'

Förälskelse?

Vad gör man när man ser en person och man känner som ett pirr skjuter genom kroppen, men man vet att det inte kommer gå? Vad gör man när man ryser varje gång han sjunger, men man vet att det är helt omöjligt att få ihop det? Vad gör man när man har extremt stora känslor för någon, men att man vet att det är omöjligare än omöjligast? Är det någon som vet?
För jag har ingen aning! Vet inte vad jag ska ta mig till... Alla säger " nej, men försök glömma honom" menhur faan ska man kunna göra det? Det är rent ut sagt omöjligt för mig!
Hur kan man vara så plågsamt snygg? Hur kan man ha ett så djupt och underbart hjärta och sinne? Hur kan man vara one of a kind och att det faktiskt bara en av sån sort?!
pricken over i:et är såklart att han är upptagen! Lucky me!

2 månader!

Ville bara säga att idag fyller min blogg 2 månader! :D

Parken Zoo



Den 17 augusti var jag i parken Zoo. Det var nämligen så att Brolle var där, han uppträdde alltså. Det måste ha varit den underbaraste dagen på länge! I och för sig regnade det och när jag kom hem var jag genom blött, det rann vatten från mig. Ändå så är det ett bra och lyckligt minne.


När jag skriver det här är det nästan en månad sen dess men än kan jag komma på mig själv att jag går tillbaka och spelar upp minnet av den dagen i mitt huvud. Så jävla underbar! Och brevid mig hade jag min underbara bästis :P Hon stod där under paraply och försökte hänga med i låtarna :P I owe you big one!!
och så fick jag ett linne och en CD signerad ;P

Tomt

Har ni någon gång kännt er att ni är alldeles tomt inuti er. Ni har vänner och en kärleksfull familj men ändå känner ni er ensamma. Om ni har kännt så, så vet ni hur jag känner mig just nu. För det gör jag. Jag älskar min familj och mina kompisar. Jag har det jätte bra i nya skolan och trivs enormt på linjen. Men det känns som ett stort hål inom mig.
Jag har funderat endel på det här och jag tror jag vet vad som ska lösa problemet. En pojkvän.
Nu tänker ni säkert "vad barnsligt, besatt av en pojkvän" Men det är liksom inte själva gerjen att ha pojkvän som jag saknar, utan jag vill ha en pojkvän som man kan trösta sig hos när man haft en dålig dag. En stor famn att krypa in i när man fått en ful kommentar. En kille man kan gråta ut hos. En kille som förstår en utan att man behöver säga ett ord.
Visst låter det underbart! Men vart hittar man en som kille nu för tiden? Dagens killar har bara sex, fest och cigaretter i huvudet, så hur hittar man honom?
Som jag sa tidigare så har jag tänkt en hel del på det här och jag tänkte så här: En man vid namn Kjell Junior Wallmark, känd som Brolle, värkar vara en som kille som jag nyss beskrev. Och var kommer han ifrån? Jo, boden uppe i norrbotten. Så då har jag kommit fram till att det är där jag ska leta. Därför har jag bestämt mig att jag ska resa upp dit och finna true love!

Tja, drömma kan man väl få göra.
RSS 2.0