'

Positivitet!

Kvällen närmar sig och det är ännu en dag närmare fredag. Bagge kommer då, hihi! Och tro det eller ej men vi firar faktiskt ett år nu i helgen! (egentligen på måndagen men vi säger i helgen!) Helt otroligt vad fort tiden går. Ett år..det kändes så långt borta då men nu är det liksom bara några dagar kvar..helt otroligt! Hihi!

Imorn så är det i alla fall praktik och tyvärr sista gången. Vet ej hur det ser ut i trean sen. Funderar på nått nytt men vet inte riktigt. Vi får se helt enkelt!

Nu blir det i alla fall godnatt!

Dagens Najs: Pundaren var riktigt skön måste jag säga! Helt ofarlig bara lite pratsjuk. Tycker nästan synd om honom faktiskt om jag tänker efter. Men en bra sak han sa var att vi skulle ta lärdom åt det att vi träffat honom. Att vi inte ska bli så där, som han sa: "om du provar det en gång så är du körd". Det sätter jag dagens najs på! Att ta lärdom av alkisarna istället för att dömma dom!


Eftersom jag varit på ett sånt otroligt härligt bra humör idag(stött på två försäljare och en pundare utan att bli arg!) så tar jag nu härmed bort dagens bajs! I "dagens bajs" har jag nästan alltid fått leta efter negativa saker i min vardag. Detta vill jag sluta med och ska nu och för all framtid alltid tänka posotivt!

Förutom under mens dagarna då...

Bara i Eskilstuna

(Jag sitter och äter glass med Jessica utanför biblan när det kommer fyllesnubbe och sätter sig på samma bänk som vi sitter på.)



Pundaren: Fy faan alltså, det inge bra just nu.

Jag: Nej men ta och drick Cola istället, det är mycket bättre(jag viftar inbjudande med min Cola flaska.

Pundaren: Nej, alltså (han svamlar rätt bra) jag kör Amfetamin jag. (han har även en grön system påse brevid sig)

Jag: Jaha, men du, det är väl inge bra. Prova Cola istället. Det är kanske inte bra, men bättre än Amfetamin i alla fall(skrattar lite lätt)

Pundaren: Nej, jag ska säga dig en sak. Jag är pundare alltså (han gör en liten paus) jag är pundare och kommer vara det tills jag dör. Och du, lilla gumman....(paus igen)....har du någon tändare?

Jag: Nej, tyvärr så har jag inte det.

Pundaren: Jag har varit pundare hela mitt liv. Men en sak jag har...en sak...min styrka liksom(han spänner sin ena biceps för att dramatisera det lite) det är att jag aldrig tagit det i spruta!

Jag: Jaa, men det är ju skit bra ju! Spruter är ju värst liksom.

Pundaren: Jaa, med det har jag alltid sagt emot...ifrån...inga sprutor, jag tar det bara i vatten.

Jag: Nej men Jessica, börjar inte vi snart? *host host*

Jessica: Jaa men det gör vi ju *hrmm*

Jag: Men du, (vänder mig mot pundaren igen) våran lektion börjar nu, men ha det så bra så länge!

(Jessica och jag börjar gå bort)

Jessica: Vart ska vi?

Jag: Mot strömsholmen, bort bara!






Fotnot = Notera att samtalet nu är förkortat. Det var väldigt många fler "har du en tändare", "faan vad härlig känsla med amfetamina alltså" och "jag är en pundare alltså" i orginal konversationen.

Kolla vad min snälla granne lämnat till mig!


Jag kunde dock inte låta det ligga kvar i trapphuset. För det första är det en hel förmögenhet som bara ligger där, tror inte det är så säkert att ha det kvar där.
Sen för det andra så tror inte jag att andra grannen vill ha det här liggandes utanför hans dörr....

I alla fall så fick vi bära in det, och ja, det hamnade i mitt rum. Vilket betyder att mitt rum är nu belamrat av påsar!

Jag får ta tag i det där när jag kommer tillbaka till pappa på fredag. Kanske har jag en snäll syster som vill hjälpa mig??

Lite babbel så här på kvällskvisten

Kvällen börjar dra sig mot sitt slut och mina ögon börjar nu ge med sig. Efter en hård dag med mycket slit och en stor kebabtallrik (som över mättade min mage) så är det nu dags för Bella att krypa i säng. Eller ja, ligger ju redan i sängen men aa, ni fattar nog vad jag menar, hihi!

Till min glädje märkte jag också att det ska vara lika fint väder imorn som det var idag. Satan vad skönt, det ända problemet är bara vad man ska ha på sig. Det är liksom inte riktigt så varmt att man kan ha sommarklänning, men i jeans så blir det för varmt. Det blir säkert uppkavlade jeans men vad det blir för linne till är fortfarande ett mysterium. Och en kofta kanske man ska ha, eller? Aja, det löser sig nog i morgonens stress virr.

Imorgon är det dags också för ännu en spa kväll i skolan. Det är tydligen ett gäng kvinnor som har beställt TRE BEHANDLINGAR VAR! Visst är det okej när det gäller frans och bryn färgning eller vaxning och så, behandligar som inte tar sådan lång tid. Men när det gäller ansiktsbehandling(90 min) och helkroppsmassage(60 min) flera stycken efter varann då blir det kanske liiiite för mycket. Lär ju bli kul att se hur det löser sig, haha!

Nu är det natti natti för mig!
Krams!

Dagens Najs: Det absolut härliga vädret!

 

Dagens Bajs: Saras otroligt jobbiga tre års trots. Det börjar bli lite tjatigt nu...

Jag älskar min mamma!

Efter en hel dag med min underbara familj vill jag nu bara tillägna detta inlägg till min underbara mor på morsdag! Jag älskar dig otroligt mycket och är så tacksam för att jag har dig!

Puss på dig!

En hel dag i det vackra vädret

Efter att ha krattat hela gräsmattan med syrran har jag nu blåsor på händerna. Konstigt hur det kan bli det. Jag menar, jag är ju van att jobba med händerna, eller kanske inte.

Nu sitter jag i alla fall ute på stentrappan, en aning trött efter en heldag utomhus. Men jag måste säga att det varit riktigt skönt. Jag har till och med hunnit legat lite i solen i bikinin. Och efter en stor kebab tallrik till middag är jag nu redo för kvällen.
Eller nej, nu ser jag att solen kommer fram igen. Ska nog gå ut och sätta mig igen!
Ciao!

Dessa bidrag livade upp min lördagskväll


Grekland med deras krigarlåt...



...och Frankrike med sin VM låt.


Men min absoluta favorit var...

...Cypern med sin socker söta pojke med sin gitarr. Ni förstår, jag är svag för killar med gitarr....

I just wanna stay free, to be me

Sitter och tittar på Eurovison Song Contest just nu. Och allvarligt så förstår jag mig inte på dessa låtar som precis spelats. Azerbajan har en låt skriven av Anders Bagge men den suger så hårt att jag spyr på den. Spaniens låt innehåller massor med statister som ska vara leksaker av något slag. (En sak som dock var roligt under Spaniens bidrag var snubben som sprang upp på scenen och satte sig där. Haha, härlig typ!)

