'

Vet ni en sak?? Hihi!

Bagge kommer hem idag! Eller nej förlåt, jag rättar mig, han är redan hemma just nu! Jag skulle gissa på att han ligger och sover eftersom han kom hem tidigt i morse. Fråga mig inte hur jag vet det, you don't wanna know!

Så just nu sitter jag som på nålar med telefonen i högsta hugg, fullt beredd på att svara när han ringer för att skrika: "HEEEEEEEEJ ÄLSKLIIIIING!!!"

Hmm, nu när jag läser det låter det rätt patetiskt. Men hallååå, han har ju varit borta hur länge som helst jööh!!

Hehe hehe eh he eeeh...okej, jag ska gå och ta en dusch för att lugna ner mig. Ciao så länge!

Det var ju bara pricken över i:et!

Jaa, vad ska man säga. Vi åkte upp till sthlm, vi fastnade i bilkö, missade båten och fick vända och åka hem igen. ROLIGT...

Och vi som skulle till Grönan i morgon...

Irriterande eller vad?

Jag sitter här och försöker tänka ut vad det var som jag tänkte på igår kväll, något jag skulle blogga om alltså. Det var något jätteviktigt och klokt med många visdomar och så vidare. Men tack vare att jag var för trött igår för att gå upp och skriva ner det så har jag nu glömt det. Tack så jättemycket!

Om jag kommer på det så hör jag av mig..

Hihi!

Jag känner mig lite busig! Jag håller på med ett litet projekt på sidan av den här bloggen. Ja, jag kan väl erkänna att det är en till blogg. Men jag lovar, jag ska inte sluta blogga här. Bara ha lite annat att blogga, hihi! När jag är klar får ni se, jag lovar!

Jaa, POOF!

p240710_19_35000 (MMS)

Där sitter jag och knaprar på chips när POOF! så dyker de här upp. Ett gulligt livet hjärta som fick bli fotomodell innan den slank ner i min mage. Mmm, kärleksfullt gott!

Praktiskt eller vad!

p220710_00_17000 (MMS)

Hehe, min dator är så liten att den får plats i min sängbordslåda!

Är det inte typiskt?

Det var en gång en ung kvinna som var och hälsade på sin pojkvän i den lilla men väldigt myiga hålan. En dag bestämde paret sig för att hyra film. Det gick in på datorn och klickade fram två filmer som de ville ha. De bokade filmerna via pojkvännens personnummer och sen var det bara att ta sig iväg och hämta ut de.

Den unga kvinnan tog pojkvännens cykel för att glida ner för den långa baken ända ner till affären för att hämta ut filmerna. Att ta sig uppför sen kan ju inte vara så överdrivet jobbigt tänkte hon och gav sig av. Hon svichade förbi barnvagnar och tanter ner för den långa baken och kommer fram till affären. Där parkerar hon cykeln och låser den.
Det är då hon kommer på att hon glömt en sak. En väldigt viktig sak som hon var tvungen att ha för att få ut filmerna. Just precis, pojkvännen legitimation.

Den unga kvinnan plockar upp sin telefon och ringer desperat efter pojkvännen. Han svarar inte så hon bär sig av hemmåt igen. Tar cykeln och cyklar på. Men det hon innan trott inte var ett problem blev det nu. Den långa baken var faktiskt väldigt jobbig att ta sig uppför. Att cykla kunde hon glömma, efter ett tag fick hon kliva av och gå den sista biten. Då ringer pojkvännen och kvinnan frågar vart legget ligger, hon frågar också efter en flaska som hon kan ha vatten i.

Om han var hemma? Nej, pojkvännen hade gått till en kompis för att fixa lite nya låtar till hans dator. Som tur var hade den unga kvinnan med sig hem nykeln så hon kunde ta sig in.

Ja, in gick hon och hämtade både en flaska vatten och legitimationen. Sen bar det av igen. Dit vägen gillade hon. Hur hon svepte fram i rysande hög fart ner mot centrum och affären. Hämtade ut filmerna och hon unnade sig även en glass för besväret att behöva cykla uppför mördarbaken två gånger.

Sen var det upp på cykeln igen och den här gången måste hon erkänna att det inte var lika jobbigt. Hon fick fortfarande gå den sista biten men hennes medtagna vatten hjälpte väldigt mycket.

Så nu sitter hon och bloggar om hennes misstag, som på nått sätt inte förvånar henne. Den unga kvinnan är dock en positiv kvinna så hon tänker att hon fick sig ett rejällt motionspass i alla fall!

Bra tajming där

Hur kommer det sig att alltid när man ska in på Ica, eller COOP eller någon annan närlivs affär. Man ska bara handla något litet, i mitt fall en bar och en glass även hämta ut två filmer, så har hela byn bestämt sig för att storhandla. Bara för att lilla jag ska in en snabbis sen hem igen. En snabbis bara!
Nej då ska alla kärringar handla upp hela affären. Och ingen, INGEN, släpper fram mig så jag kan få handla min glass.

Riktigt störande...

Jag ♥ dig!

Ligger i tältet nu o följer dramat som f...

Ligger i tältet nu o följer dramat som förregår i granntältet. Lilla dottern har glömt sin nalle hemma och är nu helt förstörd. Bilen har de letat genom, tältet också utan att hitta den. Till och med storebror var ute o letade i bilen. Tyvärr utan att hitta den. Lär bli en lång natt för både dom o mig. Suck...

Jag lever!

Resan gick bra och vi har nu spenderat hela dagen vid badet. En vik in från havet så vi badar alltså i saltvatten. Vilket betyder att man bränner sig lättare. Och vad tror ni jag gjorde? Joo, jag brände mig såklart. Hela baksidan av benen är illröda. Yepp, verkligen roligt. Men men, det blir ju en fins färg sen. Om några dagar...när jag genomlidit klart denna smärta.

Haha, nu snackar de skit om att jag vill mer än någon annan unge här till Vimmerby. Visst vill jag dit men vi ska inte överdriva...Okej, jaa jag vill dit än någon annan, retas inte!

I morn kommer Bagge också, ÄNTLIGEN! De här två veckorna har känts som en evighet. Värre när man bara går hemma liksom. Jaja, nu är det ju inte så långt kvar

Det var meningen att detta inlägg skulle publicerats i söndags, men nu när jag gick in och kollade låg det bland utkasten. Förbannat! Men men, bättre sent än aldrig!

Japp, då är vi nu på väg. Och jag fick nys...

Japp, då är vi nu på väg. Och jag fick nyss en känsla om att de kommer bli skit kul! Ingen hem längtan här inte, nu kör vi!

Snart bär det av!

Husvagnen är packad, bikinin beredd och bilen tankad. Jag kommer befinna mig i Gamleby utanför Västervik och där ska jag stanna i en vecka framöver. Datorn ska med så jag kommer nog slänga in ett inlägg eller två. Men tro inte för att jag ska bomba er, jag är på semester respektera det!

(Inte för att jag tror att ni klagar men det känns som om jag har mer läsare om jag säger så, hihi!)

Nu ska jag snart ta och lägga mig också. Bilen går 09.00 och jag ska duscha och packa det sista innan vi bär av. Väskan är dock full så hur jag ska få med allt annat som ska med får vi se. Får prova det som alla gör i filmerna, hoppa på väskan!

Guten naschten!
RSS 2.0