'

Tylösand och bio

Idag har det regnat hela förmiddagen så har inte hänt så mycket än. Sitter i mamma o rogers säng nu och tittar på när min snygging fixar håret. Tycker faktiskt det är lite onödigt att han ska hålla på och platta håret, han är ju så snygg i sina lockar!
Jaja, snart bär det av till Halmstad i alla fall. Där ska vi ut på tylösand och promenera lite sen blir det bio. Ska se baksmällen. Trine har inte sett den nämligen och Bagge har inget emot att se den igen så får väl ställa upp, hehe. Den är skit bra så egentligen ska det bli kul att se den igen.
Sen har jag fått typ 20 myggbett på armarna! Dom kliar som sjutton! Jättekonstigt egentligen eftersom det inte ska finnas så mycket mygg här nere vid kusten. Och jag har inte känt att dom bitit mig heller. Skit skumt!
Aja, måste dra nu, ska hoppa in i bilen snart och iväg till Halmstad.
Hade bra!
Ciao!

En dag i staden

Sitter nu i soffan efetr en lång dag i Varberg. Jag, Bagge, Frida, Jivara och Simon åkte iväg efter frukost för att shoppa och käka lite. Riktigt mysig stad måste jag säga! Vi gick runt lite ett tag sen letade vi efetr någonstans att äta på. Det tog ett tag eftersom vi var ju många och de var svårt att komma överens. Blev något pizza ställe tillslut för alla förutom Bagge som åt på någon grill på torget.
Gick runt lite mer, hittade ett linne på Gina. Blå turkost. Min nya favorit färg, haha! Hittade inte så mycket mer faktiskt. Har inte några pengar kvar heller så var nog bra, haha.

Nu sitter jag hemma igen i soffan som sagt och tittar på Family Guy. Snart blir det film här. Dödligt vapen 3. Jaa, jag vet, man har sett den ett antal gånger men ändå, finns inte så mycket att se annars och den är faktiskt rätt kul.

I morn kanske vi skulle gå på bio. Det skulle nämligen regna hela dagen i morn så lär ju inte bli någe sola och bada direkt. Får se om vi kan komma överens om någon film, åker kanske till Halmstad eller Varberg. Får se vad det blir.
Jaja, nu börjar filmen, hade bra!
ciao!

Falkenberg dag 3

Har tagit skydd i mamma och rogers rum för tillfället. Det är helt galet där ute! Tre 3åringar i samma stuga är tamesjuton inte kul!
I alla fall så är det jätte fint här. Stugan är mysig, stranden är härligt och folket är underbart. Det är bara det soliga vädret vi väntar på. Haha, nej det är faktiskt inte så bra väder. Lördagen var jätte fin och vi gick ner till havet och ut på en ö och grillade korv. Men sen igår kände man hur kallluften srog in och sedan kom molnen.
Så det har regnat hela dagen idag så vi passade på att åka till Ullared idag. Det var extremt stor! Jag har aldrig varit där så det var en första gång för mig, en riktigt upplevelse. Handlade dock inte så mycket. Mest sånt som man behöver som är billigt här gemfört med hemma. En bok köpte jag i alla fall. Åse av Denise Rudeberg. Har hennes två första böcker ur den serien så jag passade på att köpa den här. 40 kr kostade den! Riktigt bra pris om du frågar mig.

Snart blir det mat och sen ska vi blåsa upp våran nya madrass som mamma köpte idag. Jaa, det är lite brist på rum gämfört med barn så alla ungdommar sover ute i allrummet, haha. Bagge och jag har sovit på två tunna uppblåsbara madrasser så vi behövde en stor till! Så i natt kanske man kan få sova lite skönare i alla fall, haha!

I morn vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Ska regna då med så blir väl inte någe sola och bada i alla fall. Ska försöka få tag på Jessica också, eftersom hon också är här nere (i Båstad, ca 7 och en halv mil härigfrån) tänke vi att vi skulle hitta på något. Kanske ska göra det imorn, jaja vi får se helt enkelt.
Nu blir det mat i alla fall! Hade bra så länge!
Ciao!