I alla fall, så förstår jag inte hur dessa bidrag kan ha gått vidare men att inte Anna gjort det.
Vissa säger att det är för att det är en ballad, vissa säger att det är för att det är en skit dålig låt. Vissa anklagar Anna för att hon inte kan ta oss vidare, att om det varit en annan artist så hade det gått bättre. Vissa säger att låten är en typisk svensk låt som inte kan klara sig någon annanstans eller att den är för smörig.
JAG anser att det fanns ingen bättre vinnare för den svenska melodifestivalen. Anna är en toppen fin tjej med en underbar röst. Låten har en underbar text med ett riktigt bra budskap och jag kan bara säga att jag älskar den!

Just därför tycker jag det är konstigt att Boldavien och Spanien kan gå vidare med sina allmänt skumma bidrag. Jag skulle lätt byta ut alla de fyra första bidragen mot Anna fyra gånger irad!

Lite små förändringar

Jaa, som ni ser har det blivit lite förändringar. Har suttit hela kvällen i princip och pillrat och nu äntligen känner jag mig nöjd. Inte världens förändringar men lite smått sådär. Headern är större, innehåller lite mer, lite ändring på färg och typsnitt i menyn och här nere, brevid länken till kommentarerna, så finns det en länk som tar dig upp till toppen av bloggen igen.
Menyn ligger nu också på vänster sida istället och där hittar du även en bild på mig själv. Jaa, that's it tror jag. Som sagt, inget stort bara lite små förändringar.

Hope you like it, I know I do!

Kliar i fingrarna!

Efter att ha mixtrat med Trines blogg så har det nu börjar klia i mina fingar för mer. Jaa, det kommer nog bli lite förändringar här med. Håller just nu på och pillrar på en ny header som jag på nått sätt ska försöka få in. Det återstår och se om det går!

Guds syn på sex

Jag kom och tänka på en sak häromdagen. Det var när jag satt och tittade på Sveriges Historia med mamma. Programmet där Martin Timell går igenom hela Sveriges historia. De pratade om Heliga Birgitta och hur hon ansåg att kvinnor inte skulle klä sig vågat och visa sina former eftersom det ansågs syndigt med sex och allt det där.
Min hjärna började då fundera lite. Varför ska sex vara syndigt egentligen? Varför ansåg Gud att sex är en synd och att det var endast ett sätt att föröka sig? Hur kan det vara det egentligen?

Enligt mig så finns det inget bättre sätt att visa sin kärlek för en person. Sex är något njutningsfullt och anser Gud då att vi människor inte ska få njuta? Ska vi människor bara plågas med pesten, brännas på bål och bli anklagad för det ena och det andra.

Nästan överallt kan man läsa hur sex hjälper folk att slappna av. Det är ett sätt att koppla av från dagens alla stressmoment. Sex är bra för både kropp och själ. Det ger din kropp ett rejällt träningpass och din själ mår bra. Sex är någonting bra, varför dölja det? Om det nu finns en Gud däruppe så tror jag att han vill oss människor väl, och jag tror personligen att sex är något som vi männiksor behöver. Ett behov som måste släckas, och jag tror inte att Gud då vill ta bort det från oss, utan snarare framhäva det.

Jag ställer frågan igen, varför ska det vara syndigt? Kanske är det för att Heliga Birgitta aldrig fick något själv så då skulle inte heller andra ha det. Ren avundsjuka helt enkelt. För jag tror inte det är Gud himself som har kommir på detta trams, nej det är människorna som hittat på och sedan sagt att det är i Guds namn för att folk ska tro på det.

Två sortens lärare

Det finns två sorters lärare. Den ena som leder en bra men samtidigt ger en själv eget ansvar att fixa det du ska göra. Den andra är den som bara trakaserar eleverna med uppgifter som egentligen bara är onödiga(speciellt så här fram mot sommarlovet).

Den första sorten kan man jämföra med våran lärare i Bransch och produktkunksap och företagsekonomi har nu mot slutet sagt att så länge du gjort allt som ska vara gjort så behlver du inte dyka upp på de sista lektionerna. "jag finns där om nin behöver hjälp men jag sätter inte ut några nya uppgifter nu, det känns bara onödigt så här nära sommarlovet"
Dessa lärare är riktigt sköna. Man får ta sig själv i kragen och fixa det sista så är man ledig det lektionerna fram mot lovet. Riktigt skönt och man får välja själv liksom

Sen har vi den andra sortens lärare. Här har vi ett bra exempel i engelskan och NOn. Dessa lärare gör allt vad de kan så att eleverna ska ha så mycket att göra som möjligt fram till lovet. Bara för att vi ska ha något att göra så plockar de fram en text på 10 rader som vi sen ska, så utförligt som det bara går, skriva om den efter att ha haft den läst för oss två gånger. Sen diskutera den så länge det bara går för att få ut det över en lektion på en och en halv timma.
Eller varför inte börja med ett helt nytt kapitel om det allra krångligaste när det är två skol veckor kvar, då man bara har en lektion med det ämnet i veckan. För att sen lägga ett prov på det näst sista veckan.

De flesta lärarna är tyvärr lagda åt det håller som jag förklara i sort nummer två. Vilket irriterar oss stackars elever till max. Varför plåga oss ända in i slutet för? Det är faan bara onödigt!

Bus och sånt på skolgården

Har nu strutat runt på skolgården med lillsyrran ett bra tag. Efter så mycket gungade och klättrande så blir man riktigt trött vilket syns både på henne och mig. Vi upptäckte dock en mindre bra grej. Det är tydligen någon i Ärla som bränt lite på kompisgungans gröna band så dom gått upp och hänger nu och fladdrar. Hmm, vem kan det vara???
På tal om olagligehter så kom det även upp en polisbil på skolgården senare. Ett gäng killar var nämligen där och spelade fotboll och det var någon som körde in med bilen där. Vilket man inte får göra, därav polisbilen. Nog bra att de kommer och läxar upp killarna lite. Jag vet inte hur många förstörelser vi haft på skol- och dagisgården. Snart borde de nog växa upp.

Äntligen klar..

Äntligen klar med Trines design. Eller ja, den är nog inte helt klar. Kommer nog komma på en hel del som kan fixas till. Men för tillfället är den klar i alla fall! Gå in och kika och säg vad ni tycker!

Kärleksvecka i bloggvärlden

Det är tydligen kärleksvecka i bloggvärlden. Det betyder att man ska lyfta fram den blogg man älskar själv att läsa och som man vill lyfta fram.



Jag måste få lyfta fram CAROFLINAs blogg. Hon skriver om allt från sina egna klumpigheter till vad hon ska göra under dagen. Och vem kan inte älska hennes bilder?!
Trots att hon är en ganska stor bloggare så har det inte gått över huvudet på henne utan hon är ändå väldigt jordnära och vet vad som ska prioriteras. Det man märkt som läsare är att hon har det jobbigt men försöker ändå hålla sig uppe.
Det är alltid lika skoj att läsa hennes blogg och det gör mig alltid en aning gladare. Om du läser det här vill jag bara säga att du är en toppen tjej!
(Och förlåt för att jag tog din bild!)

Glass är bra för...

 

Glass sägs vara bra för halsen. Tummen upp för det!

Bloggsyster

Min syster ville tydligen börja blogga lite. Jag tycker det bara är kul, blir som en bloggsyster haha! I alla fall så håller jag på med hennes design just nu och tänkte ge er en liten sneakpeak!



