'

I Bellas huvud när det är läggdags

Ja skönt att läsa lite. Undrar vad som händer, ska jag läsa lite till? Nej, det blir nog bra. Klockan är ju mycket så måste sova. Ska vi se, släcker lampan...så sen goooosa in sig i täcket så ååh vad skönt!

Imorn då, undrar vad man ska göra då. Undrar vad Bagge gör just nu, hur mycket var klockan, joo men han sover nog nu. Mmm, vad mysigt det varit om han låg här brevid nu. Mmm, saknar honom...

Kan man blogga om det? Är det för privat kanske. Eller man kan ju liksom skriva om en saknad istället om hur jag saknar honom.
Eller så kan man ju blogga om kärleken i sig. Eller kanske långdistansförhållande? Hur tufft det är men samtidigt rätt skönt och hur riktigt jävla mysigt det blir när man träffas.

Faan vad obekvämt jag ligger, jävla kuddar, ligger inte skönt på de över huvudtaget! Haha, där var jag lite roligt, hihi hehe eeh... Vänder på mig så blir det nog bättre *hoouff* sådär, bättre för stunden i alla fall.

Vart var jag någonstans, just ja, blogga! Jag kan ju skriva ett inlägg om fotbollen i kväll. Domarmissarna.
"Det var nog inte någon som missade domarmissarna igår kväll, två fel dömda mål, ska det verkligen få hända i ett VM?"
Eller ska man skriva om...

En och en halvtimme senare

Jaa, det skulle ju kunna gå. Bäst jag skriver ner det så jag kommer ihåg. Ska vi se *hoouff hmppff* aa ska vi se...A t t   f l ö r t a   B e l l a   s t y l e . Så där, det borde jag komma ihåg, tar jag med de där punkterna och så. Jaa bra, skönt. Nu kanske jag kan få sova lite. *hmmmppff*

mmm, mysigt...bara...vänta, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, 6 dagar kvar tills Bagge kommer, jag kommer allvarligt slänga mig i hans famn på stationen. Satan vad jag saknar honom. Sen ska jag göra ett och annat med honom, hihi!



Jag stoppar nog där innan det blir för personligt!

Som ni märker så har jag en del problem att sova.
Anledning: jag tänker för mycket.
Och tankarna innehåller väldigt mycket blogg. Just därför försöker jag trappa ner lite. Det tar liksom över mitt liv och jag känner att jag vill nog inte blogga ihjäl mig.

Hoppas ni förstår mina trogna 9 läsare!

Lite uppdatering

Nu tänkte jag slå er alla med häppnad och blogga lite. Det var ett tag sen kan jag ju säga. Min bortförklaring är att det är sommarlov, min hjärna orkar inte tänka så blogga är det inte på frågan om.
Idag har jag lyckats få igång den någorlunda mycket så ska försöka meddela er om vad som händer och sker.

Just för tillfället sitter jag och äter frukost(drickyoghurt, två köttbullsmackor och oboy). Resten är oplanerad. Eller jaa, vi ska in och handla och jag ska hämta ut mitt pass. Fick ett sms från polisen i morse om att det är klart. Det är ju planerat att jag och Bagge ska åka utomlands i slutet av sommaren, och eftersom mitt förra pass gick ut i december förra året så var jag tvungen att skaffa ett nytt.

Resten av dagen kommer nog spenderas i poolen. Det är riktigt varmt ute så att inte vara där vore livsfarligt.

Ciao med er så länge!
Ni får hoppas på att det inte blir så lång tid den här gången!

Bella har precis släkt lampan o lagt sig ...

Bella har precis släkt lampan o lagt sig ner för att sova. "Åh nej jag glömde ställa klockan" Bella vrider sig om för att ta telefonen o ställa inte väckningstiden då hon upptäcker att telefonen ligger kvar där uppe... "faan"...

Sol, vind och vatten

Har nu precis kommit ut ur duschen. Satan i gatan vad skönt det var. Hela dagen har varit helt underbar. Solen har skinit hela dagen och det har även fläktat lätt och svalkat oss precis när det behövts.

Dagen har även känts nyttig. Jag har hjälpt mamma med att olja terrasen, sen målat våran lilla väderkvarn som vi har i rabatten. Den Såg så tråkig ut innan, gjord av trä och bara oljad sen. Men med lite färg sätte det genast sprak i baken på den. Nu skinner den också, så som solen, och den är hur fin som helst!