On our way!

Nu är vi på väg! Har åkt i ca tre och en halv timme, har stannat och fikat och är du på G igen. Ur högtalarna hörs techno låtar från -95, där bak tjafsar Frida och Jivara och jag sitter bara och njuter här fram i bilen. Ingen Trine och ingen Sara. Ahh, härligt värre haha! Snart åker vi förbi Gränna och därefter Jönköping. Så är en bit kvar att åka. Som tur är lämnade mamma datorn hos oss så jag har något att sysselsätta mig med, haha. Längtar tills vi kommer ner och få se hur stugan ser ut. Kanske blir lite bilder senare också. Måste bara byta batterier i kameran först, haha.
Aja, hade bra så länge!
Ciao!

Underbart värre!

Ahh, ännu en helg har paserat. Har varit rätt underbart i helgen faktiskt, hihi. I fredags kom ju Bagge och vi gjorde inte så mycket då. Blev mat, friidrott och sova typ.

Sen lördag hade han bestämt sig för att gå en promenad på morgonen (jag slapp, mohahaha) så han gick Hedemora varvet medands jag åt frukost och duscha. 
Runt tio snåret kom mormor, då blev det melodikrysset med henne. Sen blev det lek på tomten. Eller ja, Bagge och syrrorna lekte, jag låg i den ny-upp-hängda hängmattan och myste så länge, haha.
På kvällen blev det smör film. Mamma hade köpt en tidning med en Jane Auston film. Emma hette den, var väl okej. Faktiskt lite för mycket för min del(!) Efter den var alla så trötta så det blev sängen direkt.

Söndag bar det av till Tuna Park (jag nämnde ju innan att jag var tvungen att köpa en bikini). In i Bagge-bilen och iväg. Jag, Sara, Trine och Bagge såklart. Riktigt trevligt var det och Sara var så snäll så. Efter mycket letande och ett och ett halvt varv på Tunis hittade jag tillslut en bikini. Svart blev det i år. (riktigt snygg om jag får säga det själv!)
När alla började bli trötta bar det av hemmåt igen. Alla nöjda över dagens köp.
Väl hemma blev det mat och att välkommna Roger hem efter Axevalla-resan. Han hade haft det bara bra men dock inte vunnit någe. (Tusan!)
På kvällen blev det film igen. Denna gång såg vi Walk the line om Johnny Cash. Den var riktigt bra faktiskt, till och med Roger kunde hålla sig vaken, haha. Nej men den var bra och jag skulle rekommendera er att se den. Jag fick också reda på att Tyler Hilton (spelar annars den ego trippade Chris Keller i One Tree Hill) spelade ingen mindre än Elvis i den filmen.
Efter filmen blev det borsta gaddarna och hopp i säng.

Idag har det varit lite lugnare. Bagge gav sig ut på en promenad i morse igen så jag fick lite tid att titta på One Tree Hill. (en riktigt härlig start på dagen med ett par OTH avsnitt, haha)
Frukost, dusch och lite musik sen är man som en ny männsika, haha. Sen blev det mest bara sitta. Tittade lite på simhopning(?), gick en sväng med hunden, åt mat och tittade fotbollsnyheter på nätet (Bagge gjorde det alltså, jag stod brevid och var rätt uttråkad, haha) Sen var de dags för honom att åka hem, han ville hem innan Beck började nämligen. Men på fredag kommer han igen, hihi!

Så nu är det dags att börja ladda inför Falkenberg. Kl 7 på lördags morgon bär det av och då väntar en 6-7 timmars bil resa. Om ni frågar mig så ser jag faktiskt fram emot det. Tänke att jag ska göra en semester skiva med lite härliga sommar låtar och dunka i bilen medans min Baggis sitter och kör. Kommer bli en riktigt härlig vecka nere på västkusten tror jag. En massa härligt folk, min Bagge(i bad shorts, haha!), en lång strand, bada och sola. Ahh, bättre en så kan de inte blir helt enkelt!
Men men, än är det inte dags och just nu är det en lång godnatts sömn som väntar för min del.
Kramar på er så hörs vi!
Go' natt! :D

You make me feel good!