Hon är en sån person som sticker ut, så varför ska inte bloggen också göra det då? ;)

En lång och hostig dag

Japp, då drar jag mig nu till sängs. Min hosta har inte gått över än(den kanske inte försvinner på en dag men man kan väl alltid hoppas?) och jag ska nu försöka lugna ner mig så halsen kan lugna ner sig så jag inte hostar hela tiden. Märker redan nu att det inte finns sån stor chans på det. Kanske ska ha en flaska vatten bredvid mig? Just nu orkar jag inte gå upp så får tänka på det tills imorgon kväll.

Godnatt allt folk!

Dagens Najs: One Tree Hill avsnitten imorse. Var riktigt länge sen och jag har saknat de!

 

Dagens Bajs: Vart ska jag börja? Mitt paraply var snett, vingligt och allmänt trasigt. Det har regnat(eller rättare sagt öste) hela dagen. Bussen läckte in och jag blev både blöt i bussen och på vägen hem efter bussen.

Sen måste jag få dissa Beyonces och Lady Gagas låt telephone. Jag har gett det oräkneliga många chanser men det är bara för mycket. Videon är så jävla sjuk så det är äkligt. Till och med låten suger! Nej, BIG BAJS på den!

Svårt att hålla sig torr

Man blir ju bra förvånad ibland. När jag satt på bussen ut till Ärla så kände jag helt plötsligt att något droppar i mitt huvud. Jag tittar upp och ser att det läker från taket. Precis där jag sitter! Eftersom bussen är överpackad kan jag då inte flytta på mig utan får sitta och stå ut med detta droppande på min axel.
Inte nog med att det regnade ute och att man blev våt redan då så ska man även bli blöt när man sitter inne i bussen! Sjukt!

För att fördriva tiden..

..så åker One Tree Hill skivan in i DVDn. Mysigt!

Första avsnittet i säsong tre så kommer Haley tillbaka. Dans bil firma brinner upp och Peytons biologiska mamma dyker upp. Trots att jag redan sett de här avsnitten säkert en tre-fyra gånger så är det alltid lika skoj! :D



Haley: Nathan, there wasn't a moment when I was away that my heart wasn't with you in Tree Hill
Nathan: That's great. But I'm still leaving tomorrow. Unlike you, I'm taking my heart with me.

*snyft!!*

Irriterande reklamfilmer

Är det bara jag som stör sig på den nya Älska MER reklamen? Jag menar, jag fattar inte riktigt grejen med den? Varför har han så jäkla mycket hår när de springer mot varandra? Och what's up med getingarna? Nej, en riktigt långsökt reklam som bara är jobbig.

Då är deras förra reklam så mycket bättre!

 

Har du någon reklam film du stör dig på?

BLÄÄ

Usch vad jag hatar att vara sjuk. Näsan rinner som ett vattenfall, huvudet dunkar och jag hostar som om jag skulle spy eller nått. Det blir ju faan bara värre och värre. Är så trött på det här. Vill inte längre!
Vaknade nu också med ett varande öga också. Vart det ifrån vet jag inte men en sak är säker. Jag blir hemma idag.

Prinsessa eller ej, låt henne vara!

Alla är väl medvetna om Victoria och Daniels bröllop som snart ska sättas upp. Enligt mig är det bara en ända stor cirkus. För det första så måste hon ha tillstånd att få älska någon. För det andra så bestämmer "proffs" över hennes bröllop för att det är "så det ska vara". Allting är bara så himla patetiskt så jag blir äcklad av det.
Men vem vet, det kanske är så här Victoria vill ha det. Hon kanske vill ha det i old-fashion-style. Hon kanske vill få sitt liv guideat för sig. Hon kanske vill slippa göra alla val själva.

Jag vet bara att jag skulle långsamt kvävas till döds om jag var henne. Inget privat liv, ingen egen vilja att få lyfta fram. Nej, om jag var infödd som kronprinssesa så skulle jag hoppa av så fort jag blev 18. Inget liv värt att leva enligt mig.

J*vla teknik!

Syrran och jag tänkte ta och våran VHS in till vardagsrummet för att titta på gamla disney klassiker. Så vi kopplar ur den ur Trines TV och bär in den till vardagsrummet. När vi skulle koppla in det i stora TVn så gick helt plötsligt inte sladden in i själva maniken som skulle sedan sättas in i TVn! Den satt ju där innan! Hur sjutton kan det gå till?! Blir så arg när tekniken inte funkar som det ska! GRR!

Fler som läser!

Jaha, då var det måndag igen. Ännu en skolvecka att döda. Det positiva är att det är den näst-näst sista veckan. WRROOOOOM säger det bara sen har vi slutat och sommarlovet börjar. Riktigt härligt!

Idag är det praktisk eximination vilket kan översättas till ett prov i det praktiska vi har gjort under hela terminen. Lärarna vill se om vi verkligen lärt oss något i det vi gör. Och om man har hållt på med det i en hel termin så sitter det kanske bra kan jag säga er. Så jag är inte särskilt orolig.

Blir dock inge gympa för mig idag. Lite tråkigt faktiskt. Gympan har blivit som ett rejält träningpass för mig vilket behövs! Men men, jag kan inte rå för att man knappt kan prata och att jag ligger och hostar hela nätterna.

Nu ska jag väl försöka trycka i mig den sista biten av macka. Kan säga att det går segt. Ni vet det där reklamen då en kille äter spaghetti men det ser ut som tagtråd. Ungefär så känns det för mig att äta just nu.
Aja, krams så länge!

"No one can get in the way of what I feel for you"

Jaa, jag vet, jag är konstig



Så här ser jag ut när jag diggar den här låten

 

En bra idé

Jag har märkt att antalet läsare ökar succsesivt, vilket är väldigt roligt! Ett faktum som jag är medveten om är att min domän adress(det som man skriver in i adress fältet) är rätt krångligt och svårt att stava till. så för er nya läsare som gilalr min blogg så rekomenderar jag er att följa mig via Bloglovin! Här har ni en länk dit! (det finns även en länk i menyn om det är så)
Krams!

Följ min blogg med bloglovin

Inte kul!

När jag sitter och blippar mellan olika bloggar får jag helt plötsligt syn på en stor kebebtallrik. Då är det någon som unnat sig en sådan tallrik och som bestämt sig för att blogga om detta.
Min åsikt är att det borde vara förbjudet att blogga om sådana ting, speciellt då det frestar hungriga läsare som känner hur munnen vattnas. Mmmm...kebab...*dregel*


Bara för att dessa bloggare var så elaka ska jag även fresta er...

Att sminka sig är inte så lätt som man tror

Efter att ha tittat på en hel del videos på Youtube om smink, hur man gör det och vad som är bra och vad som inte är bra osv, så skulle jag vilja rådgiva er därute en aning.

Smink är väldigt roligt att hålla på med och det finns i princip inga gränser om hur man kan göra. Men det finns vissa saker man ska tänka på.
A och O när det gäller make up är att jobba på en ren och bakteriefri yta. Att smörja på en fondation på en oren hy är inte det bästa eftersom det täpper till porerna och möjliga finnar kan dyka upp. SÅ RENGÖR ALLTID din hud innan!

