'

Nytt år på väg!

Sitter i soffan med min nya dator i knät med familjen nu. Härligt det är med egen data måste jag säga! Sen att den inte är större än en twilight bok gör saken bara bättre.

Idag har de varit en tripp till västerås o Hälla köpcentrum, kanske inget att hänga upp i gran direkt när man är van med Tuna Park men hittade i alla fall något att ha på mig i morn, (som tur var!)
Här blir de fest med familjen. Fullt ös o en jädra massa folk.

Nu ska jag återgå till bingolotto(eller vad de är). Ni får ha en riktigt härligt nyårsafton!
Kramar!

I remember love...

I can see it in your eyes
I can see it in your face
I could feel it when we touched
It used to mean so much
But now it's gone away

We were young and dreams were new
And every word we said was true
Any mountain we could climb
You made me feel alive
First time in my life

But, I remember love
So beautiful
Now I know my heart is breakable
'And I remember love
The true meaning of
I remember, I remember love
Now the years have come and gone Oh, and by now we've both moved on I admit that there are nights When I wonder why Why we said goodbye 'Cause I remember love So beautiful Now I know my heart is breakable 'Cause I remember love The true meaning of I remember, I remember love Oh, I've been losing faith each time I fall But I still believe love conquers all 'Cause I remember love (So beautiful) Now I know my heart is breakable 'But I remember love The true meaning of (I remember, I remember love) Yes, I remember, I remember love Now I know my heart is breakable When we see your face as I hear your voice I remember, I remember love

Jul, jul, strålande jul!

Ännu en julafton avklarad, och alltid är man lika fridfull efter. Man har ätit gott (och massor!), öppnat julklappar coh haft otroligt roligt med familjen. Träffat en kusin som man inte träffat på evigheter och så kära gamla farmor som hgållit sig uppe hela kvällen. Otroligt nöjd är jag!
Trine fick mest klappar i julklapps-spelet, Anne slog alla i labyrint spel, Calle lärde Trine att europa inte är ett land och att Spanien inte är en världsdel och Barbro och farmor ägde på Wii bowling. Bättre än så här kan kvällen inte bli!

Hoppas ni alla också haft en underbar kväll!

God Jul!

Äntligen julafton! Som man väntat på den här dagen. Sista chokladbiten i kalendern, sista julkaleder-avsnittet, endast 6 dagar kvar till 2010. Jag tycker då de går otroligt fort! 6 dagar kvar till januari, och skolan börjar den sjunde. SUCK! Drömde till och med om skolan inatt. O tro mig, de var ingen trevlig dröm!
Men men, nu är de positivitet som gäller! Snart blir de jul brunch och sen ska man väl försöka hoppa in i duschen för att göra sig fräsch.
Ni får ha en underbar julafton allihopa!
Massa jul-kramar!

Lucia!

11 dagar kvar till jul! ♥

Idol äntligen över...för i år

jaha, Erik vann Idol. Oväntat? Inte direkt. Han är en otrolig artist och jag tror Calle kommer komma långt ändå. Så det spelar ingen rll för min del egentligen. Båda är otroliga artistrer och de var skit duktiga ikväll, that's it.

Usch, jag börjar bli rätt trött nu. Känner att jag inte skriver något vettigt här direkt, haha. Bäst om jag slutar nu, skriver mer i morn kanske.
Go natt gott folk!

I always said that I don't need you, but it always gonna come right back to this

Super snälla silver Sara!




Hon är då för söt ibland! ♥

RSS 2.0