'

Snabba cash? Nej tack!

Som ni vet så var vi och såg Snabba Cash igår och känenr att jag måste få skriva av mig lite. Först vill jag abra säga till er som inte sett filmen men som tänkt se den så ska ni inte läsa vidare, innehåller lite spoilers.

Faan vilken hemsk film alltså! (filmen handlar, i en kort sammanfattning om en kille som slänger bort sin utbildning och tjänar snabba cash genom lagning)
Grät i princip hela tiden. Att en sån smart människa kan välja ett liv i lagningsbranschen istället för att fortsätta på sin påbörjade ekonomiutbildning det är rikgit svårt för mig att förstå. Att man har den moralen, eller snarare ingen moral alls. Det värsta av allt är att det existerar! Det här är ingen film som dom hittat på, det är ren och skär sanning av hur det är idag i storstäderna.
En annan sak jag inte förstår är att varför satsa på dom pengarna när man ändå jobbar själv. Det dom nämnde i filmen att man jobbar för endast en själv och ingen annan, men varför då tjäna ihop så mycket pengar när man inte har någon att dela det med? Varför slösa bort sitt liv för att leva ensam med pengar? Varför?
Jag skulle aldrig, ALDRIG kunna tänka mig att "jobba" så. Vare sig jag har det kärft med pengar eller inte. När man väl hamnat där kommer man aldrig ur det nämligen. Aldrig! Alla runt omkring en blir inblandade, alla är måltavlor för att hota en och utnytja en. Finns inget bra i en sån bransch...inget!

Äntligen!

Efter att ha försök sett vad det står på Brolles hals i snart en evighet utan att lyckas har jag nu äntligen hittat tatueringen i närbild. Efter allt letande, tittande, forskande kring denna mystiska tatuering har jag äntligen fått reda på vad det står!



The night is darkest before the dawn

Vad han menar med det får man tolka hur man vill. Jag tolkar det som att livet är alltid som mörkast innan något vackert kommer hända. Att man mår som dåligast innan man blir som lyckligast.

Äntligen fredag!

Så sitter man här igen på ännu en onödig Bransch och produkt kunskaps lektion och inte har något att göra. Eftersom jag är klar med mitt arbete så har jag inget att göra. Vilket är skönt i och för sig men är rätt trist också. Om vi inte haft en lektion efter den här så hade jag suttit hemma nu och kunnat städa rummet och raka benen i lugn och ro istället för att sen vid fyra springa runt som en liten iller eller nått och stressa ihjäl mig. Ska vi slå vad om att jag kommer skära mig på rakhyveln??

I morse när jag vaknade var jag faktiskt pigg(!!) vilket jag inte var på mycket länge. Bjöd till och med på ett riktigt glädje skutt när jag skulle ut till hallen, haha. Kanske är det fredags känslan, kanske är det för att jag är klart med alla arbeten för den här veckan eller (den mest troligaste anledningen) är det för att min kärlek kommer idag!

Fick nyss reda på att jag kan gå till bilden nu och vara där en timme och sedan få gå hem! Vilket betyder att jag inte behöver stressa ihjäål mig sen! Yees! C ya!

Brolle på centralstationen

Just det, det har jag glömt att uppdatera. Ni vet att jag skrev om att Brolle skulle göra en gratis konsert på Sthlms central station. Nu har det satts ett datum! Den 10 februari är det som gäller, 17.30, och det kommer nämligen bjudas på en ny singel. Vilket betyder att det kommer en ny CD snart! YEEY!
Väntar med spänning!

Fredag och En annan del av köping

Nej, någon städning blev det inte. En stor hög med kläder snett under skrivbordet, undrar hur den hamnade där? Måste nog se till och fixa undan det där imorn. Hinner kanske på morgonen annars får jag stress städa sen efter skolan med rakhyveln i högsta hugg, haha.

Nu sitter jag i alla fall i min kära säng och längtar tills imorn. Fredag vilket betyder, sweetheart och sen sova!
Tittar lite på En annan del av Köping nu också. Haha, dom är ju bara för söta alltså! Tobbe ska tydligen på bio med sin pappa. Han ser smått vettskrämd ut stackarn haha.

- Jag tycker den här är otäck..
-Sommaren med Göran?
-aaa...

Haha, hur underbar kan man inte bli!

Torsdag!

Japp, det stämmer andast 11 timmar kvar till fredag alltså! :D Och ett och ett halvt dygn ungeför tills jag ska möta min sweetie på stationen. Två veckor är faktiskt för mycket att vara ifråna varandra. Men samtidigt blir det desto mysigaresen när man träffas, så kan nog itne riktigt bestämma mig vilket som är bäst.
Men en sak som är riktigt orättvist är att man inte träffas på hela 14 dagar sen träffas man bara i tre dagar under helgen. Lite putt blir jag men jag är glad för det lilla hihi!