En rengöringstvål som är baserad på din hudtyp(om du är osäker kan du antingen höra av dig till mig eller så kan du gå och få en hudanalys hos en hudterapeft).
Efter du tvättat av dig så lägg på ett ansiktsvatten som du inte tar bort. Antingen tar du en bomullspadd eller tar lite i handen som du drar ut över huden. Detta är för att återställa PH värdet u huden och att få bort de sista bakterierna som inte försvann vid rengöringen.
Sen är det dags för fukt! Den här delen är det många som skippar, tex de som har mycket acne problem. Men det ska ni absolut inte göra! Trots du ahr finnar ska du smörja in din hud med en fuktkräm, som i såna fall är baserad för fet hud eller acne hud.


Sådär, då var du redo för sminket. Först och främst lägger man en fondation. Och här gäller det att vara noga med hygienen också. Om det är så att du använder en svamp när du applicerar fondation så gäller det att antingen tvätta den efter varje användning eller använda engångssvampar.
Om det är så att du använder en fondationborste så gäller det att tvätta den ren efter varje användning. Få in det som en rutin, att varje gång du går och borstar tänderna varje kväll så tvättar du även rent borsten.
Rengöring av borstar och svampar är väldigt viktigt. Du kan vara hur noggrann som helst med att rengöra din hud men det spelar ingen roll om du använder samma svamp hela tiden. Med tiden så samlar den på sig otroligt mycket bakterier(hur många vill jag inte säga i respekt för att inte äkla er) som du sen sveper på din hud.

När det kommer till fondation så gäller det att tänka på vad som finns i produkten. Det är en stor skillad på mineralfondation och en fondation med mineraloljor i.

En mineral fondation är en fondation som endast består av mineraler och är väldigt bra för din hud. Inte bara för att det blir ett riktigt snyggt resultat utan också för att den läker din hud och du får en fräschare hy.

Mineraloljor är oljor som många tillverkare har i sina fondations för att det gör den flytande. Men det många inte vet att dessa oljor är väldigt dåliga för din hud som täpper till din hud. Det är som att smörja in huden med glycerin ungefär.
Det trixiga med det här är att det står oftast inte "mineraloljor" bland ingridienserna på produktens förpackning. Nej, för tillverkarna är ju lite kluriga med det så de sätter ut oljans namn istället. Och att ha koll på alla dessa namn är väldigt jobbigt, inte ens jag har det.
Då kan man istället prata med expediten när du köper en fondation. Fråga om det finns några mineraloljor i den eller om det finns andra mystiska grejer i den.

För att det här inlägget inte ska bli så långt så ska jag försöka sammanfatta det jag försökt förklara. Mineraler = bra! Mineraloljor = dåligt! Rengöring av både hud och borstar är A och O.
Sen är det så att till och med jag glömmer så det är ingen katastrof om det är så att du skulle glömma att rengöra huden innan du sminkar dig. Dock en sak som du alltid ska försöka komma ihåg(eller du SKA komma ihåg det) är att ALLTID tvätta av dig sminket innan du går och lägger dig! Att gå och lägga sig med sminket på är som att be om finnar och tilltäppta porer.

Hoppas detta hjälpte dig en bit på traven!


Var det bra förklarat? Vill ni ha mer info? Kommentera gärna om vad du tyckte!

Regnet öser ner

Helt plötsligt, mitt i den 20 grader varma luften, så öppnar sig himlen och regnet öser ner. Jaha, tänkte jag, fint väder fick det inte vara nej, utan då ska väderguden ösa ner lite vatten så all värme försvinner. Jaa, för regnet försvann lika fort som det kom. Vad är det för mening med det egentligen? Måste allt vara nerdrängt eller?

Hoppas bara det håller upp tills vi ska ut till farmor land. Annars blir det inte roligt!

Vart tog tiden vägen?

Min förkylning har nu gått över till en ordentlig rethosta. Skit irriterande. Men om jag inte minns fel så hade ajg det såhär även förra året. Kommer nämligen ihåg att jag hostade väldigt mycket första gången Bagge sov över hos mig.
Japp, vi firar faktiskt ett år snart. Faan vad fort tiden går! Förstår inte, det känns som vi nyss träffast fast ändå inte. Som om jag precis nyss lärt känna honom. Man hinner knappt blinka förns man sitter där i sin gungstolar och spelar kort och ser ens barnbarn växa upp.

Det är likadant med skolan. Varje vecka vill liksom springa fram så man hinner ju knappt med, med alla arbeten, läsförhör och prov. Jag menar, jag går snart ut tvåan. Endast ett år kvar sen är jag fri. Inga mer läsor, inga mer irriterande lärare, ingen mer äklig skolmat och inga fler långa dagar med plågsamma ämnen som långsamt dödar en. Bara jag och resten av världen att upptäcka. Längtar redan!

Jag hatar mygg!

Den allra värsta varelsen som finns på denna jord är myggen. Det finns inget värre än att få en liten mygga på sitt rum som surrar och "biiiiar" när man ska försöka sova. Sen blir det helt tyst och man får panik för man tror att den sitter på en och suger blod. Sen tycker man att det sticker över allt på kroppen fast det egentligen inte gör det. Hur irriterande som helst!

En annan sak som är irriterande är när de rackarna har fått tag på en. När man fått sitt myggbett som börjar klia så fort man kommer åt det. Själv har jag tre stycken på högerfotsula, ett på vänster stortå och ett på höger smalben. I natt vaknade jag av att de på fötterna kliade så mycket att jag knappt kunde ligga still. Yrvaken och dum som jag är börjar jag klia på de, vilket är skönt när man väl kliar, men sen blir det bara värre. Jag blir helt tokig och kliar som en jäkla galning. Tillslut måste jag sätta mig upp och dutta på lite after bite. Hur kul är det att göra klockan 3 på natten?!

Det är hemskt med myggbett, finns inget värre!

kunde inte motså!

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!



Du och jag Trine ;)

Smink är bra krångligt, men kom igen!

Sitter och tittar på videobloggar där de visar hur man sminkar sig. Vissa är riktigt bra mednas visa är ju rätt tröga. Till exempel så var det en som rekomenderade att ha ögonskugga på läpparna om man inte hade läppstift med en färg som man ville ha. Kanske inte världens bästa råd..
Sen var det en annan som drog ner sin fondation ända ner til nyckelbenet. "Det är för att annars får man världens fulaste rand vid haklinjen och de tär det fulaste jag vet, usch!" Men varför inte bara köpa en fondation som har samma färg som din hud för...?
Eller den trejde(som såg ut att vara runt 11 år!) använde H&Ms egna puder. "jaa, det är världens biligaste puder, det är säkert inte så bra men jag ser ingen anledning till att inte använda den." Jaa men visst, skyll dig själv när din hud säger ifrån sen. Ditt eget fel..

Måste man ta tag i det där själv eller? Lägga ut en video så att folk lär sig att man inte kan smeta på vad som helst på huden. Att man ska använda ögon produkter på ögonen och läppprodukter på läpparna. (vilket i sig är väldigt logiskt) Ibland undrar man ju hur en del folk tänker egentligen. Visst, de tär inte många som kan se skillnad på en mineral fondation och en fondation som är full med mineral olja. Det är väl samma sak tänker väl de flesta, vilket jag också gjorde först. Innan jag fick reda på vad som egentligen finns i produkterna vi köper.


To be continued...

En sväng till Tunis

Har precis kommit hem från en sväng på Tuna Park. Jag och syrran fick skjuts ut dit av pappa sen gick vi där en sväng. Köpte mig ett par skor och en bikini överdel. De hade inte fått in underdelen nämligen så jag ska ner på stan och kolla om den finns där.
 Sen gick vi hela vägen hem igen. Dum som jag är så tar jag på mig mina nyinköpta skor och går i. Efter ett tag får jag byta tillbaka på grund av skavsår. Bra där Bella!

