade bra så länge!

Helgen v. 16

Jaa, denna helg har väl väl haft sina ups and downs. I förmiddags blev det handledarkurs och jag skulle tydligen vara med :S i alla fall så skulle den vara typ två timmar. När vi kom fram visade det sig att den skulle hålla på i TRE TIMMAR! Sen drog dom ut på det så det tog TRE OCH EN HALV TIMMA istället. Och jag kan inte säga att jag blev särskilt klockare för det. För det första så pratade han i oändligheter men han förklarade inget. Han sa saker som " jaa, eleverna kanske inte vet vad motorbromsa är så det får ni förklara för dom" Men han förklarade inte själv vad det är! Så vad gjorde jag där egentligen?! Riktigt onödigt om du frågar mig!

Det positiva med den här helgen är att jag har köpt ett par jeans. Och för er som känner mig vet att jag är OTROLIGT kinkig när det gäller jeans. Eftersom jag har så ont i höften så ska dom absolut inte sitta åt just där, och jag vill helst ha ett par höga jeans med strech i. Och så förstår ska dom vara snygga också. Otroligt nog hittade jag precis ett sånt par! Så dom är jag jätte nöjd med!

Hmm, något mer positivt som hänt. Joo, vi tittade på Twilight alldeles nyss. Lika bra som alltid. (Dock är böckerna bättre men så är det alltid ju)

Jaa, sen är det ju praktik nästa vecka. Det blev lite sent ordnat för mig (i onsdags faktistk) men som tur fick jag plats på Sofies hud och kroppsvård. Det ligger längre bort på Köpmangatan typ. Hon lät jätte trevlig i alla fall så det kommer nog blli bra. En sak som var lite konstigt dock var att jag skulle börja kl 13.30 på måndag. Jag säger inte emot men det var väldigt sent. Jaja, det är nog inte så varje dag.

Nej, nu måste jag sova gott folk. Hade bra med er!

Datakunskap

Japp, då sitter man här på datakunskapen igen och väntar på att få resultatet på förr-förra veckans prov. Jag tror det gick skapligt i alla fall. Oj, nu kommer lärarn, får se hur det går :D ....32 poäng av totalt 50. Det var VG i alla fall så jag är nöjd.
Nu ska vi börja med Power Point tror jag. Det ska bli kul att se eftersom jag inte kan ett skit om det. I och för sig så är det väl bra att vi har det i såna fall.

Idag har vi även en liten speciell dag. Det är nämligen så att Hv lärarna har heldags konferans så vi har inte många lektioner alls. För att rätta mig själv så slutar vi faktiskt efetr den här lektionen. Alltså ELVA NOLL NOLL! Sug på den du! Haha, så jag tänkte ta en tur med Jessica till tunis och köpa dom där Jeansen som jag ville ha. Efter det blir det hem och Mario Kart.
Just det det har jag inte sagt men pappa har köpt ett spel till, till Wii alltså. Mario Kart som sagt med ratt och allt. Skit kul! :D Jaja, nu måste jag försöka mig på Power Point.
Hade bra!

Genialt Jessica!!

Idag har jag kommit på en otroligt toppen, helt genial idé! Det var så här nämligen att jag och Jessica att i skolan efter att fått reda på att vi inte hade någon sy slöjd. Så då ville jag att hon skulle höra min favoritlåte just nu så jag började spela upp Erik Segerstedts singel "Saturday night". Då säger hon något så genialt att ´jag trillar av stolen nästan.
-Det låter nästan som en musikal låt det här.
PLING säger det i mitt huvud och jag kommer på att jag ska skriva en musikal baserad på den låten! Det är så genialt för hon har rätt, det är en typisk musikal låt. Svängig, mycket fart i, glad och sommrig. För er som inte har hört den klicka HÄR! (Den riktiga är mer fartig, det här är en live verision men lika bra för det)

Så nu sitter jag här helt beroende av tanken att skriva en egen musikal. Tänk om det verkligen kan gå igenom. Tänk om jag på riktigt får sätta upp en riktig musikal!! Min egen desutom! Åh, tänk vad kul det skulle vara!

Veckans Förvrängnig

Den här veckan var det visst inte så svårt. Tyckte jag fått till det lite klurigt i alla fall men nee då. I alla fall så var det självklart Måns "mums mums" Zelmerlöw!
 