Vi kom faktiskt förvånansvärt bra överens när vi skulle välja film. Vi sa nämligen att vi skulle se Snabba cash nu i helgen och sen It's complicated nästa gång vi träffas! Bra va? Glad att jag har dig baby!♥

Snart är det dags för NO och det betyder redovisning av vågenergi. Har mian papper så ska nog gå bra. Sen endast företagsekonomin kvar sen slut för dagen! Hem och slappa, bara läsa ett svenska häfte så är jag ledig resten av kvällen. Skönt som faan! Kanske ta o städa rummet inför morgondagen? Aa, det blir det nog!

Kram på er!

Ännu en vecka är slut

Har kunnat friskna till mig under helgen så kan nu (nästan) fullt frisk tralla iväg till skolan. Okej, något överdrivet. Kommer antagligen först dra mig själv upp för sängen, in i duschen med det "varma" vattnet och försöka få liv i mig. Sen något att äta, lite kläder, smink och så bär det av till bussen, fortfarande inte helt vaken. Men ska tänka positivt, bara tre terminer kvar sen slipper jag allt!

I helgen kommer i alla fall my sweetheart. Som det ser ut just nu så blir det antagligen bio då. Måste bara kunna komma överens över en film, haha. Jag vill se It's Complicated och han vill se Snabba Cash. Hmm, blir nog klurigt men slutar nog bra haha.

Måste säga att det var en fantastiskt häftig gårdagskväll! Med SM mästarinnan i make up i stan och min kära mamma som anordnat allt kan man ju inte förväna sig så mycket mer än just fantastiskt!
Nu blir det snart sängdags för mig. Jaa, jag vet att klockan bara är sju men jag är trött efter gårdagen så det så, haha!
Kram på er!

Sjukling nr 2

Näsan rinner, huvudet dunkar och halsen gör ont. Suck vad segt det är att vara sjuk. Sitter hemma med morgonrocken tätt om mig och segar i soffan. Måste dock plugga så lär ju bli roligt... Nyser gör jag också så får försöka skynda mig med läxor så jag itne nyser ner datan.

Back in Ärla

Så var man tillbaka i lilla Ärla. Alltid lika härligt att känna lantdoften! De snötäckta träden, de oplogade vägarna, de alltid lika sena bussarna, den kalla källaren, det aldrig varma vattnet... Aah, härligt på landet!

I alla fall så blir det skola imorn och make up. Får se hur det går, haha. Oj oj vad jag känner mig o pepp just nu, får hoppas det vänder tills imorn. Just nu skulle jag bara vilja krypa upp i en viss famn och stanna där ett jäkla bra tag! ♥

What about now

Now that we’re here,
Now that we’ve come this far,
Just hold on
There is nothing to fear,
For I am right beside you.
For all my life,
I am yours.

Den bästa helg på länge

Söndag morgon, någonting låter i huset men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Jaa, förutom de små snarkningarna bredvid mig. Jag skulle tippa på tre små ungar som leker i trapphuset. Men varför skulle man vilja vara där en söndagsmorgon? Jaa du, en bra fråga men just nu spelar det inte någon större roll, jag är bara så jäkla lycklig just nu för att orka bli sur för ett par ungar som väcker mig.

Den bästa helg på väldigt, väldigt länge!

Fridaaaay!!

Äntligen fredag igen! Sova, sova mer, och ännu mer sova står på mitt schema. O jaa, plugga måste jag också göra men de löser sig. Sen ska jag träffa en person som jag har bestämt mig för att träffa. Kommer gå bra försöker ajg intala mig, måste försöka hålla glad min :D

anyway, dags för mig att skriva vidare på min novell jag publicerade här igår.
Ciao på er! :D

Kärlek från norrland

Att tvätta har nog aldrig varit min starkaste sida. Ändå står jag här och plockar in smutsiga kläder i tvätt maskinen. Varför jag gör det är en riktigt bra fråga.

Allting började väl för en månad sen ungefär. Jag satt inne på min sida på nätet och kollade runt bland folk, mest killar såklart. Det dök upp några meddelanden i brevlådan och jag svarade på det mesta. Allting förutom de snuskiga meddelandena såklart, vilket var väldigt vanligt på just den här sidan.

Men men, bland alla dessa meddelanden så var det ett som fångade mitt intresse.