Nu ska jag i alla fall ta och göra mig något att äta.    I. Need. Food!

Ibland har man riktigt snälla grannar♥

Grannen plingade på idag, precis innan jag skulle gå ner på stan och möta Trine. Han frågade om vi hade lite salt han kunde låna. Visst sa jag och hällde upp i en liten burk. Precis när han ska gå vänder han sig om och frågar om jag gillar att panta. Gillar och gillar sa jag. Visst är det skoj att få lite pengar. Så berättade han att han hade en jädra massa burkar som han ville bli av med, så frågade han om jag hade lust att panta de. Hell yeah! svarade jag (inte exakt de ordet dock, men nästan) och tänkte att nu jäklar lär jag få ihop bra med cash. "jaa men visst, kom in i morn så får du ta med och panta det så får du rubbet!"
Så snällt!

Det är farligt gott med chips

 

Chips är då riktigt farligt gott. När man väl har tagit en bit så går det inte att motstå en till. Och en till, och en till, och en till! Detta är inte bra alltså, speciellt med de två B&J glassarna jag redan ätit i veckan. Men äh!


Dagens citat!
"Livet är inte en resa till graven med syftet att
komma dit i en attraktiv och välbevarad kropp.

Det handlar om att glida in sidlänges med en
chokladkaka i eena handen, en flaska vin i den
andra, fullständigt slutkörd, totalt utsliten,
Skrikandes: "Vilken häftig resa!."

Dagens lektioner i bilder


Hantverksteknik


Svenska


Bransch och produkt kunskap


Bild

Det är mycket nu

Skolan börjar dra sig mot sitt slut och det betyder att det är mycket arbeten som ska in. Eller, arbeten och arbeten, det är vissa prov och småskrams som måste göras. Ibland virrar man bort sig bland alla uppgifter och prov. "Har jag klarat den här? Nej, det hade jag inte. Men då gör jag om det då, jaha, det här ska in också, men har inte jag gjort det redan? Lämna in boken ska jag göra också, men den behöver jag till det provet. Aja, får släpa på den i alla fall då."
Så här kan det låta ibland. Idag ska jag rycka tag i en lärare och höra vad det är som ska göras, sen gör ajg det och då är det klart. Puh!

Hittade två par skor som jag vill ha!

249 kr

 

199 kr

 

 

 

Vilka ska jag välja???

Trines och min dag i parken



Min älskade syster♥

Vi blev erbjudna billiga jordgubbar, kunde inte riktigt stå emot att köpa de!

Vi drack Power King okej! Man blir sådär då...

Ni ksa bara veta hur svårt det var att få ett bra kort på dessa små småttingar! Efter ett antal mördarblickar från både mamman och pappan lyckades jag kräla(jaa, jag krälade) fram och få ta den här. Inte lätt alltså!


Vi fulade oss ett tag men sen blev vi seriösa och pluggade lite. Sen återgick det till fulandet.

En dag i skolan

Dagen var riktigt härlig faktiskt. Nu mot slutet så har vi ingen Företagsekonomi, eller ja, de som har gjort klart allt och är i princip färdiga med kursen behöver inte det. Där jag är inräknat. Så slutade vid tre och sitter nu hemma som ett fån vid datan när det är så fint väder ute.
Jag ska faktiskt ut igen snart. Ringde nämligen Trine nyss och bad om att få spendera en dag med henne på en filt i någon park i stan. NICE!

Min dag i bilder:

Jag och Faiza hittade dessa små sötingar. Små burkar med B&J! Skit mumigt!

Får dock se till att detta inte blir en dålig vana...

 

Jaa, man blir inte direkt så seriös när man snackar om Periodiska systemet direkt...



Som sagt...urtrist!

Så fint nu när träden börjat slå ut!

Nej, nu ska jag ut i köket och leta matsäck till Trines och mina piknick!
Ciao!

Men okej då..lite bestatt...

Hittade ännu en tävling som jag tänker ställa upp i. Denna gång kan man vinna presentkort på 1000 kr! Vad är chansen egentligen, men jag gör ett försök. Tävlingen finns HÄR och håll tummarna för mig nu! :D

Killar är bra förutsägbara ibland

Killar är väldigt förutsäg bara ibland har jag märkt. Häromdagen så satt jag på bussen på väg hem till Ärla. Från fönstret kan jag se en tjej, ungefär i min ålder lite äldre kanske, som promenerar. Hon har ett par korta shorts på sig och en tunika som var ungefär lika lång som shortsen. Hon möter då en man, run 25 bast, i militär kläder. Han glesar lätt mot henne och stoppar sen ner något i sin ficka. "aha" tänker jag. "Precis kommit hem från lumpen inte haft en tjej på flera månader, skulle slå vad om att han vänder sig om och checkar in hennes rumpa." Och vad tror du han gjorde då? Joo, såklart vänder han sig om och kollar in hennes rumpa, hon helt ovetandes om detta faktum.
Som sagt, ibland vet man exakt vad man ska säga, hur man ska göra, vilka knappar som ska tryckas för att få en kille på fall. Men i vissa fall så är det bara komplicerat. Just i detta fall var det bara skrattretande.

En fundering om filmer

Nu har jag kollat klart på den tredje filmen för idag. Puh! Kan säga er att den sista var en aning läskig. Mitt hjärta hoppade till nog en fem-sex gånger. Dorian Gray, någon som sett den? Om inte så måste ni se den! Den var riktigt bra och alldeles sådär lagom läskig. Precis i min smak!
Vet inte hur det kommer sig men jag har faktistk tröttnat på de där kärleks komedierna som alltid slutar likadant. Visst kan jag se de och jag blir fortfarande lite berörd när paret blivit ihop i slutet. En liten längtans suck sådär liksom. Men det har på något sätt blivit lite....tråkigt. Men jag tror inte att jag riktigt kan ge upp dessa fina kärleksfilmer, bara tagit ett steg utåt för att se vad som finns mer.

Sugen men vill inte äta

Har tagit mig hem nu och har precis kollat klart på en film G-froce, den var lite rolig faktiskt, haha! Snart ska jag ta och sätta in den andra filmen för idag. Får se vilken det blir.

När man är sjuk och hängig så här så blir jag väldigt hungrig. Eller inte hungrig men jätte sugen på mat. En riktig kött bit och potatis eller nått. Mmm, känner hur det vattnas i munnen när jag bara tänker på det. Egentligen är jag inte särskilt hungrig och jag skulle säkerligen inte äta upp hela om jag fick en tallrik. Det var som nyss när jag fick en Digestive kaka från Lisa(Trines kompis). Jag var jätte sugen när jag såg henne äta den, men när jag fick en själv åt jag den mest för syns skull.

