'

Och så var man brunett

You make me love you

Kvälls-tv

Har krypit upp i mamma och Rogers säng. Lillskiten ligger och sover brevid och den andra syrran ligger på andra sidan sängen och messar. Vi tittar på Vampire Diaries. Konstigt nog är det rätt bra. Självklart är det mycket dom tagit från Twilight men det är lite spännande så tittar i alla fall.

Snart blir det sängdags och imorn är det fredag! Och så är det den stora brasan imorn. Sara har tjatat om den i en veckas tid nu. "på fredag, då ska vi hit och titta på elden" säger hon varje gång vi går förbi grenhögen. Att man kan bli så exalterad av en brasa, haha!


Dagens najs: Dagens företagsekonomi lektion var inställd så vi slutade tre istället för halv fem. STOR SKILLNAD!

 

Dagens bajs: Det deprimerande budksapet om att det finns massor att göra i skolan på väldigt kort tid.

Roligt värre

Sitter i skolan och segar. Räknar min att-göra lista och det ser inte ljust ut. Tio grejer att göra inom loppet av två veckor. INTE KUL! Men men, vad ska man göra... finns inte så mycket mer än att bara ta sig själv i kragen och göra det. Dra in på allt roligt, gå in i mig själv, inte träffa Bagge, inte vara med familjen, bara sitta nere på sitt rum och plugga asset av mig. Det går ju bra, det kan jag ju göra. Jag slänger bort mitt liv och pluggar istället! Yeey!! För min framtid har betyder ju mer för mig än vad min familj och pojkvän gör, absolut!......

Tuppen i hönsgården

Ett gäng killar som går i nian är på besök i våran salong och har blivit lovande massage av oss tjejer. Vilket inte vi var med på. Några fick det i alla fall och några fick göra på sig själva. Linda Maria (våran lärare) kommer in i rummet och säger:

LM: Jaa, ni hade inte tänkt välja det här programet då killar, haha!

Kille 1: Har ni några killar som går här?

LM: Nej, det skulle vi verkligen behöva ha här.

Killen skiner upp som ett barn på julafton.

Kille 1: Har ni bara tjejer här?!

LM: Tyvärr ja, det skulle behövas lite killar här.

Kille 1: Bara tjejer, helt för sig självt!






Det skulle han allt gilla.

Att bo i källaren

Ibland är det rätt störande att bo i källaren. Som till exempel nu, här sitter jag med ett mobilt bredband som tar ca 5 minuter på sig att ladda upp en sida. Och ja Farmville, det gick inte alls. Detta irriterar mig VÄLDIGT mycket.
Men självklart finns det fördelar också med att bo i källarn. Man kan gå ner och veta att man kan få vara för sig själv en stung utan massa störande systrar som kommer in strörtandes. Och sen är det rätt bra ljud isolerat för dom helgerna Bagge är här...
Jaja, sov dags nu!


Dagens najs: Det riktigt varma vädret! Hade faktiskt sommarklännig på mig!

 

Dagens bajs: Att jag var trött för typ en halvtimme sen men inte längre, alltså tar det väl en timma eller två för mig att somna. Suck..

God morgon!

Vaknade och kände mig riktigt pigg faktiskt. Konsitgt... Men i alla fall, idag är det praktik som gäller och innan det så tänkte jag panta en rejäll massa burkar. Japp, allting står i skaferiet och det ända problemet är hur jag ska få allt det där till svea plan. Jag får lösa det med pappers påsar och min stora envishet.

Nu blir det frukost!

Man kan aldrig säga "jag älskar dig" för ofta

Visst jag erkänner. Jag kan nog vara rätt flörtig av mig, jag är en sån person bara. Gränsen mellan allvarligt flörteri och sånt som bara är på skoj är väldigt skör för mig. Men det är helt enkelt sånt jag är. Inte så att jag går runt och flörtar med varenda person av motsatta kön diretk. Utan jag tar det mer som ett skämt mellan dom jag känner. Vissa kan tycka det är slampigt, vissa kan tycka att man är lätt på foten, vissa kan till och med tycka att man är helt jävla dum i huvudet för att man pratar med andra killar lite så där halv flörtigt.

