'

Veckans Förvrängning

Vet ni vad jag kom på nu?? Jag har ju fortfarande inte lagt ut facit för förra veeckans förvrängnig! Jag börjar bli lite frustrerad på mig själv som glömmer bort de hela jäkla tiden. Aja, blir ju bra om jag lägger ut det nu så har ni något att klura på tills jag kommer tillbaka från England. Rätta svaret var i alla fall Scarlett Johansson!
  
Det var två st som gissat och båda hade rätt. Det var pappa och Trine. Så nu har jag skrivit namnen på varsitt papper så ska jag dra vinnaren. Och den är..........PAPPPA! Grattis till dig!

Nu till nästa förvrängning! Denna vecka har jag tagit lite inspiration av Bagge och därför valt en fotbolls spelare. Så nu har ni chansen ni fotbolls intresserade! Haha! Här har ni honom!



Hade så bra nu alla! Jag återkommer om tio dagar! (om jag inte lyckas få tag på en dator där nere)
Kramar på er!

Tidsfördriv

Idag har varit lite av en "ta-hand-om-mig-själv" dag. Jag har lagt en ansiktsmask, peelat min fötter, rakat benen, plockat ögonbrynen och målat naglarna. Så nu är jag fin och sommar fräsch, haha. Jag försöker ha mycket att göra så tiden går fortare. Så att dom här dagarna innan England kan skynda på lite så England veckan kan gå fort så jag kan få träffa Bagge igen. Han är nere i skåne på det här u21 nu och kommer hem typ på onsdag, då jag är nere i England. Så vi kommer inte träffas på ett tag. Jag får som sagt ha mycket att göra så tiden går fortare :)

Igår blev det tjejkväll och en hel del tjejsnack haha. Carro följde med ut till Ärla och vi btog en sväng på Ärla byn. Vi hamnade på Ärla badet tillslut. Senare joinade Jessica oss och vi satt och snackade lite grann. Sen ser vi två muppar komma ut ur skogen. Frida och Trine kommer gåendes mot oss, så vi blev fem  tjejer ensamma på en brygga i Ärla pölen. Så ja, de blev en hel del tjejsnack, sånt som endast tjejer kan prata om när det bara är tjejer med. Haha, jaja, det var skit kul i alla fall.

I morn bär det av till stan igen. Då blir det väl packning som gäller, ska försöka reda ut det där med vätsker och sånt hur mycket man egentligen får ha med. Lär bli knöligt!
Sen blir det nog lite Zelda antagligen, lite mat och sen sova för att invänta ännu en dag med ännu mer packning. Då är det ju midsommar också så vi ska ut en liten snabbis till min kusin och hans pappa och käka lite gott. Blir dock inte så sent eftersom vi ska upp tidigt på lördagen. Ska väl gå upp runt 6 för att åka runt 7. Planet går halv nio har jag för mig och vi ska vara där en timme innan. Får nog sova lite i bilen dit.

Aja, nu har jag en lilla syster att ta hand om!
Hade så bra, kramar!

Bio och konstiga drömmar

Idag har det inte hänt mycket. Jag vaknade runt halv 11, spelade lite Zelda, åt frukost, tittade på Ringaren i Notre Dame, duschade och klädde på mig. Sen blev det lite bråttom, Trine och jag skulle nämligen se Natt på museet 2 och vi skulle hämta ut biljetterna senast kvart över fem. Kl tio i fem kom jag ut ur duschen, så blev lite stressigt.
När vi kom ner hade biljetterna gått bort men vi fick platserna i alla fall, vi köpte dom på plats i stället nämligen. Japp, bio blev det. Den var okej, ungefär samma stuk som ettan. Bara det att allt händer på ett större museum.
Jaja, hemma igen sen, mat och en omgång plump. Jag kom sist...hmrf... aa, i alla fall nu blir det snart sängen för mig.
Ska faktiskt sova i Trines säng. Gjorde det igår också, rätt mysigt. Och jag råkade drömma att Trine var Bagge faktiskt, haha. Jaa, alltså jag fick ingen kyss attack direkt men det var så här. Jag vände mig om, halvt vaken halvt sovande, mot Trine. fast den jag såg var inte Trine utan Bagge. Så jag drog mina fingrar över hennes armar. Liksom killade henne ni vet. Då säger hon "det kittlas". Jag ler och vänder mig om igen. Haha, rätt skumt faktiskt. Eftersom jag kommer ihåg det och jag vet att det var Trine fast jag säg Bagges ansikte. Haha, oj oj, hur virrig får man bli!? Haha!