Nu är jag trött efter dagens slit och jag kommer nog sova riktigt gott i natt. Imorn bär det av in till storstan nämligen, då passar det bra med en god natt sömn så man är riktigt utvilad!




Ps. Jag ska kolla på en sak i morn, en sak som jag inte bytt ut på 4 år! Kan ni gissa vad det är?

Jag hatar den mörka delen av året..

Sitter i soffan med syrran. Efter nu ca två veckor efter skolavslutningen så har jag nu officiellt vridit på dygnet. På nått sätt känns det lite sådär tufft att stanna uppe. Lite förbjudet liksom. Men samtidigt känns det inte bra.
Jag tänker bara på dessa mornar när jag snart behöver sova vid nio men jag är klar vaken. Sen när man ska upp tidigt på morgonen efter så är man helt död. Usch, finns ingen hemskare känsla. 

Jaa, sen en annan sak som är rätt deprimerande. I natt är natten då det är som allrast ljusast. Efter i natt blir det bara mörkare och mörkare igen. Sommarn hinner knappt börja innan det blir så. Är inte det skumt? Om inte skumt så är det som sagt deprimerande.. 

Kolla!!



Förbannade myggor!! Jag ska döda de jäklarna!!


(För er som inte ser vad det är i ringen på bilden så är det en rejäll bula jag fått av en jäkla mygga som inkräktade i sovrummet inatt!)

Några tankar under tågresan

...De där servetterna som är placerade vi huvudändan på tågstolen. Varför finns de där? Jag menar, de byter ju inte ut de direkt efter varje resa, så det är ju inte för hygiens skull. Det var det jag trodde från början. Liksom att det var för att folk lutar sina huvuden mot de, då kan det kanske spridas bakterier och löss och sånt. Men eftersom de inte byts ut är de ju bara onödiga. Eller? Har jag fel?

...När ett inkommande tåg ska åka mot det hållet som det kom från igen så undrar jag hur chaufören byter plats. Jag har inte sett honom/henne springa genom vagnarna direkt, eller ute på perrongen och förbi hela tåget och sen in i andra änden. Hur gör de?! För de kör väl inte tåget baklänges, eller?
Det kan de väl inte göra...nej..det vore ju läskigt...och riskabelt...eller?

...Moln är min allra störta fiende. De vita är helt okej dock, de ser rätt gulliga ut när de är sådär fluffiga men de lyckas alltid täcka över solen. Om det är klar blå himmel med ett enda litet stycke moln så lyckas alltid denna lilla jäkel hitta sin plats över solen och göra min soliga dag molning.
Sen har vi de grå/mörka/åsksvarta molen som egentligen kan vara rätt mysiga...om man är inne dvs. Annars vill man bara döda dom.

Dagens citat om de ridande kortege snubbarna

"Men vad är det för stallande hår du har här, man skulle ju kunna tro att du är en Linda Rosing av nått slag"
- Mark Levengood

Vad vore en bal på slottet...

Jag måste bara säga ett stort grattis till Viktoria och Daniel på deras bröllops dag idag. Det är riktigt stort att en prinsessa nu har valt och gift sig med en man av folket. De är otroligt söta ihop och dem passar ihop som handen i handsken.

När de ser på varandra är det svårt att missa deras lycka. Må de leva lyckliga i alla sina dar!



De leve hipp hipp HURRA HURRA HURRA!!!

Jag kom o tänka på en sak igår när jag...

Jag kom o tänka på en sak igår när jag försökte sova. Faan vad skönt de är att sova utan trosor! Så skönt att bara slänga av sig dom och känna friheten. Slippa de ständiga trycket mot höften och låta heligheten andas frisk luft och inte känna den gamla, instängda tros fuktigheten. Bara en tanke som slog mig

Under och efter städning

Man upptäcker väldigt många nya grejer när man städar garderoben märkte jag. Både saker om sig själv och saker att använda. Som tex upptäckte jag att jag är väldigt organiserad när jag städar.



1) Nattlinnen, stora t-shirtar och annat mysigt som man kan sova i.

2) Min Sverige tröja, som får ligga kvar i garderoben och samla lite damm i ytterligare 4 år.

