'

Nu får man faktiskt svära

Jaha, då blev det verklighet. SD finns i rikdagen. De är det tredje största partiet i Eskilstuna komun. Vad finns det att göra? Inget..inte ett skit. Det ända vi kan göra är att ta upp debatter mot dem, och vinna det! Visa alla vilka äkliga kräk de är egentligen. Och hoppas att de bara stannar där de här fyra åren, och hoppas på att de inte hinner få in någon av deras synpunkter in i lagboken.

I såna här lägen är det störande att jag inte kan rösta

Kolla vad som damp ner i min brevlåda



Just precis. Sverigedemorkaterna nöjer sig inte med att lägga ut annonser i E kuriren längre. Nej, dom anfaller oss genom posten också!

Jag tänkte köra lite hög läsning för er så alla kan ta del av vad dom står för.

"Den ansvarslösa invandringspolitiken har gett upphov till mycket stora kostnader, segregation*, kriminalitet samt ökade motsättningar och har ett allvarligt hot mot den inre sammanhållningen och stabilitet som utgör grunden för hela den solidariska** svenska välfärdsmodellen. Samtidigt har hundratals pensionärer en inkomst som ligger på eller strax över existensminimum. Detta är skamligt. Därför förespråkar Sverigedemokraterna en invandringsbroms iställer för en pensionbroms.

Sverigedemokraterna kväver:

Ansvarsfull invandringspolitik

* Kraftigt förbättrade ekonomiska villkor för pensionärer

* Ett ökat antal trygghetsboenden

* Äldres rätt till en god och näringsrik kost

* Rätten för äldre vårdtagare att få bo med sin livskamrat


Trygg och meningsfull ålderdom

* Kraftigt begränsad asyl- och anhöriginvandring

* Stopp för islamiseringen av Sverige

* Skärpta krav för uppehållstillsånd och medborgarskap

* Att invandrarna skall anpassa sig till det svenska samhållet och inte tvärtom"


*rasåtskillnad, rasdiskriminering
**kamratlig, lojal, pålitlig, medmänsklig(haha som om SD verkligen är medmänsklig!)

Okej, först vill jag vara säga nej, jag har inte skrivit fel på underrubrikerna. Det står så i pappret. De kan inte ens trycka ett rätt reklamblad, ha! 
För det andra vill jag bara höra om det är någon mer som tycker det här nästan är skrattretande för det är så korkat?

Som om Sverige verkligen håller på att bli "islamerat"? Alltså, det är ju bara sjukt! Jag fattar verkligen inte hur dom tänker! JAG BLIR SÅ ARG!!!





Okej..jag har lugnat ner mig lite. Men alltså, det är ju så frustrerande. Speciellt att folk inte fattar hur tröga dessa personer är. Det handlar inte om att vi måste stoppa invandringen, det handlar om att vi måste sköta det snyggare. Sen skulle det ju hjälpa om Finland kunda ta in lite också så det blir mer splittrat.

Sen håller inte Sverige på att "islameras". Det bor islamer här men det är inte det ända folkslaget. Det finns massor med folk från nästan hela världen här. En härlig blandning helt enkelt!
Att detta skulle vara något dåligt för Sverige är bara nonsens. Vi tjejer i klassen har faktiskt diskuterat att det är barn som har föräldrar som är från olika kulturer som blir sötast! (Jag vet inte ett jätte bra argument men ändå hihi)

Det värsta av allt är att de som röstar på SD är oftast bara trötta på att det är så många invandrare överallt med dessa folk ser faktiskt inte vad partiet egentligen står för.

T.ex. visste ni att SD vill ta bort rätten för kvinnor att göra abort? Eller att de vill gå tillbaka att det är männen som ska försörja hemmet och att kvinnorna ska ta hand om barnet hemma. Att de anser att homo- bi- och transsexualitet är en sjukdom och att de vill gå ur EU och skrota FN?

Nej, precis. SD är ett parti som står för det gamla Sverige. En röst på SD är som en röst för 1800-talet. Och ska vi verkligen gå bakåt i utvecklingen? Nej, det tycker inte jag. Med dom orden vill jag avsluta med detta:



Roligt värre

 

Jaha, jobba på egen plats alltså. Jaa, jag hamnade här. En våning ner i en skön soffa. Varför jag inte går hem? Joo det förstår ni kära läsare, Bella har en lektion till kl 14.40 så hon msåte vänta här innan hon kan gå på sin sista lektion för att sen kunna gå hem.

 

Tur att det är Journalistik vi snackar om som är en rolig lektion, annars hade det kännts en aning meningslöst..

Vilket gnälligt inlägg det blev..

Jag är så förbannat trött. Orkar inte göra någonting. Hjärnan liksom segar sig, som sirap i skallen.

Orkar inte plugga
Orkar inte blogga
Orkar inte gråta
Orkar inte ens tänka!

Jag får ta och se till att sova bättre om nätterna..

FanFanFan



Jag vaknade såhär och insåg att jag glömt plattången hos mamma. Och vi har skolfoto idag.

Roligt värre..

Snark



Det var meningen att jag skulle blogga om hur trött jag är. Men när jag tog den här bilden kunde jag inte låta bli att asgarva! Jag menar hur sjutton kan Bagge tycka att DET DÄR är sött?? En uppsväld potatis till flickvän? Jaa, varför inte?

Vilka allvarliga funderingar

Jag kom att tänka på en sak. Hela det här med Måns Zelmerlöw grejen, ska man nämna det för Bagge? Alltså, klart jag sagt att han var här och spelade och så men tänkte på det där med kramen. Ska man säga det också?

Klart man ska vara ärliga i ett förhållande inte det jag snackar om utan det är det att Bagge verkligen hatar Måns. Alltså, verkligen hatar! Han svär högt varje gång han är på tv och när han ledde Melodifestivalen gick han iväg för han "ville inte se skiten" . Jag tror dock att det innerst inne bara är avundsjuka. Nu ska jag kanske inte få för mig säker bara sådär utan att veta men jag tror det är så i alla fall.

Så varför ska jag säga att jag även fick en kram? Det känns som att det inte finns en anledning liksom. Varför göra honom upprörd och kanske till och med ledsen när jag kan låta bli?

Men samtidigt vill jag ju inte undanhålla nått från honom. Vill ju inte att han ska undanhålla nått från mig. Men samtidigt skulle inte jag bli upprörd om han fått krama Charlotte Kalla eller Jessica Andersson eller så. Jag skulle bli glad för hans skull. Men han kan inte riktigt tänka så.

Om det är så att han frågar så självklart är jag ärlig, eller så kan jag liksom nämna det i förbi farten men få det att framstå som ingen big deal. Eller så kommer Trine hinna skrika ut det innan jag ens hinner förbereda mig.

Aja, på nått sätt lär de ju komma fram ändå, hehe!

Är inte de här bara typiskt mig...

p030910_08_06000 (MMS)

Är inte de här bara typiskt mig...

En bild säger mer än tusen ord...


 

...i mitt fall är jag mållös!

Vad faan...

 

Asså, det här är ju faan bara sjukt..

RSS 2.0