'

Ledigt för tidigt!

På grund av inställd HNT lektion idag så sa Janne att vi kunde skippa hälsan också. Därför har jag varit ledig idag och njutit. Eller ja, har pluggat matte hela dagen eftersom jag ska in och göra ett matte prov imorn. Och eftersom jag ej varit i stan idag så tänkte jag träna imorn istället. Ni förstår, Bella har tagit sig i kragen och tänkte gå och simma en gång i veckan. Japp, ni läste rätt. Världens lataste unge ska ta och börja röra på sig! Får se om jag får med mig syrran. Troligen så följer hon nog med.

Kvällen ska jag spendera med mina två syskon. Mamma ska visa plan och Roger jobbar så det blir vi tre ikväll. Mysigt värre! Vet dock inte om det är något skoj på tv. Brukar inte vara det på onsdagar.

Fick ett påskägg av farmor idag. Hon trodde inte att vi skulle ses i påsk, vilket vi faktistk ska, så jag fick det tidigare. INTE BRA! Det betyder nämligen att jag har en halv geisha chokladkaka, en påse godis från godisland som jag köpte häromdan(att gå in på godisland med pengar när det är påskrea är inte bra!) PLUS det här påsk ägget nu från farmor. Massa godis som jag har tillgänglighet till, INTE BRA! Tur att jag ska in och simma imorn! Annars kommer jag rulla fram!

Det är inte lätt att vara gammal

En gammal tant kommer in i kiosken. Tittar lite på påskpynten och står där länge, länge. Till slut kommer hon fram till kassan.

Tant: Har ni några andra sånahär?

Rulle: Nej, det är dom ända som står där som finns.

Tant: Okej, aa jag ska ha det till barn barnen så dom får lite påsk godis.

Rulle: Jaha, men det där är inte godis.

Tant: Inte?

Rulle: Nej nej, det där är ljus dekorationer.

Tant: Jaha, är det?

Rulle: Jaa

Tant: Jaha, jaa men då får jag åter komma

Så vankar hon ut ur butiken

Morgon med ett utdrag från Snabba Cash

Sitter här igen vid fruksot bordet- Tuggar på en sink och gurk macka och slurprar lite Oboy. Dagen ser lång ut framför mig. Skol dag till halv fem och med dagens humör blir det nog inte roligt. Trött, grinig, mår illa och allmänt nere. Mens på väg? Nej, faktiskt inte. Ibland har man bara sånahär dagar, tyvärr :)

Läste Snabba Cash igår och hittade faktistk ett lite filosofiskt stycke som jag tänkte dela med mig av. Enjoy!

"I efterhand tänkte Jorge: slumpen spelar märkliga spel. Du träffar någon för första gången i ditt liv. En dag sernare ser du samma person igen. du hör ett ord du aldrig hört förut. Några timmar senare används precis det ordet för andra gången i ditt liv. Eller, någon du känner visar sig vara nära släkting med någon annan du känner, och det har aldrig påtalats. Eller, precis när du tänker på en person, kliver just den personen på tunnelbanan. Hur stor är chansen? Ändå händer det.
   Eller kanske är det inte slumpen. Kanske befinner sig tillvaron i ett grovmaskigt nät av tillfälligheter. Klumpar av information. Sammanbundna, länkade till varandra genom det vi kallar slump.
   Jorge gjorde det enkelt för sig. Hans enda credo: cash is king."

En vanlig söndag

Efter två dagars vandring på stan och Tuna Park blir man riktigt trött. Segt i skallen och trött i fötterna. Hittade dock ett par skor på stadium, köpte dom inte men planerar på att göra det. Snygga, femenima och passar nog till tightsen också. Precis som jag vill ha det!
Bagge har lagt sig ner för att vila lite. Tror jag han behöver, han går på någon diet av nått slag så han blir rätt grinig när han inte får i sig den mat han är van vid. Så är nog skönt för både mig och honom om han somnar en stund, haha!
Själv sitter jag och knaprar på en choklad bit. Mmm, finns inge godare! Skulle nog faktiskt inte klara mig utan det, jag försöker ibland, men det går inge vidare. Choklad är my personal brand of heroin, haha!

<3

Just nu har jag den där känslan igen, den känslan som jag alltid har när jag snart ska träffa Bagge. Det är som en pirrig, nervös glädje som pirrar runt i mig. Blir nästan lite illamående, snurrig och vimsig också. Sen när man väl träffas blir det som vanligt igen, det lugnar ner sig och man känner bara en sak. Kärlek.