Alltså har alla som gissat fått rätt och då står det mellan mamma, Trine, Sanna och Jessica. Då sitter ajg här med fyra lappar och ska nu dra vinnaren. Och det är.......MAMMA! Stort grattis till digh och även alla andra som gissat rätt.
Nu över till nästa förvrängning. Också denna vecka en kille/man. Det blir inga ledtrådar denna gång :P Här är han!



Hade bra och gissa på!
Kramar!

Dag med familjen

Idag har jag och hela familjen varit på Tuna Park. Efter en hel del tjafs från Saras sida kom vi iväg rätt så skapligt i alla fall. Väl framme blev det ett var och jag hittade ett par skit snygga jeans. Köpte dock dom inte utan köpte ett par skor i stället. Blev jätte nöjd med dom och ska när ajg får tid åka in till Tunis igen och köpa jeansen också.



Väl hemma blev det påskmat-rester (tror det är fjärde gången jag äter påskmat och jag är SÅ TRÖTT PÅ DET!)
och sen åkte Roger och jobbade så mamma, jag och Sara gick över på dagisgården och lekte lite. Sara åkte ruschekana(eller hur det nu stavas) och sparkade iväg bollen som jag fick gå och hämta hela tiden.
Lite senare kom Trine också så då blev det ett riktigt vilt.


Lila jacka, rosa byxor och gröna skor XD


Haha, alltså. Dom där två XD

Jaa, så nu sitter man här. Helt slut efter en dag med systrarna och väntar på att parlamentet ska börja. Och i morgon blir det skola också. Blir tufft att gå upp tidigt efter många sena kvällar. Men det ska nog gå bra, får tänka att det bara är 8 veckor kvar till sommarlovet :)
Kram på er!

New moon på film, Twilight på DVD!

Efter mitt beroende av Twilight böckerna (och filmen) så har jag börjat kolla in bloggar som bara hndlar om just dom böckerna. På en av dom (Cullens) så kunde jag läsa att den 20 november kommer New Moon (andra boken) ut på film! Tror dock att det var i USA den kommer ut då. Men ändå! Åh vad jag längtar!! :D

Och det är också 19 dagar kvar tills Twilight kommer på DVD! Jag ska LÄTT köpa den! Har den på datan, men vill ju ändå ha DVD:n med extra material o sånt :D Åh, längar dit också!! :D

Filmkväll och påskmat

Igår kväll hade jag, Carro, Jessica och Tommy placerat oss hemma mig och det var dags för filmkväll. Vi hade riktigt mysigt och det blev hela fyra filmer. Egentligen skulle Carros kompis Simon och en till komma, men dom missa bussen så det blev inget. Tråkigt tycker jag, men vi hade skoj ändå. Det blev Mamma Mia, Hotelliggaren, 1408 och American Pie The Wedding. Efter det avr vi riktigt trötta. MEN jag tyckte jag hörde två stycken som inte var för trötta för lite mys mys . Hehe, gulliga ni är! :D
På morgonen så blev det 14.10 bussen ut tills pappa för att ha lite påskmiddag med farmor och Barbro. Riktigt trevligt och OJ vad mätt jag är nu.

Så mätt och belåten tänker jag gå och lägga mig ikväll för att sedan förbereda sig för ännu mer påskmat. och även allt påsk godis.
Godnatt med er alla!
O Glad påsk!

Älskar denna låten just nu!!!

"You give me something" - James Morrison

You only stay with me in the morning
You only hold me when I sleep
I was meant to tread the water
But now I've gotten in too deep

For every piece of me that wants you
Another piece backs away

You give me something
That makes me scared alright
This could be nothing
But I'm willing to give it a try
Please give me something
Because someday I might know my heart

You only waited up for hours
Just to spend a little time alone with me
And I can say I've never bought you flowers
I can't work out what they mean

I never thought that I'd love someone
That was someone else's dream

You give me something
That makes me scared alright
This could be nothing
But I'm willing to give it a try
Please give me something
Because someday I might call you from my heart

But it might be a second too late
And the words that I could never say
Are gonna come out anyway

You give me something
That makes me scared alright
This could be nothing
But I'm willing to give it a try
Please give me something

You give me something
That makes me scared alright
This could be nothing
But I'm willing to give it a try
Please give me something
Because someday I might know my heart

Know my heart, know my heart, know my heart

Veckans Förvrängning!