Nej, nu måste jag sova. Ni får hade bra!
Kramar

14 juni

Usch viket väder! Regn och blåst på samma gång är nog de värsta som finns. Regn kan jag klara av, de är ju bara ta en paraply så blir man inte så blöt. Men om de ska blåsa också så hjälper ju inte paraplyt så mkt eftersom det hela tiden håller på och blåser iväg. Så man blir ändå dyng sur..och det slutar alltid med att paraplyt blåser ut och in! Nej, om det ska regna så ska det regna lite lätt och ingen blåst så man kan vara ute med ett paraply i alla fall.

Sen är jag typ förkyld också. Har under hela den här veckan hostat och snörvlat och knarkat halstabletter. Nu börjar det gå över så jag har inte lika ont i halsen, men den här förbannade rethöstan håller i sig. Har typ hostat hela natten i natt, inte kul! Får hoppas det går över till midsommar när vi ska åka bort.
På tal om det så är det inte så långt kvar nu tills det bär av till England. Vi åker midsommar dagen så blir om en vecka ungefär. Ska bli skit kul om du frågar mig! Vi ska vara borta i 10 dagar, dom första fem ska vi bila runt lite i England och dom fem sista tillbringar vi i London. Hur det kommer bli med bloggandet då vet jag inte riktigt än. Vi har ju inte mobilt bredband så vi kommer inte ta med våran dator. Kan hända, om jag stöter på en dator med fungerande internet att jag skriver ett inlägg eller två. Men hoppas inte på för mycket bara :)

Nej, nu ska jag ta och hitta på något här hemma. Blir kanske Mario kart eller Zelda. Lägger in veckan förvrängning lite senare :)

Hade bra! Kramar!

12 juni

Efter en regnig dag som denna har jag nu kommit hem till pappsen och haft lite filmkväll med Trinuus. Eller ja, filmkväll kanske inte man kan säga (vi tittade bara på en film) men jaja, lite i alla fall. Egentligen skulle vi se på bio men det var typ bara två platser kvar och vi skulle inte hinna ner innan o massor. Men de löste sig ändå, vi hyrde Get Smart och satte oss i soffan och tittade på den istället. Den var skit bra! Gillar Steve Carell så det här var en ren njutning att titta på.

Ingen bio idag men i morn blir de det. Inte med Trine dock utan med en väldigt speciell person, hihi. Då ska vi se Baksmällan, den värkar skit bra så det ska bli kul. Har ju trevligt sällskap också, hihi.
Men sen blir det nog inte så mkt annat i helgen. Ska ju regna hela tiden så lär väl sitta hemma och bara njuta av sommarlovet och ledigheten.

Längtar tills november när New Moon kommer. Vill så hemskt hemskt HEMSKT mycket se den!! Sitter och tittar på trailers på you tube och tror jag spricker snart!! Vill se den nu!! haha, man känner sig lite desperat måste jag säga.

Nu blir det mario kart och lite Wii sports innan sängen. Sen är det lördag och då blir de bio, hihi.
Hade så bra alla!
Kramar

En omtumlande vecka :D

Jaa, vad ska man säga efter en sån här bra start på lovet. Fredags: avslutning och umgås med klassen. Lördag: Student friande för Elin och Ellinor. Söndag: Lite film och mys med en väldigt speciell person. Måndag: Ännu mer mys och film. Tisdag: ÄNNU mer mys o film. Kan väl säga att det har blivit en hel del film och mys, hihi. Just nu är jag bara så OTROLIGT glad!

Hur ser resten av veckan ut då. Idag blir det till att umgås lite med Jessica och säkert en hel del tjejsnack, haha. Torsdag så kommer Bagge hit igen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på då men det ser vi då. På fredag blir det bio med Trine antagligen. Och på lördag blir det bio igen, den här gången med Bagge. Söndag blir antagligen lugn, kan vara skönt efter en sån här hektisk vecka. Försöka smälta veckan som varit liksom. Just nu känns det som att gå på moln eller nått, hihi.
Jaja, nu ska det bli lite frukost i alla fall. Och en hel del te. Börjar känna att jag har lit ont i halsen så lär knarka te och halstabletter till i morn.
Hade så bra nu!
Kramar!

Now I'm slowly falling in to you!

"Good old stonecake" - Karl Martindhal och Johan Becker

Blinded by that look in your eyes
An honesty with a pleasant surprise
You're my everything,
you make me feel alright

You and you and you alone
Can make me quiver down to the bone
You're my everything,
you make me feel alright

Now I'm slowly falling into you

And she said
Why
You spin me around like a good old stonecake
And she said
Why
I hit the ground yet I feel alive
Why
You spin me around like a good old stonecake

Careless whisper into my ear
And all my problems soon disappear
You're my everything,
you make me feel alright


I can't get you out of my mind
Cause babe you are one of a kind
You're my everything,
you make me feel alright

Now I'm slowly falling into you

And she said
Why
You spin me around like a good old stonecake
Why
I hit the ground yet I feel alive
Why
You spin me around like a good old stonecake

Nanananananana
You're my everyting,
you make me feel alright x2

Now I'm slowly falling
Now I'm slowly falling into you

And she said
Why
You spin me around like a good old stonecake
And she said
Why
I hit the ground yet I feel alive
Why
You spin me around like a good old stonecake
And she said
Why
Oh why
Why

Nanananananana
You're my everyting,
you make me feel alright...

