'

And I want to say, that you are all that I need

Så var man äntligen ute i Ärla igen. Härligt att vara ute i lantluften. Mötes av en alltid lika glad Sara. haha, den ungen är bara för söt ibland. "Ja älkar dej bella!" haha, lilla bus :)
Fick även ta en tidigare buss än väntat pga en förflyttad och en inställd lektion. Härligt! Att sluta kvart över fem är inte direkt en höjdare. Men det löste sig IDAG i alla fall och fram till v.40. Då blir de riktigt jobbiga onsdagar.

Ser däremot fram emot fredagen som kommer nu. Min Bagge kommer nämligen ut hit då, hihi. Härligt härligt! Åh, längtar så! Jag förstår inte hur man kan sakna någon så mycket. Jag blir ju nästan tokig ju! Var värre dock under sommarlovet när man bara satt hemma och inte gjorde så mycket. Nu har jag ju i alla fall skolan att tänka på. Hoppas bara att torsdagen och fredagen går riktigt fort så jag kan få vara i hans armar så fort som möjligt!


Better man - James Morrison

There was a time
I had nothing to give
I needed shelter from the storm i was in
And when it all got too heavy
You carried my weight
And i want to hold you
And i want to say

That you are all that i need
For you, I give my soul to keep
You see me, love me
Just the way i am
For you i am a better man
I said you are the reason
For everything i do
I'd be lost, so lost without you

Under the stars
At the edge of the sea
There's no one around
No one but you and me
We'd talk for hours
As time drifts away
I could stay here forver
And hold you this way

Coz you are all that i need
For you, I give my soul to keep
You see me, love me
Just the way i am
For you i am a better man
I said you are the reason
For everything i do
I'd be lost, so lost without you

Spontan resa till Arboga

Sitter nu i Bagges rum och lyssnar på hans träning snack. Nu ska han tydligen köpa sig ett par rullskidor och åka runt i Ärla med. Haha, så söt :)
Jag gjorde en liten snabbis igår nämligen och tog tåget till Arboga efter skolan. Jag är ledig idag förstår ni så passade på hihi. Stannar här till ikväll då det bär av hemåt igen.
Så vad ska vi hitta på idag då? Jaa du, ingen aning haha. Än så länge så har vi inte bestämt någe i alla fall. Blir kanske någon film, fast det är ju synd. Är ju så bra väder idag...jaja, något hittar vi väl på haha.
Nej, nu måste jag ta o klä på mig. Kan ju inte gå i pyjamas hela dagen. Eller jo..kan kan jag väl, men nej, inte idag ahah. Kramar på er!
Ciao!

Skola? Jobb? NEJ TACK!

Jaha, då var det snart dags för skola igen. Tusan vad fort sommarlovet har gott! För fort om du frågar mig! Jag skulle kunna vara ledig i några år till om jag skulle få bestämma, haha. 
Men allvarligt, det är ta mig tusan inte kul. Jag får så ont i magen bara jag tänker på att ta mig upp tidigt på morgonen och släpa iväg mig till skolan. All press på att man ska vara så duktig och alltid ha ett leende på läpparna och att ha högsta betyg i allt. Det är inte kul!
Och jag tror inte dom flesta föräldrar förstår hur stor press det är på oss ungdomar idag. Man ska ha så höga betyg som möjlig för att sedan kunna komma in på en bra högskola där man måste prestera ÄNNU mer för att få så bra(välbetalt, bra är det nog inte) jobb som möjligt. Att man redan vid 15 års ålder ska veta vad man vill göra när man blir vuxen är näst intill omöjligt. Hur blev det så här liksom?? Varför måste man vara bäst på allting, helst samtidigt? Varför ska man jobba tills man är 70 år gammal och sedan inte få ut ens hälfen i pension? Varför plugga ihjäl sig för att sen komma ut och märka att det inte finns några jobb?
Allt det här har jag sagt nej till. Jag tänker inte plugga ihjäl mig. Jag tänker inte jobba i 40 år. Och jag tänker defenitivt inte jobba med något himla kontors jobb där man sitter vid en jäkla dator dag ut och dag in. Att säjla min tid för pengar är helt otänkbart för mig.
Och tack vare Amway är allt det här möjligt. Ha, säger du säkret, "i vilken värld lever du i?"  Men jag lovar dig, genom att göra det enklaste i världen så kan din framtid se ut så. Fri och utan några ekonomiska gränser.
Jag har bestämt mig, how about you?

Two months with you!



You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Home sweet home

Aah, äntligen hemma! Eller ja, jag kom egentligen hem i fredags men har inte hunnit(om jag ska vara helt ärlig har ajg inte orkat heller XD) skriva förns nu. Har inte gjort så mycket fram tills idag dock. Bara varit hemma och tagit det lungt efter resan och njutit av tysnaden. Med en hel del personer i ett hus i en hel vecka kan det bli rätt högljudt.

Jaja, idag blev det i alla fall en tripp till lilla Vilsta och bada. Blev rätt galet faktiskt, haha. Trine och jag körde brottningsmatch i vattnet sen blev det upp och dricka lite Power King sen ner i vattnet igen och brottas, haha. Så nu är jag rätt slut faktiskt, efter en riktigt het dusch blir man rätt seg. Nu väntar mat och sedan blir de väl sängen för min del. Känner att jag snart får skaffa tändstickor åt ögonen, haha. Hade bra nu alla där ute!
Ciao!
RSS 2.0