'

Veckans Förvrängning v.23

Japp så har ena två veckor till gått och snart är det dags för sommarlov. Tiden går så oändligt fort och det är knappt så jag hinner med. Jag har liksom inte fattat än att vi snart slutar ettan och ska sen börja i tvåan! Det är sjuk! Har verkligen redan ett år gått?? Ibland undrar man om det inte är någon som sitter o snabbspolar någonstans.
Jaja, nu är det i alla fall dags att redovisa facit på Veckans Förvrängning. Fyra av fem hade rätt och självklart var det Cristiano Ronaldo!
 

Det var alltså fyra stycken som hade rätt. Det är Trine, Sanna, Mamma och Pappa. (tyvärr Rullo, han du nämnde har jag ingen aning om vem det är så det var inte rätt) Så nu sitter jag här med min lappar igen och vinnaren är........TRINE! Grattis till dig och till alla andra som gissat rätt!

Nu till nästa förvrängning!

Nu jäklar får ni något att bita i. Därför tänkte jag ge er lite ledtrådar.

1.En blond skönhet känd från filmer som bl.a. The Nanny Diaries, The spirit, In good company m.m.
2.Fyller 25 den 22 november i år.
3.Håller nu på att spela in Iron Man 2 som visas 2010.



Hade bra nu och gissa på nu! :D

New Moon video

Sitter och läser på Twiligt bloggar och då på TheTwilightSeries hittar jag en video. Faan vad underbar! Det är en video gjord med bidler från filmningen av New Moon i Italiten. Bilderna spelas alltså i rätt ordning och jaa...den är faan underbar! Har sett den ett flertal gånger och får gåshud varje gång! Ni måste bara se den! Det kan ni göra här!

Diskution på Kamrat

Han: Nice :)

Jag: :)

Han: Stora? :)

Jag: Jaa, jag har faktiskt väldigt stora öron :)

Han: Bröst då? :)

Jag: nja, dom bryr jag mig inte så mkt om, brukar oftast inte använda bh äns :D 

Han: vf? :O

Jag: vet inte, känns skönare utan :) 

Han: ok :S

Jag: hahahhahahahahahaha XD Ägd!

Han: :)


En del fattar verkligen inte när man driver med dom XD

Veckans Förvrängning v.21

Japp så var det dags igen. Som ni kanske märkt så blir det två veckor mellan varje förvrängning. Tyckte det blev bra så, för för det första så hinner jag inte med eller glömmer alltid bort att lägga ut facit veckan efter. För det andra så hinner också ni rösta mera :P
I alla fall så var det tydligen svårt den här veckan. Det har kommit in många olika svar som Selena Gomez, Jennifer Lopez, Miley Cyrus m.m. Dock är inget av dom här rätt utan det rätta svaret är Leighton Meester/Blair Waldorf

Och den som har rätt (dock med lite hjälp) är Sanna! Grattis till dig igen!

Den här veckan har jag tagit en fotbollsspelare faktiskt. Här är han! :)



Hade bra ocg gissa på nu! :D

Ny hemsida för idolen!

Asså, inte för Idol tv-programmet utan för min kära idol Brolle! Hans hemsida har varit under konstruktion under en väldigt lång tid och nu är den äntligen klar. Fullt med bilder och en bloggande Brolle. en community för oss Brolle fans och även massor med annat skoj. Som jag sa så bloggar Brolle också där han lägger ut bilder och skriver en liten rad varje dag. Detta har jag saknat, på hans förra sida så var det ungeför ett år sedan han bloggade sist så jag är ganska överlycklig just nu.
Men ta o kolla in den vetja! Det gör ni här!
Kram på er!

Japp, så sitter man här igen...