Fast för mig är det inte ens flörteri. Det är mer mitt sätt att dryga med personer. Driva lite med dom liksom. Jag ser det inte som något allvarligt. Jag älskar min Bagge och jag kommer inte lämna honom och det vet han. Därför behöver han inte bli orolig när jag pratar med någon annan kille, han behöver inte ängsla sig över att jag ska hoppa över till någon annan helt plötsligt. Sen att han blir det är en helt annan sak. Just därför försöker jag intala honom att det är han jag vill ha och ingen annan. Han är min, och jag är hans. Så det så.

Men som sagt, jag må vara en flörtig person. Men jag skulle aldrig, ALDRIG någonsin gå längre än just det. En puss, ett hångel eller ett ligg, nej aldrig. Otrogenhet är inte min grej och kommer aldrig vara. Det är sånt som lata och fega personer tar till när dom inte orkar/vågar ta tag i sitt eget förhållande. Jag må vara flörtig men aldrig att jag skulle sjunka så lågt som att vara otrogen. Aldrig.

Dags för sovtime!

*SNARK* Nu är Bella trött, riktigt trött. Vill bara gosa ner mig i sängen och sova ritkigt länge. Alltid på mornarna när jag vaknar av att klockan ringer och man vet att man måste upp men egentligen inte orkar. Då tänker jag alltid att men borde kunna stanna tiden och få sova ut tills man är utvilad. Någon som kan tänka sig att uppfinna en sån? Jag paxar den i såna fall!

Dagens najs: Att det faktiskt var varmt ute idag, och att det gick riktigt bra på spa kvällen!

Dagens bajs: Att vi var tvugna att sitta inne och ah lektioner när det var så fint väder ute..

Spakväll

Har precis kommit hem efter en spa kväll. Med 6 tjejer sjuka(av totalt 16) blev det kris och jag fick hoppa in. Efter lite Pucko och en nutrilett kaka fick jag tillbaka energin och det gick faktiskt riktigt bra. Jag fick en kund som skulle få en ansikstbehandling och frans och bryn färgning. Var rätt skakis först på att plocka brynet, forma dom liksom. Men efter att ha färgat dom gick det riktigt bra faktiskt. Och kunden blev nöjd så det känns bra!

Vill du komma med dina vänninor till oss för att få en behandling? Samla ihop dina vänner och hör av dig till mig så bokar vi ett datum.
Prislista hittar ni här!

En ny novell på ett annorlunda sätt

Japp, så satt man i skolan igen. Håller på och redigerar om en liten novell som vi skrivit i engelskan. Novellskrivande bra, att den är på engelska: dåligt. Det blir lite annorlunda att skriva på engelska än på svenska. Men det gick och därför tänkte jag bjuda på den! 

“I’m really nervous. Is she coming? She said she would. What is the time? 10.25, its okay, five minutes left. God, I hope she likes it!”

 

 

2 days earlier

 

-         Now it’s only two days left to our anniversary. I’ve planned the whole thing! First she will meat me…

-         Please! I don’t want to hear! You’ve nagged about that in a week now, it’s enough!

Steve and his friend Ben are sitting in the school’s dinning hall and are having a conversation about Steve and his girlfriend Lisa.

-         What? I haven’t talked about it that much, have I?

-         Yes you have, can we talk about something else now please?

-         Sure, what do you want to talk about?

-         I don’t know. Boy stuff like sports or cars or something.

And the conversation went on.

 

Lisa and Steve are having there one year anniversary in two days and Steve is very excited. He has planned to have dinner with her, but in the forest. And on the menu: pizza!

Lisa is very excited to. She knows that Steve has planned something but she don’t know what.

 

The main day is coming up and Steve is know taking a walk in the forest where he and Lisa will spend there one-year-night together. He thinks that he can have a blanket were they can sit, that little table he has at home would be perfect to pace the pizza on, in this tree he can hang a lantern, and some more small lanterns at the way here. It will be perfect!