Du är min och jag är din, baby!

Bloggandet

Sitter nu i köket och käkar min frukost. En macka och lite drick yogurt. Börjar om ca 45 min så har inte direkt någon brådska. I och för sig har jag inte sminkat mig än men det går rätt fort.

Sitter här och funderar lite. Jag har som en lite dröm att få igån min blogg, du vet, mer läsare. Inte så stor som Kenza och alla dom men i alla fall har några mer läsare om dagen än 6 st.
Jag har kollat runt lite på andra, större bloggar för att få lite tips. Men de har väldigbt mhycket som dom håller igång. Typ som tävlingar, dagens fråga osv. Men jag känner att jag skulle nog itne kunna hålla ihop det. har en hel del i skolan som jag måste prioritera så det skulle nog inte funka.
Jag vill ju också att mina läsare ska komma hit och tänka till lite. Jag skriver ju en hel del om saker som jag går runt och tänker på. T.ex. det jag bloggade om häromdagen, mäns fixering av bröst och så. Sen även lite allvarligre saker, vilket påminner mig om att jag missat att blogga om en sak, haha!
Men vad skulle ni vilja läsa om? Ni 6 som faktiskt läser min blogg, vad tror ni går hem hos folk? Vad vill folk läsa om??

We can work it out

 

You cover me with peace until the war is over
Still the hurting will remain ’cause tonight is getting colder
if the road that we walk upon should turn back and not straight on

And lately I’ve been trying not to fall apart, still my heart
says after all we’ve been through love is still to be found in the dark
We can work it out, we can work it out

You walked into my room and everything was broken
And you brought me back to life, took my pain unspoken
And I saw how hard you tried
Yeah, I could feel the pain inside

And lately I’ve been trying not to fall apart, still my heart
says after all we’ve been through love is still around in the dark
We can work it out, we can work it out
Oh-oh
We can work it out, we can work it out

You cover me with peace till the war is over

Mäns fixering av bröst

Jag måste dela med mig av det intressanta ämnet som dök upp vid mat bordet igår. Vet inte riktigt hur det började men vi kom i alla fall in på bröst och mäns fixering av dom. Mamma konstaterade nämligen att det är bevisat att män är helt besatta av just bröst. (Vi kvinnor vet ju såklart redan om det.) Jag citerar mamma: "jaa, men om en man ser ett par bröst, hela deras värld stannar" och så gjorde hon en min men en tom blick som stirrar. Och jag kan inte annat än att hålla med. Det är nämligen så att vi kvinnor har faktiskt ingen anning om varför dessa fetklumpar kan vara så intressanta. För mig är dom ju bara just fetklumpar som oftast är i vägen. Roger gjorde en intressant kommentar också, det var att vi kvinnor ofta står o pillar och nska försöka puffa upp dom/djupare urigning osv och det kan jag faktiskt hålla med om att vi gör. Men att de kan vara så himla facinerande det är fortfarande ett mysterium.
Någon kille som läser det här? Du får gärna svara mig varför bröst är så facinernade!!

Vattenkrig och snöoväder

Igår fick jag ett samtal av min handledare, hon frågade mig om jag kunde hoppa in och hjälpa henne lite idag. Som praktikant ställer jag gärna upp, så mycket som jag får lära mig där så är jag mer än gärna där.
När jag kom hem blev det mat, vi festade till det lite och beställde från pizzerian. Kebab för mig och pizza till de andra. Eftersom jag en gång blev magsjuk efter att ha ätit pizza så är det ingen favorit längre, men kebab blir bra för mig!
Efter det spenderade jag lite special-time med Sara. Först satte vi oss och målade lite. Det blev ett landskap för mig och Sara målade....jaa en svart och röd fläck som hon kallade en bil. Sen var det baddags för henne och jag följde med henne. Vi fyllde upp hennes lilla kar och hon satte sig där. Då bröt ett stort vattenkrig löst vilket slutade med att jag nog blev blötare än hon var. Vilket är konstigt eftersom det var hon som satt i badet och inte jag.
Nu väntar i alla fall en mys kväll med familjen i soffan. Först bolibompa, tills lillskiten har somnat, sen senare tänkte jag se en film. Den börjar 21.00 på trean, Kärleken checkar in. En kärleks film med Jennifer Lopez, tyckte den lät som en perfekt film åt mig så offrar två timmar av min skönhets sömn för att titta på den.