3) Mina finklänningar som jag endast har vid fina tillställningar så som student mottagnigar, midsommar och födelsedagar.

4) Min låda med strumpor och strumpbyxor, som jag nu märkte var helt tom på strumpor...

5) Linnen och t-shirtar som jag använder väldigt mycket nu när årstiden tillåter det.

6) Byxor, tights och shorts. Sånt som det också är lite glest på..

7) Gympakläder, eller snarare en tröja jag kan ha på gympan.

8) Mysiga tjock tröjor som jag använder under mensdagar och kalla sommarkvällar.

9) Mysiga mjukisar som jag använder under mensdagar och kalla sommarkvällar.

10) (Högst uppe i vänstra hörnet på första bilden hittar nu den) Mina underkläder, som det kanske finns en aning för mycket utav.

11) Mina sommar klänningar som står mig varmt om hjärtat. Jag provade nog alla som jag plockade fram och dansade runt lite i dom allihop.

12) Vinter tröjor som åkte långt in i garderoben.

13) Allt som jag inte vill behålla långre. Det åkte ner i två papp påsar och sen upp till Trines rum där hon kan plocka ut de hon vill ha.

Sen har vi ju dom kläderna som jag skickade in i tvättstugan också...

...Hur jag ska få in dom i garderoben sen när de är tvättade blir ju roligt att se..


Sen hittade jag lite annat skoj också.


"Våga säga nej till Roger och våld" hehe, lite skoj faktiskt.
(Det ska egentligen stå "droger" men blir roligare så här)


Den här klänningen sydde jag i slutet av nian och satt då som en smäck.

Nu ser den ut som ett tält på och jag kan nästan låta den ramla
av om jag drar ner axelbanden.



Och här har vi då slutresultatet. Är riktigt nöjd måste jag säga och hoppas jag kan få mig själv att låta det se ut så här nu...

Före städning

dsc01630 (MMS)

Före städning

My rumpa hurts!

Sitter just nu och äter frukost samtidigt som jag beklagar mig själv över mina skinkor som värker av träningsvärk. Efter gårdagens aktiviteter blev det lite för mycket för min muskelatur. Jag nämnde aldrig var det var jag gjorde igår, det var nämligen så att jag ville inte att ni skulle få en bild av mig nere i en rabatt med arslet i vädret. Men så var det i alla fall, jag grävde ner blommor med order från Mor min. Därför all denna smärta.

Antar att det blir så när kroppen inte är van med att anstränga sig...

Alldeles sådär precis lagom

Dagen har gått riktigt fort måste jag säga. I morse trodde jag motsattsen när jag insåg att jag inte hade några planer för dagen. Men det blev en hel del att göra faktiskt. Eller ja, mycket och mycket. Det har liksom varit saker att göra men inte blivit för mycket och det har heller inte varit för lite så man börjar klättra på väggarna. Sådär precis lagom som det ska vara på ett sommarlov.

Fick just kontrollen över kontrollen och byte nu bort fotbollen mot 2½ Men. Sen blir det säng dags!

Vi kan om vi vill!

Det är nog inte bara jag som dragits in i VM febern. Trots Sveriges frånvaro är det många som följer mästerskapet. För min del blir det en hel del fotboll, med en pojkvän, en pappa och en plastpappa som är intresserade(läs: besatta) av denna underliga sport, så det blir svårt för mig att komma ifrån.

Visst är det surt att Sverige inte är med. Visst, är det roligare att titta när hemlandet spelar. Men om jag ska vara helt ärlig så kan man nu se VM från ett annat perspektiv. Precis som hur det var med Eurovision Song Contest kan man nu bedömma vem det egentligen som är bäst. Vem som verkligen förtjänar att vara Världsmästare i fotboll.
I och för sig är det ju inte vi tittare som röstar fram en vinnare i det här fallet men ändå. Man kan följa, bedömma och hylla den som verkligen är bäst.

För alla vet, även om de inte vill erkänna det, att om Sverige är med så hyllar man dem in i det sista, trots att de spelar som krattor. Jag säger att det inte är något fel med det men att man har nog svårare att erkänna att ett annat lag faktiskt var bättre än oss i den matchen.