“Now I just need to get home, fetch the stuff, get dressed and get back here.” He thought for himself.

 

About an hour later he was back, all dressed up and had placed the lanterns all the way to the place where they are going to eat. He had said to Lisa that she was supposed to get well dressed and meet him at the end of the forest at 10.30 to night.

He looks at his watch, 9.56. He doesn’t have much time left. He places the blanket on the ground and hangs up the rest of the lanterns. To be honest, he was very nervous.

He had 34 minutes until she was there, waiting for him, and he hadn’t fetched the pizza yet. He runs down trough the forest again. The pizza guy, Pedro said he would be waiting outside the shop when he was done with the pizza. Steve is getting closer and sees Pedro

-         You’re late you charming boy! Better hurry! Pedro yells at Steve.

-         I know, and it’s starting to get dark and I haven’t lightened the candles yet! He yells back. He takes the pizza and runs back to the forest.

-         Thank you again Pedro!

Pedro laughs’.

-         Anytime my friend!

 

At the way back Steve lightens all the candles. He places the box with the pizza on the little table. He looks at his watch, 10.15.

Now it is just the last candles left, then he is done! He separate the blanket from a few leaves that had fallen on it. Now he runs back to the place where he would meat Lisa.

At 10.21 he arrives there and has a little time to catch his breath.

 

 

“I’m really nervous. Is she coming? She said she would. What is the time? 10.25, its okay, five minutes left. God, I hope she likes it!”

His thoughts are running through his mind and he can’t stand still. Then out of the darkness, he sees a girl how walk towards him. She has a purple dress and black tights on her. The dress is without shoulder straps and her beautiful décolletage and neck shines in the moon light.

He smiles wide and walks towards her.

-         You’re beautiful like a dream. He says and she smiles back at him.

-         You must be the most thoughtful person in the whole world. She answers and they kiss.

Steve feels a total happiness when he put his arms around her. She is the one for him, he knows it!

-         I was a little afraid that you wouldn’t come. He says quietly.

-         Are you kidding? Now way I would! She answers.

-         Come. Steve says and takes Lisa’s hand and starts to walk in to the forest.

They walk in silence. Lisa looks at all the candles with her mouth open and catches her breath. When they arrive to the blanket and the little table with the pizza she finally says something.

-         Have you done all this?

-         Yes I have, just for you and me, baby.

He pulls her close to him and gives her another kiss. She puts her arms around his neck and kisses him back.

- You are adorable. She whispers and Steve 

- I’m nothing but a mortal guy who has totally falling in love with you.

- Poor you, she says and they laugh.

 

They sit down and eat there pizza. Suddenly they hear a sound next to them. Up in the tree they see a little squirrel family who is looking down at Steve and Lisa.

-         It seems that we have got some neighbours, Steve says and they both laugh.

 

They sit there very long and enjoy the pizza and the feeling of each others present.


Bry er inte om dom understryckna orden. Det var bara ord som vi var tvugna att ha med.

Fobier

Jaa, fobier är ett skumt fenomen. "stark (o. tvångsartad) rädsla l. ängslan för vissa bestämda saker, förhållanden l. situationer." kan man läsa om fobi i ett svenk lexikon. Varför jag tar upp detta är för att jag tänkte bjuda på min fobi. Varsågod och skratta, jag bjuder!

Japp, min allra högsta fobi är alltså duvor. Eftersom dom inte är särskilöt rädda för människor så kan dom komma hur nära som helst också! Och så kan dom komma flygandes när man går på stan och flyga nästan rätt in i huvudet på en. INTE OKEJ! Dom försöker alltid ge sig på mig och tro att dom äger stället. Och vad gör dom på stan? Kan dom inte hålla till i skogen där dom hör hemma!
Duvor är äkliga små djur som inte har respekt för någon! Därför ska dom bannlysas från stadens centrum! Om jag får bestämma det vill säga..

Vad är ni rädda för?

Kvällen närmar sig

Ska snart ta mig från soffan till sängen. Eller ja, först till toan där jag ska tvätta av mig och så vidare. Kanske lägga en kabel eller två. Haha, nej, jag ska beskona er från mitt skit snack. Börjar bli trött känner jag, därför denna dåliga humor, haha!