 

”tjena, snygg sida. Du värkar som en härlig person, lust att snacka mer på msn? J”

 

Jag gick in och kollade på denne killes sida och blev dock besviken när jag såg att det inte fanns mkt att läsa om honom. Plus att det inte fanns någon bild. Även fast min besvikelse på hans sida var det något som fångat mitt intresse så jag skickade tillbaka min msn adress.

Efter den dagen pratade vi i streck säkert varje kväll i flera timmar. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och fann att vi hade mycket gemensamt. Vi bytte nummer och pratade ännu mer via telefon och sms.

Efter en två veckor bestämde vi oss för att träffas. Det skulle bli ett problem, eftersom han bodde långt upp i vårat avlånga land och att jag bodde runt Stockholmsvårtan, men vi löste det genom att han kom hit och fick då sova i våran gillerstuga.

Så där stod jag sen, några dagar senare vid tågstationen för att möta honom. 14.13 skulle tåget komma fram. Jag tittade på klockan, 14.09, oj snart är han här. Jag tittade upp och såg tåget komma in på stationen, hur kan man vara så nervös av att träffa någon man känner utan och innan i princip.

Efter allt pratande så kändes det nästan så, vi hade pratat om tidigare förhållanden vi haft och att han haft väldigt jobbigt när de gäller tjejer som svikit honom på mer än ett sätt. Själv hade jag också berättat om mitt senaste förhållande, vilket var mitt första riktiga förhållande, om hur det gått snett och hur jag tabbat mig genom att slänga honom i sjön i princip. Det var i alla fall över nu och jag stod och väntade på att Fredrik, som han heter, skulle kliva av tåget. Han hade bett mig hålla utkik efter en svart Nike mössa och en grå, tjock jacka. 

Nu började allt folk forsas ut ur dörrarna och jag fick sträcka på mig för att se någonting. Jag får syn på en Nike mössa och tittar på ansiktet, en man i säkert 30 år åldern med en mustasch väldigt lik Kapten Kroks. Sen ser jag den gröna västen som mannen har på sig och inser att det inte kan vara han.

Jag letar och letar bland allt folk men kan inte lyckas se honom. Det blir att tunnare med människor och jag går bort mot spåren för att kolla mer noggrant. Vart sjutton kan han vara, tänker jag för mig själv. Jag tittar bak bakom några stolpar och där ser jag en gestalt, en cirka 20 meter bort. En person som kan vara runt 180 cm lång. En vältränad kropp som syns trots den gråa, tjocka jackan och en väska som hänger på axeln. Mörkt hår som sticker fram under den svarta Nike mössan och ett par mörka förvirrade ögon som tittar sig ängligt omkring. Jag ler för mig själv och stannar och tittar på honom. Tillslut hittar hans ögon mig och han brer också ut ett stort leende på läpparna. Han börjar gå mot mig och när han kommer närmare kan jag känna igen honom efter de bilderna han skickat mig.

-          Hej, äntligen hittade jag dig, säger han när han kommit fram till mig. Var rädd att du dissat mig, fortsätter han och jag kan se retsamheten i hans blick.

-          Nej då, jag skulle väl inte göra något sånt inte, svarar jag och ler mot honom.

-          Nej, de har du rätt i. Bäst jag litar på dig, han blinkar mot mig och jag tittar ner o ler generat.

Samtalet fortsätter och han får mig att skratta en massa gånger under bussresan ut till samhället där jag bor. Under promenaden från buss hållplatsen där vi klivit av tar han min hand och ler mjukt mot mig.

-          Du har ingen aning om hur glad jag är att vara här, säger han.

Jag ler och känner hur kinderna blossar igen. Hur kan jag vara så generad inför en kille jag känner så väl? Tänker jag innan jag svarar.

-          Jag med, och ler mot honom.

Nu en månad senare när jag håller på och tvättar hans och mina smutskläder i hans lägenhet uppe i norrland, har jag svårt att förstå att det bara var en månad sen. Jag ler för mig själv där jag står och trycker igång tvättmaskinen över minnet av vår första kyss.

Det hade varit senare på kvällen då vi suttit nere i gillerstugan och tittat på film, vi satt tätt bredvid varandra och höll varandras händer. Plötsligt sätter han sig upp o vänder sig mot mig, ler stort och böjer sig fram och våra läppar möts i en mjuk kyss.

 

Jag väckt ur mitt dagdrömmande av att Fredrik kommer in genom ytterdörren. Han ropar ut att han är hemma och jag hör hur han börjar klä av sig. Jag går ut ur tvättstugan mot hallen för att möta honom.

-          Hej älskling, gick det bra?

Han hade varit iväg till affären för att köpa lite gott tills ikväll. Jag hade beställt chips och dipp så hade han bestämt dricka. Han ler när han ser mig i dörrhålet ut till hallen och kliver ett steg mot mig medan han tar av sig halsduken

-          Hej, ja de gick bra, svarar han och ger mig en snabb puss på munnen. Det fick bli Cola till dricka, blir det bra? Fortsätter han och går in mot köket.