Och om jag ska vara helt brutalt ärlig så är inte det svenska landslaget tillräckligt bra. För det gick ju som det gick i kvalet. Visst, 5 vinster av 10 möjliga men som jag kommer ihåg det så spelade vi uselt. Speciellt när det väl gällde, när vi väl behövde vinna.

Så nej, vi förtjänar inte en plats i VM, inte i år i alla fall. Men bara för att vi inte gör det nu betyder inte det att vi kan ta oss dit. Om vi förbättrar oss, spelar som ett lag och ger verkligen allt så kan vi spöa skiten ur Danmark en gång för alla. Så vi kan ta oss till VM, kicka skiten ur allt och alla och sen äntligen få hålla VM bucklan och vara de mästare som vi känner oss som.

På väg in till stan för att fira kusinens ...

dsc01628 (MMS)

På väg in till stan för att fira kusinens student. GRATTIS MÅNSAN!!

Nu är underdelen äntligen i min ägo. Efter...

dsc01625 (MMS)

Nu är underdelen äntligen i min ägo. Efter tre veckors väntan så har jag nu fullbordat min bikini. Och delarna var skit billiga! 99:- för överdelen och 79:- för underdelen. Ett riktigt kap och jag älskar den! (Ursäkta för dålig bild, min mobil är lite gammalmodig av sig och föredrar att ta suddiga bilder...)

Fikar med bästa systern! <3

dsc01624 (MMS)

Fikar med bästa systern! <3

Vad skönt de är att vara barn ibland.

dsc01620 (MMS)

Vad skönt de är att vara barn ibland.

Ett stort pms problem jag har är att jag ...

Ett stort pms problem jag har är att jag blir helt över gullig mot Bagge. Jag skickar massor med gulliga sms o berättar hur mycket jag saknar honom osv. Men de blir liksom ett överdrivet gullande och det blir bara jobbigt istället. Och sen när han inte gullar tillbaka blir jag skit sur. Ni vet så där sur som man bara kan bli när man har pms. Man blir först sur och frustrerad, sen deppig över att han inte saknar mig tillbaka(vilket han självklart gör men att han inte orkar gulla hela jäkla tiden), sen bryter man ihop totalt och grinar sig till sömns. Det är faan liiite frustrerande ibland att vara tjej...

Den som lyckas klura ut den här är tamejfa...

dsc01619 (MMS)

Den som lyckas klura ut den här är tamejfaan bäst, Haha!

Saker jag ska försöka göra nu när jag ...

Saker jag ska försöka göra nu när jag kommer vara ledig: * rensa och möblera om i min garderob. Ta bort alla vinter kläder och göra plats för sommar kläderna osv. * städa mitt rum. O då menar jag storstäda. Damma, dammsuga, bädda rena sängkläder och rensa ut sånt jag inte använder. * höra om jag kan plocka flyghavre under sommarn för att få in lite cash. * ha en ta-hand-om-mig-själv dag med ansiktskmask, fotvård och en massa body lotion. *försöka, sakta men säkert, bygga upp en härlig bränna. * och såklart umgås MASSOR med min pojkvän<3 Godnatt!

Bara jag som längtar?

6ornas middag

En tradition ute i Ärla är Sexornas middag. Det är en middag där sexorna klär upp sig och ska äta fint, inga armbågar på bordet osv. Själv har jag också gått på den middagen när jag hade åldern inne men om jag var särskilt fin det vet jag inte...
I alla fall så är det ikväll min kära systers tur att äta så prinsess fint. Och jag fick den äran att fixa både hennes hår och hennes smink. Så här blev resultatet!



Så himla fin!♥ Älskar dig syster!

God damn it, turn that thing off!

Första gången jag såg den här reklamen skrattade jag lite för mig själv. Den var faktiskt lite rolig. Men efter att nu ha tittat på MTV hela dagen och sett den jäkla reklamen säkert en 20 gånger så börjar jag tröttna. Se här så förstår ni vad jag menar...

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram!

Något som jag kom att tänka på under min ensamhet här är att man blir väldigt sugen på att äta när man är själv. Jag har redan tryckt i mig:
En Allévo Low Calorie Bar
En portion nudlar
Två skink bitar
En mörk choklad bit(förlåt pappa, men du vet att du inte ska lämna de där jag kan se dem).

Och just nu sitter jag och tuggar på ett Digestive kex. Om det fortsätter såhär kommer jag rulla fram efter sommarlovet!