Skola imorn i alla fall. Skönt? Svar nej! Speciellt inte när man slutar halv fem. Men men, hoppas på att det blir en rätt slapp dag. Gympan på morgonen får vi ser hur det går. Mitt knä har ju börjat känna av sig lite så får nog ta det lite lugnt för att inte förvärra det. Kändes bättre igår men har vart segt idag. Hoppas på förbättring!

Nu blir det sussa.

Dagens najs: Vaknade av att solen sken mig i ögat. Det var härligt!

 

Dagens bajs: Att solen sen försvann bakom tråkiga moln..

Saknar dig redan ♥

Mätt och belåten har jag nu beslagtagit soffan. Trine sitter i andra änden av rummet med dataskärmen vriden bort från både mig och pappa. Hmm, något skumt på gång? Nej då, de tror jag inte. Hon vill nog bara chatta med sin pojkvän i fred.
På tal om pojkvän har jag precis pussat hej då på Bagge. Lite tråkigt är det alltid. Speciellt när det nu kommer vara två veckor tills nästa gång vi ses. Men det kommer gå fort och om jag ska vara lite sådär brutalt ärlig så är de rätt skönt också. Om jag skulle höra hans tjat om fotboll även under vardagarna skulle jag bli totalt tokig. Kanske skulle jag dras med i det motvilligt och bli ett totalt fotbolls freak jag med? Redan nu kan jag nog mer om fotboll och den svenska tabellen än någon annan "icke intresserad"!
Nej, för att bli lite allvarlig så är det kalr tjag saknar honom. Men det blir ju inte bättre av att gnälla över det. Då är det bättre att försöka hitta på roliga saker så tiden går fort tills man träffas nästa gång!

Jag är den jag är

Har nu precis vaknat och pallrat mig upp till vardagsrummet. Sitter och tittar på Mia Skäring och hur hon berättar om sin barndom och hennes pjäs "dyngkåt och hur helig som helst". En brutalt ärlig pjäs om livet och dess upp och ner gångar.
Hon berättar även om sitt eget liv och hur det varit. Bulimi, anorexia, fattigdom är bara några saker som hon tar upp. Jag tycker det är härligt att se att det inte bara jag som är lite skitig av sig. Hon vågar stå upp och sätta upp en pjäs som är ärlig, brutal och som innehåller sånt som vi gärna soppar under mattan. Brutalt ärlig helt enkelt.

Måste erkänna att jag känner igen mig väldigt mycket i det. Inte hennes hemska uppväxt utan det här brutala. Jag är som jag är, lite brutal, rapar, fiser(självklart inte offentligt). Jag sitter hellre skräddare än med benen i kors. Jag bjuder på mig själv och fular mig hellre än att försöka rita upp en bild av nån jag inte är. Jag är den jag är helt enkelt, that's it! Dom som inte klarar det behöver heller inte blanda sig i mitt liv och den jag är. Ingen kan få mig att vara någon annan!

tv-spel och promenad

Har nu suttit i två timmar och spelat Zelda. Var meningen att Bagge skulle hjälpa mig att komma vidare men så helt plötsligt fastnade han vid datan och kollade runt på Gymgrossisten.se efter nya medel som han ska stoppa i sig. Så jag fick inte så mycket hjälp direkt, kom rätt långt ändå faktiskt!

Nu ska vi snart ta en prommis jag och Bagge. Blir nog ingen lång runda direkt. Till vilsta och tillbaka kanske. Ja, vi får se.
Nej, nu ska jag gå och pussa lite på honom. Han kom precis ut ur duschen nämligen! Grr! hihi!

En upptäckt i duschen

Om man stoppar in sitt finger i naveln och trycker till lite lätt. Då blir det som ett vakum sug eller nått. Så när man sen drar ut fingret ploppar det till! Det funkade inte när jag kom ut ur duschen så måste vara vattnet som gör det. Skumt..

