'

Ny recension igen

Ni får nästan hålla till på BellaRecenserar istället för är nästan mer aktiv där än vad jag är här hehe.

Så fantastiskt underbart!

Ny recension på andra bloggen. Gå in och kolla vetja! Då blir jag såhär glad



Så glad blev jag även när jag läste boken, hehe..




(psst! Klicka på bilden för att ta dig till bloggen!)

Mr. Right eller nått

Japp då var första praktik dagen avklarad. Och jag måste säga att jag trivs som en geting i honung där. Det finns ta mig sjutton inget härligare än böcker. Ljudet, lukten, känslan, allt är bara så härligt på nått sätt! Ljudet av en bok som smäller lätt mot en annan bok, lukten av en alldeles nyköpt och känslan av de orörda bladen.

Sen får vi inte glömma själva innehållet. Att hitta den där ultimata favorit boken som man faller handlöst för, det går inte att besrkiva det. Det är som att bli kär. Totalt ner kärad i en bok.
För mig är det viktigaste att en bok väcker känslor. Glädje, sorg, kärlek, hat, jaa alla typer av känslor. När en författare kan beskriva en känsla så bra att man känner den själv, då har man verkligen lyckats. Och grejen är den att det är bara en bok som kan få en att känna sånt. En film kan aldrig få dig känna så stark som en bok kan. Jaa, en bra bok det vill säga då.

Men just därför trivs jag så bra på praktiken just nu. Visst, jag sitter ju inte och läser böcker dagarna i ända direkt men det finns ju så mycket mer utöver det. Jag älskar böcker helt enkelt, varenda sida av det!

Kan knappt tro det

Okej, jag vet att det kanske inte är en jätte trevlig grej att tänka på att ens föräldrars sexliv. Det är något man förtränger och liksom gömmer långt bak i huvudet och man låsas att man kommit med storken. Men så är ju egentligen inte fallet, det vet ju alla. För om det inte varit så att päronen haft sig en trevlig stund så hade varken jag eller du suttit här.
 
I alla fall, det var inte det jag ville komma fram till. Saken är den att jag kom på en sak under religions lektionen idag.

Ni vet ju hur hela proceduren går till. Ett gäng med spermier som simmar ikapp fram till det stora ägget för att livnära det och få det att växa. Nu var det så att jag insåg att just jag, precis jag som alltid varit den som kom sist. Den som varit långsammast och varit sämst på allt som innebär att springa. JAG kom först! Jag vann faktiskt. Jag av alla personer!

Ni kan inte förstå hur glad jag blev när jag insåg det här. Låter kanske konstigt men jaa, det blev jag. Efter alla förudmjukelser på idrottsdagar med 60 meter sprint då jag alltid kommit sist. Alla idrottslektioner med stafett då det alltid varit jag som sumpat mitt lags chans att vinna. Alla brännbollsmatcher där jag alltid blivit bränd.
Efter alla dessa fördummelser och pinsamheter har jag nu insett att jag har allt vunnit ett race. Rättare sagt det livets allra viktigaste race.

Nämligen racet till livet.

Nu är det igång igen

Jaha, då var skolan igång igen och jag tycker, till min förvåning, att det faktiskt är rätt skönt. Komma igång igen med både rutiner och skolarbete. Och efter att ha fått sig en titt på årets schema känns det som man kommer klara sig igenom det. Det är ju trotts allt bara ett år kvar.

Fatta ett år..  Jag? Trea? Det känns så stort, så vuxet på nått sätt. Trea... Hihi!

Jaha, då var det roliga slut

Jag hatar att inse det men det är faktiskt höst kyligt ute idag. Det står till och med på 15 grader i skuggan. Frågan är vad det beror på. Är det för att skolan börjar eller tycker väderguden att vi hade en lång vinter förra året så varför inte ta en till.

Eller är det bara för att augusti börjar rinna ut och hösten faktiskt börjar närma sig?

Lite läsning så här i regnet

I morse satt jag och läste igenom lite gamla noveller som jag skrivit. Jag blev väldigt förvånad då de flesta faktiskt var väldigt bra.
Just nu har det blivit lite dåligt med att skriva. Vet inte varför men så är det i alla fall. Men tänkte låta er ta del av en jag skrivit som jag känner mig väldigt stolt över. Den är rätt lång men hoppas ni orkar ta er igenom den ändå!

