'

Nybliven singel

Folk säger att man inte ska vara för öppen i en blogg. Man ska hålla sitt privatliv privat och man ska inte lägga ut sig själv så mycket. Men hur blir det då när man känner att man måste få skriva av sig? Hur blir det när man inte kan hålla allt inne hela tiden? Hur ska läsarna kunna hänga med?
Jag anser att om man har en blogg får man skriva vad man känner och behagar. Det är sin egen blogg och däför ska ingen annan komma och säga vad man ska skriva i den eller inte.

Med det sagt så har jag en del att få ur mig. Att gå ur ett förhållande är alltid tufft. Oavsett om båda är med på det eller inte. Men samtidigt kommer det alltid något bra utav det. När man läst klart ett kapitel så kommer det alltid ett nytt. Life goes on, så är det bara.
Sen var det så i vårat fall, vi försökte men det funkade inte. Skulle inte gjort det i längden heller. Då är det bättre att bara låta det vara. Ingen idé att kämpa för något som ändå känns meningslöst. Sen ska jag inte säga att det inte varit bra, självklart har det varit det. Jag älskar honom men ibland räcker det inte till. I slutändan kommer det sluta bra för oss båda, det är jag säker på.

Lite med Mmm till frukost

Det blev definitivt mycket finare väder igår efter att jag stegat ut ur lägenheten. Solen tittade fram och jag gick utan halsduk och jackan uppknäppt. Det ända negativa var att det blåste men det ska man då inte gnälla över. Det är dock värre idag, regnar stup i ett och jag som måste till City Gross. Skinkan är slut och juicen med. Måste. Ha. Juice. Så himla god, BRAVO tropisk juice med koncentrat av äpple, apelsi, ananas, passionsfrukt, banan, mango, papaya och kiwi. Mmmm.

Här kan ni se rätt in i mitt öra också. Om ni ser min hjärna kan ni säga till, har tappat den och skulle väldigt hjärna ha tillbaka den...


Nu blir det Bonde söker fru på TV4 Play!

Efter regn kommer solsken

p031110_11_44000 (MMS)

Efter regn kommer solsken

Usch usch usch

Tråkgit väder idag. Vaknade upp och såg hur trädet utanför vifftade som en tok. Molnen täcker hela himlen och regnet plaskar ner. Trist trist. Nu väntar en varm dusch sen blir jag nog hemma och stickar. Ska försöka plugga lite också. Jag har ju faktiskt sånt med.

Bagge ruschade iväg i morse. Någon som ringde och meddelade honom om att de började tidigare. Så det var bara på med kläderna och iväg. Stackarn..

Men men, nu blir de dusch som sagt. Sen frukost och sitta och spana ut genom fönstret. Undrar om skåpbilen är kvar. Hmm, det måste jag kolla upp. Har inte sett något mer fuffens med den.  
Ska ta och kolla upp vart det finns garnbutiker i stan också. Svindyrt med garn på Panduro, puuh! Inte snällt mot min plånbok så därför är inte jag snäll mot dom. Gick demostrativt ut ur butiken för att leta reda på Åhlens som är så mycket billigare. Sen hade ju inte Åhlens något garn heller när jag väl kom dit. Det var inte heller snällt..

Ja ja, dusch var det.

Spännande upptäcktsfärd

Sitter uppkrupen i Bagges säng just nu. Är mätt och belåten och riktigt trött efter en dag i MAALMÖÖÖ centrum. Måste säga att jag blir lika förvånad varje gång man hör någon person prata här nere, de snackar faan skånska! Till och med rösten i bussen(ni vet den som ropar ut "nästa: Rosengård Centrum" osv) pratar skånska! Kanske dock inte så konstigt då jag befinner mig i skåne....men ändå!