Jag går efter honom för att hjälpa till med att plocka upp varorna.

-          Det blir jätte bra, hittade du min favorit dipp? Jag tar påsen med chipsen i och plockar upp gräddfilen, dippen och såklart chipsen. Sträcker mig efter en liten skål högt upp i ett av skåpen men lyckas inte få ner den.

Kan du hjälpa mig älskling? Frågar jag och ler snett mot honom, som jag alltid gör när jag vill ha något.

-          Självklart, svarar han och ler mot mig, han går fram och ställer sig bakom mig och pussar mig lätt i nacken samtidigt som han tar ner en skål.

Eftersom han är så lång med sina 183 cm behöver han inte sträcka på sig särskilt mycket. Han ställer skålen på bänken framför mig men utan att gå därifrån.

Han fortsätter ömt att pussa min hals och nacke och lägger sina armar om mig. Jag ler och böjer på huvudet så han får en större ”arbetsyta”. Strax efter det trycker han sitt mellangärde mot min rumpa och jag kan känna något hårt som byggts upp hans byxor. Jag vänder mig om med ansiktet mot honom och lägger mina armar om hans hals, ler och kysser honom. Vi kysser varandra länge tills han lyfter upp mig i hans armar och börjar sakta gå in mot sovrummet.

-          Men mitt favorit program börjar snart, viskar jag omtumlad av hans kyssar som fortfarande får mig att tappa fotfästet.

-          Vi spelar in det istället, viskar han tillbaka och tar svängen förbi vardagsrummet.

Han tar upp fjärrkontrollen, utan att lyckas tappa mig, och sätter igång tv:n för att trycka på ”spela in”. Medans han gör det börjar jag ömt pussa på hals och nafsar lätt i öronsnibben som jag vet att han är svag för. Jag hör hur han andas tungt och försöker skynda sig och jag fortsätter bara retas med att nafsa mer i örat.

-          Så! Klart! Säger han och stänger av tv:n och går med snabba steg in mot sovrummet.

Jag skrattar åt hans otålighet och kan inte rå för att tänka att han äntligen var klar. Väl inne i sovrummet slänger han varsamt ner mig i sängen. Snabbt som attan slänger vi av oss våra kläder och han lägger sig helt naken över mig och ser in i mina ögon.

-          Jag älskar dig, vet du de. Viskar han och ler mot mig.

-          Jaa, jag älskar dig också, svarar jag och vi möts i en het kyss och jag känner hur han äntligen tränger in i mig.







Vad tycks? Funderar på om jag ska skriva vidare på den här men har slut på idéer, tips?

<3?

Hur faan kan man vara så nervös av att träffa någon man känner så väl?

Impossible - Måns Zelmerlöw



It's impossible
to even think that you would look my way
I know I only have myself to blame
I could try but I still can't make you mine

Brolle inside

Kan läsa på Brolles hemsida att han tänker göra en gratis konsert på sthlms central station! Han skriver så här:

"SL har över 700 000 resenärer på en dag och det är ju grymt att så många väljer att resa miljövänligt!
För att tacka er som gör detta så tänkte jag ha en gratis konsert på centralstationen här i Stockholm. Ännu är inte datum helt bestämt, men jag kan lova er att det blir magiskt!"

Någon som har en biljett till sthlm??



P.S. Ni har väl inte missat Brole bland den tråkiga reklamen?  Han stöder nämligen Kooperation Utan Gränser. För er som inte vet är det de soml står för den gula knappen när man pantar.
Tyvärr får vi inte se Brolle men vi kan höra hans härliga norrlänska där han säger "Så nästa gång du pantar, panta rättvist!"

Dag nr 2

Andra dagen på det nya året började bra. Vaknade av mig själv. Drömde om att jag dejtade Patrik Swayze, han från Dirty Dancing. Vi tittade typ på film o han böjde sig över mig o kysste mig(och det var inte den unga versionen av honom). Precis då vaknade jag o då hade jag fortfarnade den här pirriga "in love" känslan. Innan jag vaknade till helt dvs och insåg vem de var jag kysst.
Nej, drömmen kunde varit bättre men vaknade ändå på rätt sida.

En promenad till kiosken o konsum fick de bli, köpt godis o dricka inför ikväll och fick nyss reda på att det blir pizzerian som står för våran mat ikväll. Kebab tallrik till mig och familjepizza till resten, mmm kan inte bli bättre!

Gott nytt år!



Från oss alla till er alla!

RSS 2.0