”Vi kan inte hålla på så här längre” Jag sitter på sängkanten och drar på mig mina trosor och försöker leta reda på min bh.
”Va? Vad är det nu? Klar vi kan” Hans röst låter först osäker men övergår sedan till hans vanliga egotrippande självsäkerhet. Jag suckar.
”Okej, jag omformulerar mig. JAG kan inte hålla på så här längre”
”Vad är det som är fel egentligen? VI träffas, har det trevligt tillsammans, vi skiljs åt och Linda behöver inte få reda på någonting.” Rasmus ligger i sängen helt naken med händerna bakom huvudet och ser riktigt självgod ut. Visst, han är attraktiv och visst han är helt gudomlig i sängen men allvarligt. Hur hade jag tänkt egentligen hur det här skulle funka? Det är inte det att jag fått känslor för honom, absolut inte! Han är inte riktigt min typ. Det är bara det att jag inte klarar av att hålla på och smyga runt han flickvän. Det är inte rätt!

”Det är just det” svarar jag. ”Jag kan inte hålla på och ställa upp på det här längre.”
”Vadå ställa upp?” Hans svar kommer snabbt, det märks att det inte är första gången han har den här konversationen.
Han kryper upp på knä bakom mig och ger mig en lång och sensuell kyss i naken. Han vet exakt alla mina svaga punkter och jag känner hur jag börjar tappa kontrollen. Hans kyssar blir allt mer ivriga och jag gör allt i min makt för att inte tappa kontrollen av mig själv. Jag måste stå på mig, jag måste stå på mig, jag måste sätta på honom.
”Din skitstövel” Det är allt jag kan få fram innan jag vänder mig om och trycker hans läppar mot mina. Han skrattar åt mitt försök att stå emot honom som inte funkade.
Jag lägger honom på rygg och fortsätter kyssa honom, ivrigt och passionerat. Jag känner hans händer om mina skinkor och han börjar sedan sakta dra ner mina trosor och hans fingrar börjar leta sig mot min öppning. Jag måste bli bättre på självkontrollen är det sista jag kan tänka innan jag totalt förlorar mig till hans smekningar och kyssar.

När jag kommer hem senare den dagen ser jag ett par skor jag känner igen i hallen. Jag suckar för mig själv och tänker att jag var SÅ nära att slippa hans hyttande finger och alla kommentarer om att jag är värd bättre än det här. Vi har varit kompisar sedan dagis men ibland kan han faktiskt gå mig på nerverna.
”Åh, det måste vara hon. Nu slipper du mitt tråkiga pladder, haha!” Mamma som alltid försöker vara rolig inför mina kompisar. Suck, hon förstår aldrig att det är ingen som gillar hennes skämt.
”Haha, slipper? Det har varit jätte trevligt att prata med dig” Lukas som alltid lyckas smöra sig in hos folk.
”hallå!” ropar jag in för att avbryta deras samtal.
”Hej gumman! Var det bra på stan?” Mammas röst kommer allt närmre hallen och jag drar en snabb slutsats att jag inte skulle komma undan med lögnerna den här gången heller.

Först kommer mamma in med ett stort leende på läpparna, strax efter kommer Lukas med en inte lika glad min på läpparna.
”Ja då, hittade inte något bra dock” svara jag ”Hej Lukas”
”Hejsan” hans röst låter trevlig men endast jag kan höra han misstänksamhet bakom det.
”Vad bra gumman, vill du ha lite mat nu eller?”
”Nej tack, jag åt en hamburgare på stan” Det är i alla fall inte en hel lögn. Jag och Rasmus gjorde varsin hamburgare hos honom efter det trevliga vi hade i hans säng ett par gånger.

”Ska vi gå in på ditt rum en stund?” Lukas fråga får mig tillbaka till verkligheten när jag nästan tappat bort mig i minnena som endast är några timmar gamla. Jag möter Lukas blick och ser hur hans ögon smalnar när han förstod vad det var jag tänkte på.
”Visst, det kan vi göra” säger jag. Helst av allt vill jag inte besanna hans misstankar men jag vill ännu mindre stå ut med min mammas pladder så jag tar min väska och går mot mitt rum. Lukas ansluter sig snabbt vid min sida.
”Du ligger riktigt risigt ute nu” viskar han i mitt öra och jag kan höra sanningen i hans hotfulla ord.

Väl inne på mitt rum, och jag stängt dörren, då kommer hans utskällning som jag väntat på ända sen jag såg hans skor i hallen.
”Jag trodde du skulle avsluta det här idag! Du lovade mig! Du vet vad jag tycker men jag ska försöka göra det klart för dig en gång för alla. Du är värd så mycket bättre en ett jäkla svin som behandlar dig som ett jäkla sexobjekt!” Jag låter honom hålla sitt tal klart, jag orkar inte avbryta honom. ”Tänk dig in i situationen, tänkt dig att du var Linda. Hur skulle du känna dig om du fick reda på att din pojkvän vad otrogen mot dig?”
Med de orden känner jag hur klumpen av skuldkänslor i magen dras åt. Okej, han hade en poäng där och jag vet att det jag gör är så otroligt lågt och jag vet inte riktigt hur jag hamnade där. Jag suckar och blundar. Han fortsätter inte så jag antar att han väntar på ett svar.

