'

Fredag igen!

Jaa nu sitter jag här igen på bransch o produkten. O jaa, det är äntligen fredag! Yeey! Vet inte vad det är men lyckas alltid blogga på fredagar. Typ som mina blogg dag, blir alltid blogg sugen på frdagar. Kanske för att man känner sig fri o lycklig för det snart är helg, haha.

Det var riktigt segt att ta sig upp i morse. Funderade sten hårt på att sjukanmäla mig, men jag kämpade och tog mig upp ändå! Jaa jag tog ju svinis i förrgår så fick världens huvudvärk igår! Dunkade som faan och jag blev helt dissig. Usch, tur att det är över nu i alla fall. :)

Imorn är det öppet hus i skolan. Ska vara där 10.00...suck... aja, får ledigt för det i alla fall. Men om det är någon som har tråkigt kan ni ju alltid komma o få naglarna lackade ;D
Sen blir det Arboga imorn också, Yeey!! Miss you! <3

Nobody gonna love me better, I must stick with you

Saknar dig baby! Snart är du i mina armar! ♥

Mysdag

Efter en lång dusch med rakning av ben och armhålor och lite läsning ur engelska boken känner jag mig nu som en ny människa. Med håret uppsatt i en knut och myskläderna på så ska jag snart återgå till min bok. Rätt bra faktiskt, kanske inte en favorit (Twilight!!) men den är definitivt bra. Måste också hitta ett plåster, råkade skära mig på min pekfinger-knoge(Hur lyckas jag?!) med rakhyveln. Det svider, någon som kan blåsa? *tyck synd om mig*

Mera skriv!

jag känner hur det riktigt kliar i fingrarna! Skriva! Skriva Skriva! Historier som ploppar upp i huvudet hela tiden! Har precis skrivit klart min fjärde novell och den här gången är det en liten creepy/flirt/obehaglig. Haha, här har ni ett litet smal prov i alla fall.

Plötsligt hör hon att det är någon som går bakom henne. Hon slutar vissla för att höra bättre och hon konstaterar att det definitivt går någon bakom henne. Hon vänder på huvudet, utan att sluta gå, och tittar efter personen som hon hörde alldeles nyss bakom henne. Men till hennes förvåning är det ingen där. Hon fortsätter gå och ökar farten lite igen och svär åt sig själv för att valt att gå igenom den här dumma parken.
Nu hör hon fotsteg igen och stannar tvärt och tittar bakom sig men det varken syns eller hörs någonting längre. Hon känner hur rädslan griper tag i henne igen och börjar små springa genom parken och tittar bakåt med jämna mellanrum. Hon förbannar sig igen och frågar sig själv varför hon var tvungen att ta sådana höga klackar. De är ändå hur obekväma som helst och man får bara ont i fötterna av dem.
Med blicken bakåt ser hon inte vart hon springer riktigt och helt plötsligt springer hon in i någon.


Hihi, mer än så får ni inte!

Noveller

Vet ni vad jag har gjort!? :D jag har börjat skriva noveller! HaR kännt rätt länge att jag fått lite kli i fingrarna när det ploppar upp historier i huvudet. Men nu har det äntligen kommit till krita. Och om jag ska vara ärlig är det skit kul! Just nu håller jag på med den trejde novellen faktiskt och jag tänkte lägga upp ett litet smakprv från den första jag skrev.