Every little thing you do
Is everything I want from you
Can never get enough of you
You make me feel good
It's every little thing you say
I'm loving every single way
Like sunshine on a rainy day
You make me feel good

Hemma mys

Idag har det inte hänt mycket här hemma. Har mest bara suttit och tittat på One Tree Hill hela dagen. Har hunnit med en sju avsnitt idag tror jag de var. Mitt mellan alla avsnitt tog jag dock en paus ch badade lite. Alltså hemma i badkaret. Tog datan och satte på lite musik, ställde in ett litet bord med en skål choklad och ett glas äppeljuice på och kröp ner i ett hett bad. När man sitter där så undrar man varför man inte gör det offtare. Det är avkopplande, skönt och man får en stund för sig själv. vad kan vara bättre än det egentligen??

I morgon blir det Ärla som gäller och Bagge kommer ut också. Vet inte riktigt vad vi hittar på. Han vill ju ut och gå lång promenader men ni som känner mig vet att det inte är min starka sida direkt. får väl gå en gång med honom kan han gå själv sen, haha. Jag kanske kan få in honom till stan också. Skulle nämligen behöva köpa ny bikini så kan han vara rådgivare. trr inte han har något emot  se mig i en massa bikinis hela dagen, haha.
Annars ser helgen rätt lugn ut. Roger är borta på trav i helgen också så slipper man hans tjappel haha. Nej, nu blir det nog lite mer OTH. Har en skiva kvar på säsong 1. Tänkte se klart den idag, hehe.
Ciao så länge!

Resa, film och bad

jaa, man kanske ska se till och blogga lite. Har inte gjort det på ett tag..sist var väl innan England och de var ju...jaa ett bra tag sen XD Men nu är jag här igen i alla fall. har inte så mycket att berätta dock. Var bra i England vi gjorde massor som jag inte orkar rabla upp här. London var helt fantastiskt i alla fall.

Jaa, sen var jag hos Bagge i helgen. I lilla Arboga, hihi. Vi tittade på 10 filmer räknade vi upp. Och vi såg säkert Ice Age en 100 gånger om och om igen haha. Vad såg vi då? Jo vi såg Om ödet får betsämma, Ice Age, Ice Age 2, Forest Gump, första Alien filmen från -79, Die Hard 1, I Robot, Gladiator, 300 och Good luck Chuck. Jaa, en hel del filmer blev det, haha. var ju så dåligt väder så fanns inte mycket annat att göra. Helgen var underbar i alla fall (som alla andra helger med Bagge) och vi hade riktigt mysigt.

Under veckan nu så har det inte hänt så mycket speciellt. Var med Jessica på stan i tisdags, gick och köpte glass och satte oss utanför Bilblan och snacka lite. Riktigt härligt att bara vara och ta de lungt :)
Idag blev det en sväng med båten och sola och bada. Träffade Larsa (min kusins pappa) och Nettan ute på en liten ö och la till vid dom. Larsa, alltid lika galen, var på Trine och ville bada. Jag försökte bada i det iskalla vattnet och resten satt och njöt av den varma solen.

Nu är det abra att invänta helgen då Bagge kommer ut till lilla Ärla. Sport tokig som han är vill han se Golden League tävlingarna, jag är dock inte lika intresserad men bara jag får sitta brevid honom och hålla hans hand är jag nöjd, hihi.

Veckan efter det är det inge planerat än, men sen så. Helgen efter det är de nämligen Falkenberg som gäller. Blir det bil resa ner och campa i en vecka. De ska bli en jädra massa folk som ska med så lär bli skit kul! Längtar verkligen!

Nu blir det nog lite OTH i sängen och sedan sova. Blev lite sent igår så ska nog försöka somna tidigare idag. Hade så bra så länge!
Krama!
RSS 2.0