Ja, heldag i centrum kan man säga. Från halv elva till tre ungefär. Då Bagge skulle till skolan en sväng först fick jag gå runt och titta lite själv. Det roliga var när han ringde mig sen för att möta upp mig.
- Vart är du någonstans??
- Hehe..eh..ja du, bra fråga. Det är nått torg här med en gubbe som sitter på en häst...
- Aa, då vet jag vart du är
- Okej, vad bra att någon vet det hehe..

Det var riktigt spännande måste jag säga. Hamnade lite var stans. Men hittade faktiskt ett HM, då kände jag mig trygg. Sen var jag helt plötsligt på samma ställe som jag började på. Oj då, tänkte jag. Då går vi åt det här hållet istället. Korsning, hmm, höger eller vänster...hmm...blir nog...vänster!
Hade dock varit trevligare om det varit finare väder, men men man kan inte få allt här i världen.

Nu sitter jag här och stickar. Det var det ni såg på bilden för några inlägg sen föresten. Stickade ett par vantar. Då de blev en aning för stora skänker jag de till systra mi.
Men nu håller jag på med ett par sockor! Är klar med den ena och precis börjat på den andra. Den blev dock också lite för stor... Någon med stora fötter som vill ha??

Vit och lila(nej de är inte svarta även fast det ser ut som det. De är väldigt mörkt lila) Riktigt

snygga faktiskt. Lika snygg som bakgrunden!



Oj oj, pömsig jag börjar bli, och klockan är inte mer än tio över sju. Lite pensionärs varning om jag går och lägger mig nu redan tro??

Det är inte så farligt som man tror

Har precis kommit hem efter att ha vart och handlat(vuxenpoäng så det bara skriker om det!). Gick riktigt bra, fick gå några varv dock innan jag hittade ordentligt, konstigt nog hade de ingen hälsokost. Brukar alla stora matbutiker ha. Sen kan det ju också vara så att jag inte hittade det bara men ändå.

Och ja, jag överlevde promenaden hem också. Var någon skumis i trapphuset dock som soppade lite och tittade konstigt. Han kanske bara blev förvånad över att jag hälsade. När jag tänker efter såg han rätt oskyldig ut. Nog bara jag som får för mig saker.

Nu ska jag ta och titta på gårdagens Parlementet innan jag ska försöka få igång maten. Just ja, jag skulle dela upp köttfärsen. Får ta och göra det först.

Kram så länge!!






(Två inlägg på en dag, vad faan har hänt med mig??)

Vad gör man när det inte finns en tv..

 

Här sitter jag och studerar ut över Malmös kära Rosengård. Det åkte nyss förbi en ambulans på motorvägen här precis bredvid. Något nytt om lasermannen? Inte? Nej, då var det väl bara någon gammal tant eller nått som fått en hjärtattack kanske.

 

Det händer rätt mycket här utanför faktiskt. Väldigt intressant att titta på. Igår kväll stod det ett par i mörkret och hånglade. Sen var det två snubbar som stod med ficklampor och fixade med nått i en skåpbil Lite mistänktsamt faktiskt. Skåpbilen står kvar, får hålla mina ögon öppna ikväll. Kanske någon drugdeal på gång?

 

Annars då? Joo det är bra tack! Varit rätt lugnt än så länge. Igår när Bagge drog iväg och tränade satte jag på högsta volym och hoppade runt i hans lilla etta på 26 kvm. Kände mig riktigt busig då det är väldigt tunna väggar. Men tyckte jag kunde ge igen på han som satt och ASGARVADE hela natten iförrgår.

 

Idag hade jag tänkt att dra ner till Rosengård centrum för att inhandla lite käk. Jag är redan trött på micrad mat och tänkte därför ta över matlagningen idag! På menyn står det kokt potatis, hemmagjorda köttbullar, kokt brocoli och brunsås. Mmmm, riktig mat! Men shhh! Säg inget till Bagge, det ska bli en överraskning, hihi!

 

Nu ska jag ta och ta på mig ett par strumpor, och överta badrummet för lite spakel-time.

Ciao så länge!

RSS 2.0