”Jag vet” det är allt jag kan få fram. Jag suckar igen. ”Det var hans fel” får jag fram tillslut.
”Åhå! Ja det var något nytt, hur sjutton kan det vara hans fel? Kan du förklara det för mig?”
”Jag försökte…men han är ju så…och jag kunde inte..” Klumpen i magen blir allt större och större.
”Jasså, så du pratade med honom?” Jag hör i hans röst att han inte är lika förbannad längre. Det är det som är så bra med Lukas. Han kan aldrig vara arg på mig särskilt länge.
”Jaa, alltså. Jag sa till honom att jag inte kan göra det här längre. Men han typ…överrumpla mig eller vad man ska säga” Jag ser på han ansiktsuttryck att det var inte bra sagt.
”Men va faan! Är du så jäkla kåt att du låter honom hålla på så här! Jag kan inte låta dig fortsätta, du måste sluta med det här! Du förstår inte vad du gör!”

På det sista ordet hörde jag hur hans röst bröt sig lite och han kan inte se mig i ögonen längre. Det här är något jag total missat. Vad kan det vara som stör honom så mycket med det här egentligen.
”Vad är det?” frågar jag med en lugn ton.
Han tittar bort och sätter sig lugnt ner på min säng. Jag ser att hans underläpp börjar darra och jag känner paniken gripa tag i mig.
”Men vad är det? Berätta för mig!” Jag sätter mig bredvid honom och lägger min arm honom men fortfarande ingen reaktion. Han sitter bara och tittar ner på sina händer som han har i knät och nu ser jag även en tår som sakta rinner ner för hans kind. Paniken griper hårdare om mig, känner mig även chockad, jag har aldrig sett honom gråta!
”Men lilla du, du måste berätta för mig! Vad är det som hänt?” Man kan höra paniken i min röst och till min lättnad drar han ett djup andetag och säger:
”Jag har nog något jag måste berätta för dig. Det kan värka skumt och kanske en aning chockerande. Det är nämligen så att det du håller på med sårar även mig.”
Jag tittar frågande på honom.
”Hur menar du? Hur kan du ta åt dig?”
”Jo, alltså. Du måste förstå att det här är rätt jobbigt för mig att berätta det här.” Då tittar han upp i mina ögon och då förstod jag. Jag kunde se det i hans ögon. En sorts fascinerande beundran som om jag vore den absolut vackraste varelsen i världen. Såklart! Att jag inte fattat det innan. Det är därför han vart så himla anti mot det jag håller på med. Inte bara det att jag sårat Linda utan också Lukas. Han har känslor för mig!

”Aha” är allt jag kan få fram. Jag tittar chockat bort och försöker samla mina tankar. Hur kan det här ha hänt egentligen? Jag menar, vi har ju alltid varit bästa vänner. Lukas avbryter mina tankar genom att lägga sin hand om min haka och vida mitt ansikte mot honom.
”Fia, jag älskar dig” säger han och man hör på hans ord hur sant det är. Vid det ögonblicket känner jag som om ett lås inom mig klickar upp och hur allting plötsligt faller på plast. Jag har ju exakt samma känslor för honom också. Hur kan jag ha varit så dum? Det är klart jag är kär i Lukas, vi har alltid varit tajta och jag har alltid beundrat honom för hans mogna sett att se på förhållande. Jag har nog bara varit för blind för att se det.

Lukas tittar fortfarande in i mina ögon och jag ser hur han sakta böjer sig mot mig. Just då vet jag att jag antingen kan sumpa den här chansen eller så kan jag ta den. Precis i det ögonblicket ler Jag mot honom och slänger mina armar runt hans hals och kysser honom. Samtidigt sprids en värme genom min kropp och tänder en eld inom mig. Lukas skrattar till och lägger sina armar om mig också och tittar in i mina ögon plötsligt väldigt allvarligt.
”Hur blir det med Rasmus då?” Jag ler mot honom.
”Han betyder inte ett skvatt för mig längre” Och jag hörde sanningen i mina egna ord och jag visste att så länge jag hade Lukas skulle ingen kunna tända samma eld inom mig som jag känner just nu.

Äntligen klart!

Ni vet att jag snackade om ett projekt för några inlägg sen. En ny blogg, remember? Ja, den är i alla fall klar nu så gå gärna in och kika!

Det är en blogg där jag recenserar filmer och böcker som jag ser och läser i min vardag. Förtillfället har jag inte hunnit göra någon recension men jag tror nästa film jag ser kommer det nog upp! Gå in och kolla i alla fall och lägg gärna till den i bokmärken eller på Bloglovin!