Jag hoppas också det förbannade ovädret ute kan ta och sticka någon annanstans! Blir så arg, när de var så fint och härligt väder imorn så kan det väl förtsätta vara det, men NEJ då betsämmer Herr Väder att det är dags för lite snöstorm, jaa det låter bra!! Blir så trött! VILL HA VÅR!!

Vår känslor

Årets första grillning är avklarad! Först en lätt solning på trappan sen hjälpa mamma med mat och dukning. Roger kom hem skapligt som satte igång grillen. Vi satt till och med på uteplatsen och åt. Rktigt vår väder idag! Dom 10 cm snö som dom varnat om imorn tänker jag ignorera för tillfället, NU ÄR DET VÅR!

Så ska det låta och novell

God kväll mina kära läsare. Har precis avslutat en novell skriven av moi, och tittat klart på Så ska det låta. Jaa, jag valde faktistk det framför Let's Dance idag. Det är faktistk mycekt roligare så det så!
Nu är det tydligen Skavlan som gäller, vilket jag inte orkar med så jag ska nog ta och fin slipa lite på min ny skrivna novell istället :)

New tattoo!

Något som jag totalt glömt att blogga om är ju att jag gjort en ny tatuering! Här har ni bild på den! :D



Blev riktigt nöjd med den! :D

En liten miss där

Bagge tar upp aftonbladet för att läsa i den. På första sidan pryder Anna Bergendahl som just vunnit melodifestivalen. Han tittar fundersamt på bilden, och sedan på mig. Tittar ner på bilden, sen upp på mig igen.

 

Bagge: Hon är rätt lik dig.

Jag: Jaha, är hon? Tack då, hon är riktigt söt.

 

Han läser igenom tidningen och efter ca 15 minuter viker han ihop den och slänger den på bordet.

 

Bagge: Nej fy faan. (Han vänder tidningen upp och ner så man inte ser Annas ansikte) jag vill inte se hennes fula tryne, hahahah!
Jag: Haha, oj oj! Du sa nyss att hon var lik mig! haha!

Bagge:....aj då...

 

Haha, sötnos!♥

I just wanna stay free, to be me



I go down the beaten track, along the river with an empty bank
At the end she said to me: Why are you here with the autumn leaves?

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else

Im done, tipping on my toes, strike an iron and attack my soul
Misty moon, youre gonna see, Ive got you blues to get on my feet

Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else

I dont wanna run, I dont wanna fight
I dont wanna hide, I just wanna stay free, to be me
I dont wanna win, I dont wanna lose
I dont wanna play, I just wanna remember, oh Im my name


Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Oh, ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh

(Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand)
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else
Cause this is my life, my friend, and I cant be no one else
Cause this is my life, my friend

Vi behöver nått som lyser upp vår vardag

Har precis vaknat och sitigt upp för att göra mig lite frukost. Vaknade 20 över 8 ungefär och kände mig ändå rätt utsövd. Skönt tänkte jag, då behöver jag inte stressa mig iväg till kiosken.
Tittar ut och ser den glänsande solen. Vi har varit riktigt bortskämda nu ett bra tag med Herr Sol som tittar fram och lyser upp vår vardag. Men ibland måste vi vara beredda på att han inte kommer lysa för oss. Vad har vi då som gör vår dag lite ljusare? Någon som får dig att känna dig bättre när du haft en skit dag på jobbet. Något som gör dig peppad till att göra det där hemska skolarbetet. Någon som kan lyssna på dig och stötta dig. Något som motiverar dig till att nå dina drömmar. Någon som lyser upp din vardag helt enkelt.
Vem eller vad är din Sol?


ps: Jag säljer Newbody, så om det är någon som är intresserad, hör av er!

Smileys

Nu har jag lagt till ännu en sak i bloggen. Nämligen smileys :) Ska även funka bland kommentarerna så det är bara att smile:a på! :D

Nyss vaknat

En aning tidigt kanske men jag känner mig utsövd så jag är nöjd. Idag kommer älsklingen, det blev krångel förut så han stannade hemma igår men så kommer han tidigt idag istället. Härligt! Vad vi ska hitta på är ännu obestämt, blir väl det vanliga, sitta och hålla om varandra någonstans haha! Nej men kanske en promenad i det fina vädret som jag ser genom fönstret. Det ser riktigt härligt ut och jag hör hur min vårjacka ligger och skricker på mig där borta. "Bär mig, använd mig!"
Haha, ni förstår, jag har nämligen gått ut i protest. Nu när man kan se så väldigt många vårtecken överallt så skiter jag fullständigt i om det är en meter snö ute. Min vårjacka ska användas oavsett vad! Det gäller dock att gå fort ute då, så man får upp värmen lite.