Provar nått nytt

När jag var inne på Hemköp för att köpa tamponger så såg jag ett nytt paket.



Libresse har ju släppt en kollektion med tamponger. Och jag som är svag för fina askar köpte genast dessa istället för det gamla vanliga. Asken var hur söt som helst med ett snyggt hjärta i tattoo style. Love is all you need är mitt motto så tyckte dessa passade perfekt(sen att det är ett likadant hjärta på baksidan där det står Hate i tycker jag vi ignorerar!)

Sen får vi ju se hur bra själva tampongen är också...

Kul dag...

Jaha, det var det säg. Efter en timme i skolan är jag nu hemma igen. Vad ska man hitta på nu då? Har ju i och för sig mina One Tree Hill boxar här, blir nog kolla lite på dom. Känns en aning segt kan jag säga er...

Skåper är i alla fall nu igenom städat och urplockat. Den där doften av skol-frihet börjar sakta men säkert sprida sig i luften. Endast fyra dagar kvar nu, sen jäklar är jag fri! jaa, över tio veckor i alla fall..

Nästa gång tar jag grillningen

Jaa men vad hände med mina vuxen poäng nu då. Kanske är ni lite nyfikna på hur det gick. (möjligvis inte men jag berättar endå) Det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig vid vissa delar direkt.

Till exepmel, i fredags lagade jag mat,  så långt gick det bra. Kycklingen var ju bara att ställa in i ugnen och de blev riktigt goda. Så en 4 poäng för det i alla fall. Sen var det ju det där med riset. Det lyckades jag med att bränna fast nämligen så inga poäng där...

Sen har vi lördagen. Då var det nämligen inte jag som grilla utan det skötte Bagge. I och för sig tände jag en brasa senare som vi kunde värma oss från men tror inte riktigt jag drar in några poäng för det. Så där försvann min störsa inkomst för poäng. Visseligen så diskade jag både i fredags och lördags så det kanske ger....6 poäng.

Totalt blir det 10 poäng av 24 som jag räknade till innan. En ganska misslyckad poäng helg.

Dock en mycket mer o-misslyckad ett års helg!♥

hejsan gott folk, prova nu att sms blogga....

hejsan gott folk, prova nu att sms blogga. De är ju så jäkla mycket smidigare, som när jag kommer på saker som jag till förmedla till er läsare. Jag ska försöka också att hålla språket rent, så ni slipper alla sms förkortningar och så. Kan säga att jag kommit på mig själv ett antal gånger redan. Aja, nu ska jag pussa hej då till pojkvännen, en helg går för fort ibland.

Helgen är överstöckad

Vi har nu kommit hem efter både övernattning och fotografering med Sanna. Kvällen var hur mysig som helst. Vi grillade "lite" kött. 1,3 kilo om jag ska vara exakt. Och jaa, vi lyckades trycka i oss allt.
Sen tände vi en brasa av lite vedklabbar som jag hittade. Där satt vi och värmde oss ända in till 12 på natten.

Sen fotograferingen. Det gick riktigt bra faktiskt. Till och med han är nöjd så det blev riktigt lyckat! Lite stelt så där i början med sen rullade det på!
Tack så hemskt mycket Sanna!

Brolle kommer till Eskilstuna!

Japp, så är det. Han kommer den 16/7 till Eskilstuna slott.... Slott? Vart har vi ett slott någonstans? Det ända logiska jag kan komma på är Sundbyholms slott men hade det inte stått det då?

Nej, detta kan inte stämma så jag kollade upp detta lite. Jag gick in på Ticnet.se och kollade vart det var. Då visade det sig att det var på Åbryggan i stadsparken han skulle spela...

Aa visst du, Eskilstuna slott in my as heller!





Han kommer hit i alla fall, det som är huvudsaken.

Godmorgon!

Har precis vaknat upp efter en mysig kväll med älsklingen. Blir snart frukost sen ska väl han ut och springa ett varv. Sen packas det för att åka ut till båten. Det ska tydligen bli lite molnigt på dan men annars sol. Hoppas det inte förstör min planerade "bli-lite-brunare" time bara. Men men, vad ska man göra.

Nu blir det frukost!

Damn it!

Som sagt...laxerande effekt....

Nu är det gjort!