Här kommer du till bloggen! Eller klicka på länken i menyn här.

Djävulen i smått format

Okej, jag tror jag snart kommer bli galen. Dessa mygg driver mig till vansinne! Det finns massor av dom, överallt, hittade till och med en i kylen för tusan! VAD ÄR DET HÄR?! Vart kommer de i från? Och framförallt, hur blir jag av med dom!?

Jag har räknat upp till 37 myggbett över min kropp. Och jag har säkert missat något! 37 FUCKING STYCKEN! Mina ben är helt sönderkliade. Jag var till och med tvungen att helt klippa ner mina naglar för att jag inte ska klia sönder dom något mer.

Usch, blir så himla trött på dessa lömska små djur. Vad är de bra för egentligen? Inte ett skvatt kan jag säga dig!

Jag tror alla skulle bli väldigt mycket gladare om myggen försvänn från jordens yta!

Vilken resa

Well, det kan man ju säga var en turbulent vecka. Nej jag vet, veckan är inte slut än men det skiter jag i just nu. Början av veckan har varit turbulent, så. Bättre?

Jaa, i alla fall. Turbulent som sagt, tänk dig ungefär som en flygresa. Hur du lyfter upp från marken och det känns så otroligt underbart i magen. Sen när du precis kommit upp så totalstörtar det. Rätt ner, bara sådär. SHHROOOFFH!
Och det finns inget du kan göra åt det. Du vill bara att du ska krascha så det tar slut.
Men, helt plötsligt, återfår planet kursen och du räddas av ett mirakel. Planet rätar upp sig och flyger upp igen. Kanske inte lika högt som förut men ändå framåt.

Ungefär så skulle jag förklara det. Eller nått..

Brolle kör hårt, men kanske gör come back!

Att Brolle haft det svårt efter Elin Lantos och hans break up har nog ingen missat. Den hårda nya stilen tyder mycket på att våran(min) kära norrlänning blivit djupt sårad och tröstar sig med intima sex scener och svart tuppkam. Det går öven rykten om att konsumtionen av sprit har ökat drastiskt.

Men nu tror jag att han har nått botten. Dagens Klick! tidning ser ut så här:


I artikeln kan man läsa om Brolle som spenderade sin midsommar på den turkiska ön Kos. På bilderna ser man en tatuerad brunbränd Brolle som sticker ner tungan i inte bara en tjej, utan två. Det finns även källor som förtydligar att de sett Brolle med en ny kvinna varje kväll.



Ja, vad jag tycker om den föredetta goa norrlänningens "vilda singelliv" har jag nog gjort klart för mig här ett antal gånger. Men samtidigt kan man förstå att han är i en turbilent tid. Kanske kan det vara en 30 års kris blandat med uppbrottet med Elin.

Hursomhelst så är det nog bara en fas i livet som han går igenom och ddet finns vissa detaljer om att den gamla Brolle gömmer sig bakom denna fasad han byggt upp. I artikeln kan man t.ex läsa om att Brolle har ett stadigt förhållande för tillfället.

"Jag var singel då men inte nu längre. Jag träffar en speciell och väldigt fin person, men än så länge är det hemligt vem." säger han till Klick!

Detta tyder mycket på att han nog kommit över Elin och om vi har tur kanske vi snart kan få se och höra den gammla, goa Brolle. Den Brolle som satte sig in i mitt hjärta, där han just nu hänger en aning löst. Förhoppningsvis kan vi få se honom igen, och med den här nyheten kanske till och med snart!

Okej, nått magiskt hände nyss. Jag, person...

resize_image_-13 (MMS)

Okej, nått magiskt hände nyss. Jag, personen med världens sämsta boll sinne, satte nyss en basket boll i korgen och vann denna fina boll. Me very happy!!

Why? WHY!?

Alltså, jag måste bara säga att jag hatar att packa! Det finns inget jobbigare! Speciellt om det bara är över typ en eller två nätter.
Man måste veta vad det kommer bli för väder, kommer det blåsa, blir det för kallt med shorts, för varmt med jeans, ska man ha med sig en tröja, vad för tröja i såna fall, en tjock eller tunn?
Alla dessa frågor gör mig tokig!

GAAAH!!

Okej, ska väl försöka sätta igång nu då...

Bara en liten detalj som fattas

Nu är jag lycklig! Precis vaknat och älsklingen ligger bredvid mig. Imorn bär det av till Grönan och på kvällen blir det kryssning. Och förhoppningsvis så kommer Bagge till helgen igen! Hihi!

Det ända negativa är att mina timmar på spotify har gåt ut...
RSS 2.0