Fel håll

De flesta prov som de har i skolan är oftast lättare i början och blir bara svårare och svårare ju längre fam man kommer. Varför då egentligen? Det borde vara tvärtom för när man sätter sig och ska göra ett prov så är man rätt taggad och hjärnan är oanvänd och färsk. Och ju längre fram i provet man kommer börjar hjärnkapasiteten sjunka allt mer och mer. Då är det inte så jätte bra att ha de svåraste uppgifterna i slutet av provet eller?  Har jag fel?
Det blir så för mig att när jag kommit till den sista och svårate uppgiften har jag redan använt bort min hjärnkapasitet på de lätta frågorna och då blir den sista uppgiften bara ännu svårare. Inte kul!

jag, desperat? NÄÄÄÄ

Jaa, jag tror nog jag skulle göra vad som helst för att få lite mer läsare. Okej, nej inte riktigt vad som helst men nästan i alla fall. Jag menar, vad är det för skoj att skriva om det inte är någon som läser det?
För att öka läsantalet provar jag nu att vara med i en blogg tävling på ISSAs blogg. Ni får alla hålla tummarna för mig nu att jag blir med bland finalisterna!

Lösnig på mitt sömnproblem

Jaa, det var ju så att mitt fönster inte hade någon gardin stång att hänga en filt på. Så jag kom på denna fina lösning.



 

Han till vänster är Nils Inge. Han är en ständig vän och kompanion som har stått vid min sida ända sen jag hade blöja. Han gillade dock inte att bli använd som "solskydd" men det får han stå ut med, han ska ju trots allt skydda mig från allt ont i världen.

 

Nu ska jag in i göra nationella matte prov med feber och halsont. Önska mig lycka till!

Några tankar under dagen..

...Fåglar har dom något könsorgan? Och i såna fall, vart sitter den? Under alla fjädrar eller som sen sticker ut under parningsleken? Snoppen kommer ut ur fjädrarna som en jäkla robot eller? Hmm...

...När en person har gått upp en hel del i vikt och påpekar detta. En kommentar som kan likna "jag har då blivit lite mjuk av mig" och man vet själv vad som ligger bakom detta faktum. Vad säger man då?

...Nästa heta bantnings mode: Överkonsumera Läkerol (som innehåller laxeringsmedel) och skit ut all mat du proppat i dig. Skit bra!

Sjukling där

Sitter i soffan och har precis gjort mig en kopp te. Jaa, våran lilla skit här hemma har ju varit sjuk länge nu och till min otur har jag nu blivit smittad. Med halsont och en krämpande lock känlsa i öronen försöker jag nu göra mig friskare och piggare med te och Digistive kex. Och jaa, det heter DIG-E-STIVE inte Dige-estive. Vi bor faktiskt i Sverige.
Ska ta och krypa till sängs snart. Får se om jag hittar någon filt av något slag jag kan hänga upp i fönstrena. Då kanske jag kan få sova ut i lugn och ro.

Inte så roligt...

Ännu mer sommarvärme

Jag och Jessica spenderade mesta delen av dagen ute. Trots skolans lektioner lyckades vi hitta några hål här och där som vi kunde njuta av solen. Och inte nog med det! Vi köpte även glass! Men inte vilken glass som helst utan Ben & Jerrys Half Baked. SATAN I GATAN vad gott det var! :D


Här glassar vi i solen med våra blommiga skor

Jessicas ögon bara lyste när vi kom på idéen att köpta Ben & Jerrys

 


Half Baked med browine bitar och kakdeg. MUMS!

Och vi tryckte i oss hela, jaa fråga mig inte hur, det är ett mysterium för oss med!

Sömnproblem

Nu var det ju så att jag tänkte gå och lägga mig extra tidigt i kväll. Eftersom det blev rätt sent igår och tidigt morgon. MEN nu, vid 20.00 när jag tänke gå och lägga mig så tittar jag ut och solen skiner fortfarande. Jaa, då lär ju inte jag kunna sova. Satan i gatan vad surt! Visst är det skönt när det börjar bli ljusare om kvällarna och mornarna, men måste det vara så ljust på vardagarna när jag, som ska upp tidigt, behöver sova? Det är liksom ingen idé att jag ens går ner och försöker för jag vet att jag inte kommer somna.
Jag är nämligen sådär konstig av mig att jag måste ha kolsvart, och då menar jag verkligen kolsvart, när jag sover. Om det är så att det är en aning ljust i rummet lägger jag armen eller kudden över ögonen för att det ska bli mörkt. Men det leder oftast till att munnen också täcks och (jaa, jag andas genom munnen när jag sover. Bara för att jag har stora polyper) det leder till att jag inte kan andas. Vilket heller inte är bekvämt.
Så jag får helt enkelt nöja mig med att gå och lägga mig vid 11 om kvällarna och vakna trött och grinig de sista dagarna fram till sommarlovet.

Roligt...

En sommardag i Maj



 

Sommarvärme!

Solen strålar och det är hela 22 grader i skuggan. Vilket sommar väder! Jag skuttar runt, överlycklig, i sommar klänning barbent! Hur skönt som helst! Känner dock att jag måste dra på ett lager solkräm, annars lär jag se ut som en kräfta ikväll.

Nu ska jag ut i solen igen!
Ciao!


Överlyckliga jag i sommar klänning :D

 


Här kommer jag hålla till idag!

Sveriges sexigaste man

Min andra stora kärlek(jaa, jag erkänner. Jag har inte riktigt släppt honom än tröts hans fånigheter) gästade TV4:as morgon program i morse. Kan ni gissa om jag blev glad eller?? Joo, Brolle har ju blivit utsatt som Sveriges sexigaste man(kan inte annat än att hålla med!) och just därför var han där. Jaa, inte bara därför utan också för att han kommer släppa en skiva i höst och är aktuell för sin stora sommar turné.
Och faktiskt så sa han inget dumt idag, helt otroligt! Nej, men hn snackade om att hur skönt det är att få tagit det lugnt med den kommande skivan. Han har spelat in den i en egen studio där han själv kan arbeta i lugn och ro. Annars har det varit att han måste passa massor med tider i studios i Stockholm berättar han.

Så nu är inte min åskit bara en åsikt utan nu är det ett faktum också! Sverige har äntligen fattat vem som är sexigast i landet. Det som jag försökt intala alla i min omgivning. Nu har jag bevis på det till och med!




Om han nu redan är Sveriges sexigaste man, tänk er då hur han är när han precis kommit ut ur duschen?!

Ny kamera

Har kollat runt på tradera, eniro, blocket osv efter en ny kamera. Eftersom min dör efter en dags användning så är den inte så himla smidig då man måste köpa nya batterier hela tiden som i sin tur är svin dyrt!
I alla fall, har hittat en 10 mega pixel kamera, knappt använd och en USB kabel medföljer. För 200 spän!! Skit billigt och jag har nu fått meddelande om att den fortfarande finns kvar. YES! Hoppas nu på att frakten inte blir så dyr bara.

Nu ska jag i alla fall ta och krypa till sängs. Läsa min bok lite och sväva sakta men säkert in i drömmarnas land. Drömmde jätte konstigt härom natten, hoppas inte på det i natt.

Sov gott!


Dagens Najs: Hittade en super duper fin kamera!

 

Dagens Bajs: Nej, det blir inte regnet utan den tråkiga kvällen som bestod av trav och hockey på tv:n. Imorn är det min tur att bestämma vad som ska ses kan jag säga er!

Vad kan det vara?

Usch vad trött jag är nu. Konstigt eftersom jag vaknade rätt sent idag. Tror det är regnet som gör det. Det är grått och trist. Men samtidigt rätt mysigt. Konstig som jag är kan jag inte låta bli att njuta av regnet när jag går utomhus. Vet inte vad det är som gör det men det är bara så jäkla mysigt.
Lukten av våt asfalt, regnet som öser ner, den friska luften. Jaa, nånting är det men jag kan inte riktigt sätta fingret på det.