Jaa, såklart glömde jag att redovisa facit förra söndagen, så i tisdags när jag kom underfun med att jag glömt tänkte jag att ni kan få en till vecka på er. Så här är jag nu, och som det visade sig så var inte dessa två veckors förvrängning så svår. Såklart var det Robert Pattison/Edward Cullen. Jag hade då precis sett Twilight filmen så jag var nästan tvungen att ta honom. :P
 

I alla fall så är det Sanna och någon som kallar sig Ickan som har fått rätt. För er andra måste jag säga att jag måste ha ett riktigt namn eller en bra förklaring på vem du menar. Också namn behövs för att jag ska kunna avgöra vem som har vunnit.
Då ska vi se, sitter nu med en lapp där det står ickan och en där det står Sanna. Och vinnaren är....Ickan! GRATTIS! Vet ej hur jag ska få tag på dig, men du får väl antagligen gå in och kolla här :P



Nu så ska vi komma till nästa :) Denna vecka har jag tagit en kille igen, han ahr varit med i melodifestivalen två gånger, och även gjort rekklam för MQ. :) Här har ni honom! :P

Hoppas det inte är för lätt! :P
Hade bra och gissa på nu! :P

Nya vårkläder!

Idag har jag varit på stan och shoppat! Jag har köpt den blå blommiga kjolen jag trånat efter skit länge. Jag köpte en blå t-shirt till den sen en vår jacka. Så nu är alla mina pengar slut. XD  Hade tänkt att ta kort på kläderna och lagt ut här, men det vissade sig att min kamera sladd ligger hos mamma, så ni får se dom senate XD

Bästa låt just nu! XD

When you say nothing at all - Ronan Keating

It's amazing

How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing

[CHORUS:]
The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say
Nothing at all

All day long
I can hear people
Talking out loud
But when you hold me near
You drown out the crowd
(The crowd)
Try as they may
They could never define
What's been said
Between your
Heart and mine

[Repeat chorus twice]

(You say it best
When you say
Nothing at all
You say it best
When you say
Nothing at all)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Let's me know
That you need me

[Repeat chorus]

(You say it best
When you say
Nothing at all
You say it best
When you say
Nothing at all)

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Let's me know
That you need me

(You say it best
When you say
Nothing at all
You say it best
When you say
Nothing at all)

Ingen OTH!! :O

Vet ni vad jag fick reda på!? Det är tydligen ingen One Tree Hill i morgon för det ska sändas någon jädra ishockey på tv! Tusan vad förbannad jag är! det slutade ju så bra sist, o så ska dom inte visa nästa i morgon!! Fy tusan alltså!

Ny blogg header

För er som inte vet tänkte jag berätta att jag håller på med en ny blogg header. Japp, ska försöka ändra bakgrunds färg o exprimentera lite själv. Får nog ta hjälp av min mamma (konstigt nog har hon lyckats göra om sin blogg, o jag ahr ingenanning hur hon klarade det :O ), men jag är inte riktigt klar än och det är mycekt som fattas på headern :) det avr tänkt att det skulle bli lite bilder o så, så ajg håller på för fullt :)

2 April

Idag har det inte hänt så mycket måste jag säga. Hade en lektion idag eftersom temat var inställt. Det blev en lite stund på stan där jag hittde en jätte fin vit kavaj jacka på HM! Vill ha! Vill ha! Vill ha! Men ska nog köpa den snart faktiskt. Jag har ju faktiskt nytt fått studiebidraget :P
Sen gick jag hem och så spelade jag lite Zelda, hihi. Men jag kommer ju ingenstans!! Blir så förbannad!! Någon som vet hur man använder bomber i vattnet?? Hör av dig i såna fall!!! :P

Har nu också gjort klart "blandade uppgifter" i matten till mateprovet i morgon. Känns som det kommer gå bra. Känner mig säker :)

Snart är det påsklov också!! Och då blir det filmkväll med kompisar!! Hoppas alla kommer! Kommer bli skit kul!!! :D:D

hade bra så länge!

Stor överraskning!

Idag har jajg fått en OTROLIGT glad nyhet! Det värkar som om pappa har semester på midsommar. Så han hade en idé och för er som inte känner min pappa så brukar dessa idéer vara riktigt tokiga och sluta väldigt bra. Titta bara på båten till exempel. I alla fall så har nu min pappa en ny idé. Det är att vi ska åka till England under midsommar!! :D Hela tio dagar, flybiljetter är redan bokade och det är bara att vänta och packa kvar! :D Tusan vad kul det ska bli! :D
RSS 2.0