...och slöar. Har haft en seg och omtumlande dag. Ska till pappsen idag, ska bli kul. När jag var där sist blev det bara tre dagar så det ska bli kul nu :) blir kanske en sväng med båten i helgen om vädret set lovande ut :) Sen blir det säkert massor med Mario Kart XD

Hur har min vecka varit då så här långt. Jo..den har väl varit godkänd. Har upplevt bättre veckor men som sagt så är det på bättrings vägen. Helgen var en katastrof men den räddades av mitt pysslande så jag fick annat att tänka på.
Annars har jag inte haft så mycket att göra direkt. Har mest varit hemma och strösat. Trine hade match i söndag men jag satt mest och läste, i måndags skrev jag en recension och igår var jag hos Jessica. Och i morn bär det av till Stockholm med klassen. Kul, kul :)
Resten av veckan blir väl rätt tråkig, om vi inte åker ut med båten det vill säga. Kanske jobba lite på solbrännan när man ändå är ensam ute på vattnet då, så man inte bländar folk på stranden sen XD
Jaja, ni får hade så bra!
Ciao!

En dag på stan...

Dagen började bra. Såklart inte perfekt, men ändå bra. Dessa två dagar nu har jag varit på ett extremt hyper aktivt humör och jag tror inte riktigt jag varit mig själv. Det känns inte som det i alla fall. Jaja, tillbaka till min dag. Jag steg upp, dock väldigt trött, och gick upp och käkade frukost. Har inte riktigt än återfunnit min apptit men den kommer nog tillbaka. Sen kläder, smink och så iväg till bussen. Vid det här laget kände jag mig riktigt bra faktiskt. Fortfarande inte perfekt men ändå mer än bra.
Väl i skolan var det engelska nationella prov och det gick riktigt bra faktiskt. Blev väldigt nöjd och jag gick ut med ett leende på läpparna. Sen blev det klassråd och så slut för idag. Då var det dags för lunch och till min förfäran var det chili con carne och omelett. Ja, du läste rätt, omlett. Fattar inte jag heller men det var det i alla fall. Jag tog lite men det blev inte mycket till att äta. DÅ plingade det till i telefonen och ja, det var han. Det var lungt och jag var på ett riktigt flum humör så ja, det blev kanske inte så seriöst. Men som sagt så gick det bra.
Senare i alla fall så blev det iväg till färg affären där Jessica skulle titta på färg och så visade det sig att han VAR PÅ VÄG TILL STAN. Ja, vid det här laget...ja...jag var väldigt hyperaktiv som sagt. Jaja, vi träffade honom på stan och jag vet inte hur det var. Typ underbart och hemskt på samma gång.
Jaja, jag måste sluta nu, ska passa sara.

När en stor sak blir till en småsak

Brolle - Söt sak

Minns varje morgon
Minns varje kväll
När du grät fanns jag där brevid
Starkare men alltid med dig

Nu är du bra
Nu har du kraft
Men det känns som jag förlorat
Allting som jag en gång haft

För jag tittar bort
Där jag förr gick stolt

En småsak
Blir till en stor sak
Helt utan orsak
Vet inte varför

Varje söt sak
Har fått en salt smak
Och mina famntag
Känns mest som dom stör

Ser honom komma
Och ser dig falla
På ett enda ögonblick
Är du plötsligt någon annans

Du skiner upp
Och jag tynar bort

När en stor sak
Blir till en småsak
Jag ser en god sak
Vittra och dö

Vår sak
Blir till en struntsak
Allt med en bismak
Att jag inte dög

För alla rop från asfalten
För skriet ifrån vildmarken
För alla känslor som finns kvar
För dom som ingen har

En stor sak
Blir lätt en småsak
Som av en orsak
Falnar och dör

En svag man
Går alltid ensam
Hur han försöker
Hur han än gör

Står den mannen utanför

Veckans Förvrängning v 19

Japp, så var det dags igen. såklart glömde jag det förra söndagen men jag har haft en hel del annat i huvudet. I alla fall så ska ni få facit på förr förra veckans förvrängning. Och självklart var det EMD!
 
Denna gången var det två stycken som hade rätt och det var Mamma och Sanna. Och då ska vi se så ska jag lotta här.
Och vinnaren är........Sanna! Grattis till dig och även till mamma som gissat rätt.

Nu till nästa förvrängning. Så, kan ni se vem denna donna är?



Gör du? Bra! Gissa på då!
Hade bra!

Secret love

"I ain´t got much to offer but my heart and soul,
and I´ll guess that´s not enough for you to notice me.
I´m just your girl, and I´ll guess that´s all I´ll ever be to you"

(Ut låten "Secret love" av Jojo)

RSS 2.0