'

What have we done to the world

Fick en sådan otroligt stark lust att påverka folk. Jag har dock inte hjärnkapasitet till att skriva en lång inspirerande text då jag lagt all energi på det sista i skolan. Därför låter jag denna tala för sig själv:




"What have we done to the world
Look what we've done
What about all the peace
That you pledge your only son...
What about flowering fields
Is there a time
What about all the dreams
That you said was yours and mine...
Did you ever stop to notice
All the children dead from war
Did you ever stop to notice
The crying Earth the weeping shores"

Upploppet

Hejsan gott folk!

Jag sitter på journalistik lektionen för tillfället. På nått konstigt sätt är det alltid då som jag bloggar. Kan bero på att det är den ända lektionen då jag har tillgång till en dator. Hehe hehe he he eeeh...

I alla fall, det var inte det jag tänkte meddela er om utan att jag insåg en sak idag. Jag strö tittade lite i min kalender och insåg att det bara är fyra veckor kvar till studenten. FYRA VECKOR! Ett glädje-pirr sprids i magen min när jag säger det. Fyra veckor...hihih!

Samtidigt är det så jäkla mycket som ska göras. Förutom allt skolarbete så ska inbjudningar skrivas, fika ska bakas, bord och stolar ska fixas, syntest till körtillståndet ska göras, fester som ska rivas, vänner som ska firas och resor att göras. Oj oj, börjar bli rörigt i mitt lilla huvud där uppe.

På tal om fika, jag har ju bestämt att jag ska baka till min student skiva. Någon som har några roliga tips? Choklad älskare som jag är så vill jag gärna att det ska vara med. Men vill också ha något somrigt till. Snällt om ni kunde hjälpa mig lite!



26 dagar kvar!

Stress, panik och studenten?

Sitter på journalistiken. Ska egentligen skriva en novell men försöker skriva här för att få igång mitt skrivflöde. Jag har en liten idé i huvudet om vad jag ska skriva om men vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Hur jag ska börja liksom, helt fast i huvudet. Vill inte riktigt komma ut än. Inte riktigt än, kanske bättre att låta idén gro lite till innan den får komma ut? Hmm tror det faktiskt.

Så annars då? Jo det är väl fint med mig, insåg precis att på onsdag är det exakt en månad kvar till studenten. En månad. O maj gadd säger jag bara, inte alls långt kvar. Hur sjutton ska jag hinna med dom etthundrafemtioelva grejor som jag har att göra?

På tal om det, tog studenten härom natten. Gick riktigt livat till. Hade ännu inte skickat ut inbjudningarna så jag bad pappa ringa runt till alla som skulle komma att de var inbjudna. Sen när jag väl ska gå upp på flaket(som inte är ett flak utan en dubbeldäckare så en klass skulle vara över och en annan under. Vi fick den övre hihi) så insåg jag att jag glömt mössan hemma hos pappa!? Panik..usch...obehagligt..

Nej om man ska försöka ta och skriva något. Blev inte direkt särskilt mycket mer kreativ av det här inlägget direkt...

RSS 2.0