Fixat alldeles själv!

Snacka om att jag är stolt över mig själv nu! Om ni kollar här till höger så har jag lagt in en räknare om hur lång tid det är kvar tills jag fyller 18, HELT SJÄLV! jaa, med lite hjälp från DesignaDinBlogg såklart då men ändå! Hihi, glad jag blir, hahah!

Hihi




Okej, jag är inget stor fan av The Jonas Brothers men jag kan inte undvika av att dregla över den här godingen(självklart inte godare än min älskling såklart♥). Kolla in dom ögonen bara!! Grr!!

Dö av tristess

Nu är det bevisat, man kan faktiskt dö av tråkhet. Det är i alla fall det jag fått lära mig i skolan idag. Ett gäng forskare i USA har alltså kommit fram till att man ökar att dö i förtid, om man vantrivs på sitt jobb, med HELA 35 %! Det är det jag försökt förklara för folk runt omkring mig. Jag tänker inte ha ett jobb där man sitter på ett kontor vid en dator och bara knapprar och trycker och stänger in sig själv. Det gör mig så omotiverad så jag spyr på det! Därför vill jag göra något som jag trivs med, som motiverar mig, som jag tycker är kul så jag kan leva lyckligt!

Och nu ska jag återgå till skolarbetet där jag ska skriva vad som motiverar mig till att gå i skolan....lär ju bli många rader...eller inte

suck...

Varför kan det inte bara bli som jag vill för en gång skull??

Återkomsten från Gustavsvik

Är nu hemma efter en vild dag på Gustavsvik. Är helt slut! Både psykiskt och fysiskt, jag förstår inte hur man kan bli så trött efter att vara i ett badhus. Det är ju alltid samma visa, man är helt slutkörd och så när man går och lägger sig gungar hela världen precis som vågorna man hoppat runt i.
Så nu sitter man här, doftar klor och behöver tändstickor till ögonen för att dom inte ska falla ihop, vid närmare efetrtanke kan det nog vara skönt att krypa till sängs tidigt idag. HÄRLIGT!
Något som är ännu härligare är att imorn kommer jag krypa i säng med min älskling. Gosigt gosigt!

Snart blir det i alla fall mat sen läsa och sen sova, villket jag kommer göra välsigt länge eftersom jag HAR SOVMORGON TILL 12.00!!! Satan vad skönt de ska bli! hihi

Ur Snabba Cash

Bara för att jag är så engagerad i den här boken(fråga mig inte varför) tänker jag lägga upp lite delar från den då och då som jag tycker är skoj, pinsamt eller bara stört. Kanske få någon att vilja läsa den, för den ska verkligen läsas. På nått sätt dras man med i den och det är en väldigt bra skriven bok. I alla fall, enjoy!

Aa just de, varnar känsliga läsare! Kan vara bra att förbereda er på lite intima scener.

JW i ångest - han hatade kondomer.

Han sa: "Måste vi ha den där?"

"Skämta inte så där JW. Klart vi ska."

Han ångrade att han ens sagt något. Måste försöka. Hon satte på den på hans kuk och drog honom mot sig. Precis innan hon skulle föra in honom i sig, slaknade han. Han försökte garva. Hon tittade frågande på honom. JW suckade. La sig på rygg.
Sophie frågade: "Du och kondom är ingen bra kombination eller?"
"Fan, Sophie. Jag är så glad." Höll på att säga att det här var den lyckligaste dagen i hans liv men knep igen, han hade redan sagt för mycket. Onödigt att öppna sig mer trots att hon var underbarast.
"Vet inte vad grejen är. Jag funkar inte så bra med kådisar bara"
Kondomen hängde sladdrig. Hon drog av den. Började pussa på hans kuk. Han blev hård igen. Hon drog ner förhuden och slickade ollonet. Kysste pungen. Han blev stenhård. Hon tog upp en ny kondom ur samma låda. JW försökte slappna av. Tog själv tag i kondomen. Satte på den. Låg kvar på rygg. förde henne upp på honom. Hontog tag i kuken för att placera den rätt.
Det luktade latex.
Han slaknade.
Hon sa: "Det gör inget, det kan hända alla killar."
JW tänkte på en lista över de vanligaste lögnerna som han läst för två år sedan i DN på Stan.

