'

Wiiiii!!

Vet ni en sak? Hihi! Jag har klickat hem en Ipod touch! Japp, det är sant. Har velat haft en ny p3 spelare och gärna en lite flashigare. Så när jag och tjejerna besökte Apple affären istan så tänkte jag att varför inte en ipod? Och varför inte en Ipod touch? Så jag gjorde ett konto på tradera.se, hittade en bra ganska snabbt, bjöd och så *kLiCk* så var den min!
Nu sitter jag bara och väntar på att den ska komma, vilket förstås kommer ta några dagar men jag längtar redan!


Snart har jag den i min famn!!

Har EXTREMT tråkigt...



...Så petar lite i Trines näsa istället...hehehe

Muuums!



Sitter och tuggar på min egna speciella äggmacka. Den är förbannat god måste jag säga!
Recept?
En hemmabakt macka, lite sådär mjukt inuti, och skär den mittitu. Stecker upp ett ägg, saltar det lite, vänder, spräcker gulan. Lägger över den på mackan från stekpannan och klämmer sen ut lite kaviar över det fortfarande varma ägget. Lägger över delen på och tugga!

Mmmm riktigt gott!

Jag hade tänkt blogga lite så jag får igång skrivandet då jag tänkt plugga lite nu. Ett debattinlägg som måste in imorn och har då inte skrivit särskilt mycket(läs: inget alls). Så tänkte ta och sätta igång med det.
Märker att jag bara babblar på nu för att jag inte har något att skriva...lite meningslöst faktiskt.

P.S. Det är den 19 januari idag. Visste ni det? Det visste jag nämligen. Det trodde ni inte va!? Hahaa! D.S

Lite trött? NÄÄÄÄ




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HOHOHOHOHOH


Oj oj, alltså shit. Helt seriöst skrattar jag varenda gång. Sjukt bra film det där alltså. En typiskt "systrarna zetterberg" film.

Vadå? Varför jag sitter uppe kl 23 och tittar på såna här klipp när det är skola imorn då jag behöver gå upp kl 07.00 som jag inte gjort sen skolan slutade? Försöker förtränga det men kanske bäst att inse att man faktiskt måste sova...


HAHAHAHAHA Tittade på den igen oj oj, hihi, måste se den filmen igen snart, bara måste!

Hej där friends!

Jaa, jag kallar er vänner. För ni är ju som mina vänner. Eller ja...snarare är det för att det bara är mina vänner som läser det lilla jag har att skriva hehe he he

IALLAFALL det var inte det jag skulle säga utan ville fresta er med att jag sitter och äter Ben & Jerry glass. Tänkte passa på nu när det är plusgrader ute. Inte lika gott när det är en 20 minus ute och snotet fryser i näsan på en så fort man tar foten utanför dörren.

Nu blir det snart Gilbert Grape i alla fall. Det är en film alltså. En väldigt gammal film. Precis som mitt sällskap hehe hehe he he he heee...
Men allvarligt, tänk er en ung(och snygg!) Johnny Depp som kärleksfullt tar hand om en utvecklingsstörd Leonardo DiCaprio. Två snyggingar i ett liksom! Jag har inget att invända om här inte så jag säger bara GO FOR IT!

Tänkte sluta babbla nu. Bye

Ren och fräsch igen

Nu känner jag mig lite fräschare. Har faktiskt tagit på mig vanliga kläder vilket innebär jeans och linne. Att det är mina slitna, mys jeans som har två hål varav ett i skrevet som bara blir större och större varje gång jag sätter mig i skräddarställning behöver vi inte nämna något om.



Trine ramlade in här för inte så länge sen btw. Hon gick på toa, gick och bytte om, hämtade sitt täcke och somnade i soffan. Jag försöker hålla henne vaken men det ända svar jag får är "uuuh". Inte bra.

Nu blir det Anders Bagge och Let's Dance i alla fall. Mys farbror i rutan då sitter Bella som klistrad!

hehe oops..



Hamnade visst här igen. hehe he he he eh..

Så här har jag känt mig idag



Totalt. Jävla. Borta.




Och det där med att jag skulle börja vända tillbaka dygnet och att jag var så trött redan vid 10 osv. BULLSHIT säger jag bara! Klockan har nu nämligen passerat midnatt och jag sitter fortfarande uppe. Inte bra alls. Måste försöka, bara måste! Kommer bli ett rent helvete sen på tisdag när jag ska upp till skolan(BUHÄÄHÄÄ!).


En sak som är positiv är att min sim på Sims 3 har nu fått sin första officiella flickvän. One down, 9 off to go! Nu måste jag bara hitta en annan potetiall flickvän som han kan vänstra lite med för att bli pojkvän till henne med. He he he he *SmIdEr PlAnEr*


Imorn blir det packning och en promenad. Måste få bort de där 7 chokladbollarna jag satte i mig idag. Magen ser ut som en svullen balong efter de där.

Det är helt otroligt!

Jag känner mig faktiskt trött, klockan tio på kvällen! *AmAzInG*
Efter julafton har det blivit rätt sena kvällar och nu när det endast är en veckan kvar tills skolan börjar(usch och blä!) så är det nog kanske dags att börja vända tillbaka dygnet. Detta kan alltså vara en gnutta hopp i ett väldigt stort mörker av sena kvällar och långa sovmornar.



Problemet är bara att det är väldigt skönt med sovmornar. Vääääldigt skönt....mmmmm



Har beslagtagit Saras rum BTW. Ligger just nu under duntäcke med prinsess kuddar och Nils-Inge. Ja, han hittades under alla dessa dockor och gosedjur. Sara som lovade att behandla honom väl, ser ut som jag får ta tillbaka honom trots allt.
RSS 2.0