Ännu mer måleri

Japp, Sara blev en fjäril. Och jag fick en blomma. Sen när Sara fick syn på min blomma ville hon också ha en. Såklart.





 

Sara: Du är min bästa vän Bella.

Jag: Du är min bästa vän också Sara.

Sara: Jaa, för du målar mig då är du min bästa vän.

Jag: Haha, gullunge.

Föresten..

... jag var hos studievägledaren idag för att kolla upp min kursplan. På grund av en virrig mentor är det inte lätt att få reda på viktiga saker. Så jag bokade en tid hos Syv. Där fick jag reda på att jag kommer på fotografisk bild A som individuella val nästa termin. Nej, sa jag, jag vill nog ta och byta bort den mot journalistik, vilket jag hellre vill ha.
Som ni märkt här på bloggen dyker det upp med jämna mellanrum lite noveller. Jag älskar att skriva och det har jag alltid gjort. Konstigt nog har jag bara inte framhävt det så mycket som jag egentligen vill. Därför har jag nu bytt till Journalistik kursen för att kunna ägna min kreativitet åt det jag tycker är roligt.

Mina konstverk

 



Fick ingen bild på Lisa dock, hon hann smita hem. Men jag har redan lovat Sara att hon ska bli en fjäril imorn så det kommer alldeles säkert upp mer bilder då.

Jag ska måla hela världen, lilla mamma

Var idag inne en sväng på Panduro och jag måste bara säga faan vad mycket grejor de har där! Det finns så mycket roligt att titta på så man blir ju galen. Det är knappt så man kommer ut därifrån. Helst av allt vill man ju köpa hela butiken. Tänk er att ha allt det där och bara klippa och klistra, pyssla och fläta, pärla och måla. Oj oj oj, som en drömvärld för mig!

I alla fall så hade jag ett uppdrag där inne. Jag skulle köpa ansiktsfärg. Jag ska nämligen sitta på Ärla skolgård och måla små barn till fjärilar, hundar och allt vad det blir. Hittade en karta med färger, märkte dock sen att det inte fanns någon svart färg med(?) så jag fick gå tillbaka och köpa den avsides.
Nu har jag i alla fall övat mig lite, Sara blev en hundvalp, Trine fick en blomma och Trines kompis, Lisa, fick ett hjärta. Jag har bilder på det men orkar inte just nu gå iväg och hämta kameran och sladden så fixar det lite senare tänkte jag. :D

Vi blev otroligt glada när vi läste vad det bir för mat idag

 

MUMS!

Sitter och löser korsord

  • En dans stil: P _ S O D _ M _ _

 

  • Man från dalarna: _ _ _

 

  • Påstående: _ E _

 

  • Hetsa: _ _ _ O

 

 

Någon som har lust att hjälpa till?

Sexigast hos en kille

I min nya FRIDA tidning så kan man läsa om ett gäng killar som svarar på frågan "När känner du sig som sexigast?" Och det var 6/9 st som svarade när de precis kommit ut ifrån duschen. Och jag kan inte annat än att hålla med. Precis när en kille kommit ut ur duschen, han har kammat bak sitt hår som fortfarande är vått, är ny rakad och har endast en handduk runt höfterna, det är det sexigaste som finns! Eller har jag fel? Det är knappt jag kan hålla mig i styr när Bagge precis kommit ut ur duschen.
Jag vet att jag har bloggat tidigare om att killar har en tendens till att bli extremt kåta bara genom att titta på en naken tjej, och att vi tjejer inte har lika lätt(i alla fall inte jag). Det här är nog ett undantag, när Bagge kommer ut ur duschen så är det nästan så jag blir helt tokig.

När tycker du en kille är som sexigast?

Hmm??

Energi drycker går rätt igenom en har jag märkt. Alldeles nyss tog jag en klunk(!) och jag blev jätte piss nödig direkt! Riktigt skumt och du frågar mig, hur kommer det sig? Rinner det bara rätt igenom eller? Joo, det finns ju inte så mycker näring i de som kroppen kan ta upp i och för sig men ändå, hur kan det gå så fort?

Bara en tanke som slog mig..

Guldiga händer

En sak jag upptäckte idag var att min nya Dove lotion, som har en liten gnutta BrunUtanSol i sig, har fastnat med på mina handflator än någon annanstans på kroppen. Trots att jag tvättat händerna efteråt! Jag kan säga er att det är rätt störande att gå runt med guldtonade handflator.

Nu ska jag bara ta mig ett glas vatten sen ska jag sova. Godnatt!


The dark knight

Hemkommen från skolan och nu blir det film med syrran.

See ya!

Längtar!



En dag i storstan

Hade en jätte trevlig dag igår i Örebro. Jätte fin stad och en riktigt härlig shopping stad. Regnet missade oss nästan(men bara nästan) och det ända jag blev lite grinig på är att jag hittade ett par jeans senare på dagen när jag redan handlat upp det mesta av mina pengar. Surt, men men, nu vet jag i alla fall vad jag kommer prioritera mest nästa månad!

Hittade i alla fall ett linne på Gina. Vanligt vitt bas linne. Måste säga att Gina affären där var riktigt mysig faktiskt. Ni vet i Eskilstuna där det är riktigt hög musik, starkt och äckligt ljus och ällmänt jobbig. Så var det absolut inte här, det var dämpad belysning, fortfarande musik men inte lika högt och stressade utan mer lagom. Mycket bättre utbud av kläder också.
En sak jag såg där också det var att de hade vår rea, fast på vinterkläderna...

På tåget hem så somnade både jag och Bagge en stund. Helt slut efter en lång dag i storstaden. Och jag kan säga att jag har en aning träningsvärk i benen också.

En glad överraskning

Jag är fulltförvånad. det var faktiskt varmt vatten i duschen! Haha, är nog första gången EVER att jag kan gå in i den duschen utan att hacka sönder tänderna. Oj oj, hälrigt värre!

En dag full av stress

Killar kan vara extremt sega ibland. Bagge sa nyss att han skulle ta och röra på sig för att gå och träna. Men nej, nu fastnade han vid datan igen. Tåget till Örebro går om två timmar och 40 minuter. Lär bli jäkligt stressigt det här!

Jag ska i alla fall snart ta och hoppa in i duschen. Får se hur det går, den är ju fortfarande rätt kall så det blir en snabb dusch. Sen ska jag ta och smöra lite på Bagge och se om jag kan låna hans plattång. Eftersom det var en VISS NÅGON som snodde med sig min (Känn dig träffad Trine).
Blir nog stressigt i duschen också kan jag tänka mig. I sånt kallt vatten vill man bara skynda sig så man kommer ut därifrån.

Jag har tänkt på en sak

Det finns nog inget mer irriterande än att ha PMS. Det är sjukt hemskt! Vara chokladsugen jämt, bli irriterad för absolut ingenting, svälla upp och världen går under helt allmänt. Som jag tex, höll nyss på att totalt bryta ihop för att jag inte kommer få med mig min plattång till Bagge. Nu när jag tänker på det i efter hand skrattar jag åt det, man blir så sjukt fjantig under PMS perioden.

Jag säger bara en sak, stackars Bagge...

Fredag idag!