När jag kommer in ser jag att han lyckats somnat om. Jag ler för mig själv igen och står där ett tag och bara tittar på honom. Jag beundrar honom och tänker att han är så otroligt vacker där han ligger med munnen halvt öppen och snarkar lätt. Han hatar när jag kallar honom vacker men i mina ögon är han verkligen det.
”Killar ska inte vara vackra” brukar han säga ”de låter så mesigt, killar ska vara snygga och tuffa” Jag brukar bara skratta mot hans argument om hur tuffa killar är och hur de tappar status genom att bli kallade vackra. Jag vet att han tar åt sig av komplimangen ändå trots hans argumentationer. Det syns på honom hur han lyser upp och malligheten tar vid. Därför orkar jag inte tjafsa emot.
Jag ställer försiktigt brickan på sängbordet och sätter mig på kanten av sängen. Lägger min hand på hans kind om smeker honom lätt över hans läppar med min tumme. Han vrider lite på huvudet och jag ser att han börjar vakna till igen. När han öppnar ögonen ser jag in i de och ler. Han ler tillbaka och jag böjer mig ner för att kyssa honom. Men innan jag hinner ner hör jag hur hans mage kurrar och jag fnissar till lite.
”Frukost beställt var det” säger jag och reser på överkroppen igen. Han vänder sig om på sidan och lutar sig mot handen med armbågen mot kudden.
”Mmm, vad gott. Tack älskling” säger han och pussar lätt min hand. Sen sätter han sig upp med ryggen mot väggen och klappar med handen på sitt knä. Jag kryper upp i hans famn och låter han hålla om mig.
”Jag…jag älskar dig” viskar han då. Nästan helt ohörbart men jag hörde det allt. Jag tittar upp mot honom och han tittar in i mina ögon och jag ser hans uppriktighet i hans.
”Jag vet att det kanske kommer lite helt plötsligt och du behöver inte säga til…” börjar han men jag hinner avbryta honom med min kyss. Efter kyssen ser jag in i hans ögon och ler.
”Jag älskar dig med” säger jag och lutar mig mot hans bröst igen. Wow, tänker jag för mig själv. Jag trodde verkligen inte att jag kunde vara lyckligare än vad jag redan var. Men nu visste jag att jag haft fel. För ingen kunde någonsin vara så lycklig som jag var nu.



Är tacksam för respons! :D

tattoo! :D

Jag vet, skit kass kamera så blev inte så bra bild med det är nånting i alla fall.

 

Hihi, så jäkla nöjd! :D

Fredagsmyyyyyyys!!!!!!!!!!!

Japp o så var det fredag igen! Som alltid är det lika härligt. Hade utvecklingssamtal idag också. Gick lika bra som alltid. "du har sån bra socialkompetens" haha. Tja, kanske det hehe. Och en "utomordentligt närvaro" hade jag också. Går rätt fort på mina utvecklingssamtal, finns inte så mycket att gnälla på, mohahaha!

Ikväll blir det mysbyxor och Idol för min del. Dock ingen Bagge men jag ska nog klara mig, haha. På tal om Idol så tycker jag att det börjar bli rätt jobbigt att välja en favorit. Det är ingen som riktigt sticker ut utan alla är bra på sitt sätt. Hur sjuton ska man kunna välja en vinnare då? Fast egentligen vore det bättre att favoriten kommer tvåa, på nått sätt så är det alltid dom som har lyckats bäst. Så i såna fall hoppas jag att Reza kan vinna så de andra kan bli större.

Nu är det endast två timmar kvar till helg! Ska dra iväg till nästa lektion nu, hade gött!

Plugg, plugg och ännu mer plugg

Snart är det slut på den här jäkla skoldagen. Jag har en tung ryggsäck på ryggen med ett ENORMT miljöarbete, ett hälsa arbete, en engelska bok att läsa och arbetsmiljö prov som tynger min axlar. Fattar inte hur jag ska kunna fixa det här, det är sjukt jobbigt! Önska mig lycka till...

(jag ska lägga ut bild på tatueringen, ahr inte hunnit för har ju så jäkla mycket att göra i skolan! *surar som en lite barn unge*)

Äntligen helg!

Yeey! Fredag! Äntligen! Har sovit lite dåligt dom senaste dagarna *host host* och behöver verkligen den här helgens somn extra mycket. Men det är också en annan bra sak som kommer med den här helgen. I morn ska jag tauera mig!!! AAAH!! Har inte fattat de riktigt än men det kommer väl, haha! Jag lovar att jag ska försöka fota den och lägga ut här sen. Måste bara hitta battarier till kameran.
Bagge kommer i helgen också. Puss på det, hihi!

Nu måste jag nog återgå till mitt "kära" miljöarbete. Suck, positiva tankar, snart helg!

The Cullen family

Hittade denna fantastisk söta bild! Jag har precis läst klart den fjärde boken och är fortfarande helt inne i den. Hur kan böckerna vara så bra!? Jag förstår inte det, haha.

SM-guld

Jaha, då var det alltså dags för "årets viktigaste match". Gnaget mot ifk. Hmm, jaa jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Är ju inte så intresserad egentligen, men med en gnagare till pappa och ett fotbollsfreak till pojkvän är det ganska svårt att undvika detta faktum att om aik vinner eller spelar lika i den här matchen så kommer vi ta hem sm-guldet. Tja, det gör pappa och jag är ju i princip gnagare jag med så jag blir väl också glad...eller nått..haha!
RSS 2.0