'

Båttur!

I tisdags åkte jag, pappa och Trine ut med båten. Hittills måste jag säga att det var den bästa båtturen ever! Vi kom ut snabbt ur hamnen och efter 45 minuters åk tid hittade vi världens finaste place att ligga på. Det var så djupt att vi kunde gå ända in i land och lägga till i land vid en klippa. Och till min förtjusning var det en eldplats där! :D Så på kvällen sen när solen gick ner startade vi upp en eld och grillade marsmellows. :P faan vad mysigt vi hade! Måste bara åka dit igen! Rekomenderar det verkligen! XD vi låg vi skutter ön, om ni vet vart de ligger. :P

Semester! :D

Just nu sitter jag i västergötland i en liten by som heter Grönahög. här bor de ett par bekanta till vår familj. Har varit här i snart tio dagar och jag har haft super skoj. Vi kom hit den 17:de och ska nu åka hem i morgon. Och den här semester är min husvagns-debut. :P Det kanske inte är världens skönaste sängar men man vänjer sig :P Vi har hittar på en hel del här. Varit i Borås djurpark, badat och campat. massor med skoj :P
Men det är inte slut här, vi hinner inte hem förns vi ska ut med båten och åka. Ännu mer hårda sängar :P Vi kanske åker ut på tisdag och kommer hem på torsdag för att packa om och tvätta och sedan på lördag åka iväg till Öland. Pappa har hyrt stuga där. :) Ska bli kul. Ganska stressigt, men ändå kul. Kul att få se nya platser och sånt. Bada i havet och sola på stranden med snygga beach-boys ;P
En vecka på Öland och sen är det bara en vecka kvar till skolan börjar. (hoppas du kommer in jess!!) Då börjar det riktiga stresset med läxor och jobb. Tills dess ska jag bara njuta av den fina sommaren och leva livet :D

K

Världens bästa serie!

De som känner mig vet redan vilken serie jag menar men för er som inte vet så kan jag säga att det är den amerikanska TV serien One Tree Hill. "Vad fa*n är det?" tänker ni säkert nu. Okej då, kan berätta lite om serien om ni nu insisterar ;P

Lucas och Nathan har mer gemensamt än vad de vågar erkänna. De delar nämligen samma far. En annan sak de har gemensamt är deras passion för basket. Men annars är de olika som dag och natt.
Nathan är den populäre killen som bara strular runt med tjejer och är allmänt dryg. Han är även lagkapten i Tree Hills basket lag "Ravens".
Lucas är lite av en "outsiders" och inte så popuär men har sina vänner som spelar basket på "the river court". Han bästa vän En dag när Lucas morbror rykterar honom till Ravens förändras allt för både Lucas och Nathan.
Nathan försöker få så att Lucas slutar i laget genom att frysa ut honom och mobba honom. Allt det här och mycket mer samlat i en ända stor smörja :D(För att veta mer kan ni gå in på www.onetreehillfans.se)

Ni kanske tror att det bara är en serie som är kul att titta på och följa men för mig är den mycket mer än så. Det betyder otroligt mycket för mig. Konstigt nog. Jag trodde aldrig att en serie skulle kunna betyda så mycket som den här gör.

När jag tittar på One Tree Hill (okej, varning för smörigt) känns det som om jag försvinner i tankarna och liksom in i deras värld. 40 minuters längtan efter att det ska vara likadant här som där. Låter skumt och klyschigt jag vet men i Tree Hill är allt så jävla bra!
Men varje gång jag försöker föreställa mig själv i deras värld så skär sig alllting. Det går liksom inte för det är så annorlunda här som där. Asså, det är skit svårt att förklara... Men sen när avsnittet är över kommer jag tillbaka till den kalla verkligheten där allting är så annorlunda.

Det är helt enkelt en skit bra serie :P

Fixa nått nu!

Miljön frågan är ett stort problem för oss ungdomar. Det är ju ändå våran generation som får gå igenom när det inte finns någon olja och när ozon skiktet försvinner. Jag fattar inte vad det är som är så svårt att hitta på någon lösning på det här! Skaffa fler bussar och tåg resor till ex! Jag bor i en liten by utanför en (stor) stad. Därför är vi nämligen beroende av bil till att åka och handla m.m.
MEN(citerat av Tony Irving) om det skulle gå fler bussturer ut dit så skulle fler kanske åka buss istället för att åka bilar och släppa ut alla avgaser. Istället för att höja bensin priserna för det gör de bara värre för folk med dåligt ställt ekonomiskt, och att höja buss priserna på det är ju bara dumt! Är det meningen att man ska gå överallt man sak eller? Ok, om man har det nära till jobbet behöver man inte ta bilen, då kan man ju gå eller ta cykeln eller nått.
En annan sak man kan göra är att inskaffa att man måste ha tillstånd för att få köra en bil, moppe eller last bil om man till ex är beroende av bil. Eller att man förbjuder alla bilar som släpper ut tonvis med avgaser. VAD SOM HELST! Det är faktiskt inte så svårt att hitta på nån j*vla lösning!
Själklart ska man panta, källsortera och sånt också. Men personligen tror jag inte det hjälper så mycket om vi inte blir av med avgaserna.
Så nu ber jag er politiker att göra någonting och det är snabbt. Det är våra liv ni håller i.

Positiv, fast ändå negativ...eller?

Jag har alltid försökt att inte tänka på allt negativt som har hänt mig. Alltid försökt att vara den positiva, den glada. Men det är svårt när man inte kan prata om sånt som berör en själv. Jag försöker alltid ställa upp för kompisar och vara den dom kan trösta sig hos.
Men oftast glömmer jag bort mig själv och behöver också söka tröst hos nån. Men för mig är det svårt. Jag har på nått sätt svårt att prata om mig själv och gråta ut i någons armar. Vet inte varför det har blivit så. Är rädd att andra ska se mig sårbar...på nått sätt..
Jag vet inte riktigt säkert vad det här beror på, en tanke som jämt kommer upp i huvudet är att jag inte ska gnälla. Jag menar, det finns människor som har det värre än jag. Jag är inte direkt mobbad och jag har kompisar och en familj som älskar mig. Det finns barn som blir slagna av sina föräldrar och som dör av svält i Afrika, så jag är riktigt lyckligt lottad.
Men alla har sina bekymmer och ett av mina är att jag inte kan prata om de.  :)
Det är inte så att jag spelar positiv för att värka lycklig, för det är jag. Jag är jätte lycklig! (har kommit in på linnjen jag ville, har en underbar familj och världens bästa kompis)  Det är bara små saker, skit saker egentligen men alla har ju sina "bad days" även Paris Hilton vaknar upp och känner sig allmänt sugig då och då.
Jaja, jag höppas ni har de bra därute:P
Kramis Bella
RSS 2.0