Tips för en regning dag!

Regn, regn och åter regn. Bara en massa massa regn. Men mitt i allt vatten så måste jag säga att det är lite mysigt. Visst, sitta inne med en bra film och en kopp varm choklad vore inte dumt. Men jag föredrar helst att vara ute. Låter jätte konstigt jag vet men jag tycker helt enkelt det. Att vara ute och bli lite genom sur, bli ner frusen för att sedan komma in och värma sig i myskläder.
Men tänk er att gå en promenad i ös regn med din älskade. Okej, kanske inte strosa runt men säg att ni tar skydd under ett träd där det inte öser ner lika kraftigt. Tänk om ni står där och håller om varandra och försöker få så mycket värme av varandra som möjligt. Ni kanske sätter er ner på en sten (man behöver inte bry sig om man bli blöt i röven efetrsom du redan är dyngsur från topp till tå.) och bara sitter där och myser av vädret, regnet och varandra. Haha, jag får rysningar bara jag tänker på det. Tänk vad mysigt, sen att få komma in till vämren och långsamt tina upp.
Ni måste tycka jag är galen eller nått, men jag kan nog inte tänka mig något bättre sätt att spendera en regning dag på. Det vore riktigt himelskt för min del. Få bli lite våt i håret och stå och krama om den du älskar. Jag hoppas och tror att det möjligen kommer hända inom en snar framtid, hihi.

Händelserik dag...eller?

Japp, som ni ser så är det mycket som hänt här. Det är inte riktigt färdigt än, lite små grejor som måste fixas men jag är riktigt nöjd. Men en sak som jag märkte med allt de här är att mamma är så mkt bättre än mig på det här! En anning förvånande faktist. Det har ju alltid varit jag som är datasnillet. Jaja, jag får väl lära mig av henne.
Nu vill jag i alla fall ha många kommentarer om det nya utseendet! hehe!

Dagen idag har varit riktigt slapp och regning. In till skolan med 10 över 10 bussen eftersom vi började kl 11. Väl famme i skolan så drog vi oss ner till gympasalen där vi först hade lite fika med klassen och så blev det samarbets övningar.
Först skulle vi gå på led med händerna på personen framförs axlar. Den som gick längst fram hade ögonbindel och den längst bak skule då stryra ledet genom att trycka på axlarna. Mitt lag förlorade där.
Sen blev vi indelade i grupper på fyra och alla skulle då stå på en matta och försöka vända på den utan att nudda golvet. Mitt lag förlorade där med.
Sen så skulle vi(samma grupper) försöka få över en plint från ena sidan av gympa salen till den andra, också utan att nudda golvet. Mitt lag förlorade där också.
Sen blev vi omgrupperade så vi var hälften hälften. Då fick vi fyra st rör som var delade på mitten typ. Då skulle vi försöka föra en pingisboll genom dessa rör då över hela gympasalen och tillbaka. Den här gången vann faktiskt mitt lag! (Mohahahahaha)
Efter det så togs rören bort men pingis bollen var kvar som Janne (våran mentor) la i mitten av gympasalen. Det var fortfarande samma lag och vi skulle typ få över bollen tillden andra sidan av salen. Utan att röra den. Så typ hela klassen slängde sig på det så "rena" golvet och skulle blåsa över den. Haha, oj oj, såg skit kul ut med halva klassens rövar upp i luften och blåste som galningar.

Efter alla lekar blev det gemensam lunch och då blev vi hembjudna till Tove(En tjej i klassen) i morgon efter avslutningen. Kul att hitta på något hela klassen så där.
Men men, efter lunchen så blev de ett bussen hem och nu sitter jag här blöt efter cykleturen hem. Snart blir det mat och ska sen sätta mig o mysa i soffan. Villa upp mig inför imorn och resten av helgen.
Hade bra där ute!
Glöm inte förvrängningen!
Kramar!

Under konstruktion

Under en period framöver kan det hända att bloggen är lite...kaotiskt. Detta beror på att jag håller på och mixtrar lite och ska försöka göra om den lite. Det är ingenting att vara rädd för, ska bara ändra lite små saker och så. Få den mer...sommrig typ :D Det är bara att besöka som vanlig (ni få som gör det) och se hur bloggen utvecklas :P
Aja, hade bra!

RSS 2.0