 

Man kan inte tycka annat än att tycka synd om honom. Till och med stor steckaren, bratsens bratsigaste brat har blivit kär så skiter det sig. Stackarn!

Aj aj aj

Vaxade benen i skolan idag, faan vad ont det gjorde alltså! Satan alltså! Längtar tills det är min tur så jag får ge igen mohahahahha!! Jag vet var din brevlåda bor Jessica!!

Att uppskatta det lilla man har

Hemkommen från kisoken, ätit och är mätt och gla' och ahr nu placerat mig själv i soffan. Skönt att få sitta ner efter en lång dag av stående.
Tittar lite på nyheterna, det är ett inslag om Haiti och dess katastrofala situation. Det är så otroligt hemskt att så stora delar av landet ligger i ruiner. Men det är också väldigt svårt för oss här i Sverige att sätta oss in i deras situation. Man ser så mycket elände på nyheterna hela tiden att det har blivit vardagligt på nått sett. För att verkligen fatta så måste man nog vara med om det själv. Speciellt för oss här i Sverige som är rätt bortskämda med prylar och maniker och blir helt förstörda bara för att ens hår inte vill som man sjölv vill på morgonen. Måste skjuta in att jag inte är så pettig men man kan komma på sig själv att bli helt förstörd över saker som egentligen inte har en sån stor betydelse. Men man försöker, jag gör i alla fall det och tar inte allt för givet hela tiden, blir glad för det lilla jag har och värdesätter det som verkligen betyder något, min familj.
Älskar er otroligt mycket och jag vet att ni alltid ställer upp för mig och är otroligt tacksam att jag har det så bra som jag har med er.

Plugga = rogivande

Nu kommer jag nog få er alla att trilla ur stolen där hemma, men jag har faktiskt upptäckt att det är ganska rogivande att plugga. Okej, kanske inte när man stress pluggar dagen innan det ska lämnas in, då är det inte så roligt. Men när man sätter sig när man kommit hem t.ex. med matte boken och bara räknar för i sin egen takt och bara tänker på det. Det får i alla fall mig att tänka på annat, man sjuter undan allt man måste tänka på ett tag och bara fokuserar på just matten, eller engelskan, eller svenskan eller vad det nu kan vara. På nått sätt är det riktigt avkopplande faktiskt, i alla fall för mig. *tummen upp*

Dagen slutade i pinsamhet

Bella är glad när sista lektionen är slut och hänger sin väska på axeln.
Bella skuttar glatt ut ur klassrummet.
Bella skuttar en aningen för nära dörren.
Bellas väska fastnar i dörrhandtaget.
Bella dras tillbaka och gör ett konstigt ljud som kunde likna en säl.
Bella förbannar dörren för det var ju dens fel.
Bella brister tillslut ut i ett garv av hur klantig hon är.
Jessica säger "man slutar aldrig förvånas"

Nej, man gör tydligen inte det.

Varning för svordomar!

Vaknade en timme för tidigt av en jädra plogbil som plogar inne på gården. Varför ska dom låta så förjävligt! Och varför låter det som om dom är inne i mitt rum och plogar, varför!? Oh nej, nu börjar det igen...
Så fruktansvärt trött på den här jädra snön!

 

En annan skit sak är att tack vare folk som inte dycker upp på våra gympa lektioner i skolan, ska den nu flyttas från måndag morgon till onsdag eftermiddag i hopp om att fler folk ska dyka upp på gympan. Precis den tiden jag tänkt träna! Då sket sig det också, det verkar som om jag är ämnad till att inte röra på mig, när jag väl villl det så skiter sig allt. BAJS!

Men jag ska försöka hålla mitt humör uppe. Idag är det praktik och solen skiner, toppen dag egentligen. Ska försöka pallra mig upp ur sängen på den rätta sidan så inte stakars Klas blir lidande av mitrt humör. Redan haft hur mig en del på Bagge vilket kanske inte var så bra, men han tog det som en man och piggade upp mig lite.

Blir nog en bra dag i alla fall.

Sommarn gömmer sig och jag börjar bli trött på kurragömma

Kollar runt efter vår och sommarkläder. Vill ha sommar nu!! Är så trött på den här snön nu så jag spyr på det!
Här är några fina som jag vill ha!

Cleave Destroyed X SEK 399, Vila - NELLY.COMnelly.com

H&M

H&M
RSS 2.0