Godmorgon, sitter och käkar på en macka som kanske är en aning torr. Men med lite skinka och en jädra massa gurka så går den ner ändå. Nationella prov i engelska idag. Känns som om det kommer gå rätt bra....tror jag... Men känns bara onödigt att oroa sig för det. Det går som det går helt enkelt, det är ju meningen att de ska kolla hur mycket vi kan, och då gör jag bara det jag kan helt enkelt.

Sen på grund av två inställda lektioner så kommer jag sluta 13 istället för 16! Riktigt skönt, då kan jag gå hem och packa i lugn och ro. Raka benen utan att skära mig osv. Sen bär det av till min älskling! Längtar massor! ♥

Hemma efter en lång dag

Har precis kommit hem efter en spa kväll. Gick bra det. Jag hade inte någon behandling direkt utan jag var en reserv. Så jag satt och målade naglarna. Blev knallrosa med svarta prickar på. Blev nöjd, hihi!
Sen mot slutet skulle två dra så då fick jag hoppa in och göra en frans och bryn färgning. Kunden blev nöjd så jag är nöjd.

Nu blir det snart mat, MUMS!!!

Jag skrattar ihjäl mig!

(Jag, Jessica och Carro har en konversation om ett arbete där vi ska gå ut och fråga i en butik om öppet köp)

Jess: Jaa, men vi går till Ego. Där är de schyssta.

Carro: Jaa, men det kan vi nog.

Jag: Ähh, där är de bara ego-ister! Ha, ha, ha!

 

 

Ibland är jag abra för rolig

Godnatt!

En trött Bella ska snart ta sig ner till sängen. Efter att ha läst två böcker i Saras säng, legat där i en kvart, sen gått in till mamma och Rogers säng för att natta henne där i typ en halvtimme så har hon nu äntligen somnat. Och snart är det nog dags för mig med. Skulle egentligen behöva ringa ett samtal men det är nog för sent för det nu. Får fixa det imorn, eller nej, imorn SKA jag fixa det.

God natt!

Dagens najs: Kunde åka med 13.07 bussen hem, och då hann jag med att plugga igen i matten.

 

Dagens bajs: Att jag jämt är trött vid 8 tiden sen blir pigg tills jag går och lägger mig..

Shopping!

Eftersom vi inte hade någon Hälsa idag(Janne var och spelade in en reklam film, därför lektionen var inställd. Så håll utkick efter en Abba sill reklam, han som spelar pappan i familjen är min mentor!) så fick vi sluta tidigt, så tidigt att jag hann med 13.07 bussen hem. SKÖNT! Hem och plugga matte, äta lite och nu har jag placerat mig här vid datan. Ikväll ska jag ta hand om lillskiten också, får se hur vild hon är idag. Vet inte om jag orkar några konflikter, haha!

Till helgen bär det av till Arboga. Ska till och med ta en tripp till Örebro för lite shopping. Nu när plånboken är nyladdad så tänkte jag inköpa det som jag länge tänkt mig köpa. 

* Hårborttagnings kräm. Mycket smidigare att ha nu till sommar, slippa hålla på och krångla med rakhyvel. Desutom håller det längre med krämen

* Capri jeans. Har länge velat ha det och nu ska jag och slå till när jag vl har pengar!

* Torrbalsam. Om jag hittar ska jag köpa det till mitt slitna hår, det behövs!

Sen blir det säkert någe mer hihi!

Stress syns även på det yttre

Sitter i skolan efter en slapp dag. Har haft redovisning som gick riktigt bra. Känns bra i alla fall. Och om jag ska vara ärlig så känns det riktigt bra i skolan annars också. Plugget går bra, jag har inte sån stor stress, vilket syns i mitt ansikte också. Det kan ni tänka på där ute, om det är så att ni har mycket finnar längst hakpartiet så kan det bero på stress eller att man har en mage som krånglar. Förstoppning osv. Lite intressant hur man kan se det egentligen. Men men, blir att kila iväg till min sista lektion för idag.
Ciao!

Klumpig = jag

Det har varit lite segt här på bloggen måste jag erkänna. Har varit en hel del skolarbete att ta hand om så jag skyller på det. Men nu är jag ledig igen och nu kan jag ägna mig åt att underhålla er med mina klumpigheter.

På tal om klumpigheter så har jag slagit i, haft ner och gjort illa mig en hel del idag. För de först har jag också två blåmärken sen tidigare. Ett på höften och ett på vaden. Jaa, i alla fall, idag lyckades jag ha ner filmerna 3 gånger, jag slog i tån i en kartong 2 gånger, jag slog i tån i ett stolsben en gång, jag slog i knät en gång i en stol... hmm, jaa det var nog allt. Ibland blir jag faktiskt själv förvånad över hur jag lyckas.

ÄNTLIGEN KLAR!

Japp, jag är nu klar med det stora rymd projektet och det är riktigt befriande. Nu kan jag allt om galaxer, svarta hål och utomjordingar! Så om det är nått nu vill veta är de bara att fråga haha!

Nu har jag bara ett antal andra grejer att göra. Men det tänker jag inte göra ikväll. Det är inte världens stress så jag tar resten av kvällen ledigt och jag kan gå och lägga mig med ett leende på läpparna och utan den där magvärken som gnager hela tiden för att man har massa att göra. Så jäkla skönt att slippa den!

The 7 things I hate about you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh you make me cry
I don't know which side to buy
Your friends, they're jerks
When you act like them just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I hate the most that you do
You make me love you

And compared to all the great things
That would take too long to write
I probably should mention
The 7 that I like

The 7 things I like about you
Your hair, your eyes, your old levis
When we kiss I'm hypnotized
You make me laugh you make me cry
But I guess that's both I'll have to buy
Your hand in mine
When we're intertwined everything's alright
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I like the most that you do
You make me love you

Försvinnande föremål

Här sitter jag i köket nu och äter yogurt med en liten tesked. Varför? Joo, för på nått konstigt sätt så har vi färre skedar och gafflar än vad vi har knivar. Hmm, tydligen är det inte bara strumpor som försvinner i tvätten utan bestiken försvinner i disken också. Konstigt de där!

Trötthet och plugg går inte ihop

Oj nu vet jag inte riktigt vad som slog i mig. Blev helt plötsligt skit trött, om jag skulle lägga mig ner och blunda lite nu så skulle jag somna. Blir nog en tidigt kväll för mig. 
 
Gårdagen var riktigt trevlig. Lite cider, lite tjejsnack, lite film. Kunde inte bli bättre. Joo, om det varit strålande solsken och rätt varmt så man kunde varit ute istället, då hade det nog varit en aning bättre, hihi.

Idag har jag varit med syrrorna en stor del. Har också pluggat massor. Just därför det varit lite segt här på bloggen. Det jag håller på med nu är faktiskt intressant(!) Är förvånad själv faktiskt. Ska skriva ett arbete om galaxer, planeter och svarta hål och allt det där. Mycket som man läser som faktiskt fastnar. "jaha, är de så det ligger till" eller "ja men jaja, nu fattar jag" Måste vara en första gång!
Blir dock nog inte något mer skrivande ikväll, som jag nämnde blev jag riktigt trött nu och om jag skriver nu blir det bara massa ord som inte hänger ihop. Så lika bra att fortsätta imorn istället.

Nu blir det mjukisar och soffmys!



P.S Jag längtar efter min älskling♥
RSS 2.0