Japp, nu är burkarna borta och jag kan nu gå i mitt rum igen. Det blev hela 274,50 kr och eftersom syrran följde med fick hon 70 av dom. Hade lovat henne 25% nämligen, hehe..
Jag passade på att räkna alla påsar. Och ni vet ju hur jag sa att det var en 11-12 st.
Fel.
Det var 24! 18 stycken små plast påsar och 6 stycken större papp påsar. Vi löste det hela med två kundvagnar och en stakars sate som fick bära en 8 plast påsar. Det blev i alla fall en liten slant och det är jag glad för. Det lär gå åt till morgondagen till mat då vi ska ut till båten.

Just nu sitter jag i alla fall hemma och äter lite jordgubbar och väntar på Bagge. Eftersom han inte äter jordgubbar(!?) så får jag de för mig själv. Det är nog dock inte bra att trycka i sig alla. Dessa små rackare brukar ha en laxerande effekt...


Kyklingen är i ugnen, solen skiner, Bagge är på väg och nya pengar har fladdrat ner i plånboken. Kan det bli bättre? Nej, tror faan inte det!

Brända läppar är inte skoj

Efter att ha totalt bränt sönder mina läppar i den väldigt starka solen, har jag nu äntligen inhandlat ett lepsyl med SPF30. Jag kan säga er att mina läppar är nu alldeles vita av allt lepsyl jag kladdat på, med det behövdes! Läpparna var ju illröda innan!

Nej, nu ska jag sätta igång med en bloggdesign. Eftersom det oftast är så att datorn inte vill som jag vill vid dessa tillfällen önska jag mig själv nu lycka till! Lär ju behövas...

Vuxen, here I come!

Sitter här och funderar lite. Det är nämigen så att Bagge och jag blir själva på fredagen med. Detta betyder alltså att jag får laga mat två dagar i rad, vilket jag inte är van vid. Detta måste ju bli några vuxen poäng till mig eller hur? Jag menar, på lördag ska jag alltså försöka grilla(!) och om köttet går att äta knappar jag nog åt mig en 10 poäng. Sen blir det ju diska, släcka grillen, hålla snyggt efter oss osv. Det går nog upp till en 5 poäng totalt.

Sen har vi då fredagen. Då jag ska för det första gå och panta alla jäkla burkar! Där räknas nog inte några vuxen poäng dock. Sen ska vi alltså hem och laga ännu mer mat. Som det ser ut just nu blir det nog kyckling ben. Såna där små rackare som man sitter och gnager på ni vet. Och om jag lyckas få de ätbara så räknas det nog som en 6 poäng i alla fall. Sen har vi det vanliga, diska, göra rent i köket, plocka undan osv. Det blir nog inte lika höga poäng här som vid båten dock eftersom vi har diskmaskin här hemma. Så kanske en 3 poäng där.

Hur mycket är jag upp i nu då? 10, 5, 6, 3. 24 poäng. Jaa, det är väl en bra början antar jag!


Men vid vilken poäng grad räknas man som vuxen då?

Älskar detta väder!

Vilken härlig dag! Och jag har faktiskt inte spenderat den i ett tråkigt klassrum utan vi har varit i Parken Badet och jag kan nu bocka av årets första dopp! Har till och med simmat 1000 meter. Efter det blev det att lata sig i solen och SATAN I GATAN vad skönt det var! Är så jäkla glad att den efterlängtade sommaren äntligen är här. Så himla skönt. Och det ser ut som att detta väder kommer fortsätta över helgen. Vilket jag bara gillar!

På fredag ska jagb också se till att fixa burkarna i mitt rum. Ni vet de som jag fick av min granne. får dock sova med de i natt. Jag överlever nog!

Sista dagen på praktiken

Nu är jag riktigt trött efter en hel dag i kiosken. Det var som sagt sista gången idag. Jag tycker det är väldigt tråkigt eftersom jag trivs så himla bra där. Och jag har då haft världens bästa handledare. De är helt otroliga och jag saknar de redan. Till deras ära köpte jag en blomma åt de. De har gjort så mycket för mig och jag är så glad att jag lärt känna de. Det är väl sånt som kallas livserfarenhet.
Nej usch, börjar ju nästan grina nu ju, bäst jag går och lägger mig innan jag bryter ihop totalt!

Tack så hemskt mycket för den underbara tid!♥
RSS 2.0