Killar är ett mysterium, del 3

En sak jag märkt är att killar ofta ska spela tuffa. Eller mer att de ska aggera bättre än vad de är. Egentligen ser jag det i alla människor. Vare sig de är kille eller tjej, vuxen eller ung, stor eller liten. Själv förstår jag inte grejen. Att man ska försöka visa sig bättre, snyggare, smalare osv än vad man är. För killar ska det vara backslick, bränna och BMW. För tjejer ska det vara smal, snygg och smärt. Varför?

Självklart är inte jag annorlunda. Jag kan också ha komplex. För stora fötter, hängiga bröst, stripigt hår, kråkig näsa osv. Men jag försöker alltid manipulera mig själv med att jag är den jag är. Och hur jag än gör så kan jag inte ändra på det. Jag kommer alltid ha min skruptna tår och mina utåt stående öron och det är jag stolt över! För det är de små sakerna som gör mig till den jag är. Det är det som gör mig unik. Vilket vi alla är. Men det är svårt att fokusera på det när man ser dagens kändisar som är biffiga och muskulösa eller smala och med vackert hår. Det är riktigt svårt men man får försöka säga till sig själv. "Så länge jag är jag, så räcker det" Om det är folk omkring dig som skiter i dig för att du inte har kläder efter dagens mode, så är dom personerna inte värda dig.

Det jag ville komma fram till med att killar beter sig på detta vis var att tjejer inte bryr sig. De bryr sig inte om du har märkeskläder eller den nyaste telefonen. Inte heller om du har en porsche eller en BMW. Det tjejer verkligen bryr sig om är hur du är som person. Den person han är bakom den falska ytan av all hårgelé, det är den personen vi vill lära känna. Eller vi, jag är i alla fall sån.

Självklart kollar jag också på utseendet. Jag är ju inte mer än mänsklig liksom. Men då tittar jag hellre efter en kille med slitna jeans och en t-shirt än bomullsbyxor, skjorta, kavaj och backslick.
Hos mig imponerar inte en flashig bil eller den nyaste mobilen. Nej, för att imponera på mig behöver du bara slappna av och vara dig själv. Det är sånt som är riktigt manligt.

Headern är på plats!

Som ni ser så är nu den nya headern på plats. Det här är en "stand-in" ungefär. Den får duga tills jag fått lite mer bilder som jag kan använda. Den är mycket snyggare än den andra. Den var också fin men den passade inte riktigt in i den nya designen. Så nu är jag nöjd...för tillfället hihi!

Fame

har precis kommit hem från skolan. Var och såg esteternas musikal. Faan vad bra den var! Så jäkla bra! Dom har gjort en svensk uppsättning av Fame. Otroligt bra måste jag säga. Bra skådespeleri, bra sångare, riktigt duktiga dansare. Kan faan inte bli bättre! Jag blir helt uppspelt när jag har sett en bra musikal. Vet inte vad det är som gör det men blir bara så jäkla glad!

Musikalen handlar om ett gäng ungdomar och deras liv genom tre år på en "estetskola" kan man säga. Där får dom lära sig dans, teater och sång. Men en viktig sak genom åren är att hänga med i sina teoretiska ämnen också.

Jag säger bara en sak, om du inte har sett den redan SÅ SE DEN!

En ny header på G!

Som ni märkte i inlägget innan så har det inte vart en toppen dag för mig. Snön är fortfarande kvar också vilket gör att jag inte är på så bra humör. Det positiva är i alla fall att jag håller på med en header nu. Om jag ska vara ärlig så är den riktigt fin nu faktiskt, hoppas bara att det blir lika snyggt som jag hoppas när den kommer upp på bloggen. Får se om jag hinner klart med den, inte säkert, men kanske.

Nej, nu måste jag faan ta och gå o skita. Chile con carne sätter verkligen igång på magen!

Min dag än så länge

Vaknar och ser att det snöar..

Vaknar vid halv åtta men kommer sen på att då ska pappa in i duschen, alltså är den upptagen och jag kan inte hoppa in där just nu. Missar en halvtimmes sömn...

Väl inne i duschen finns det sen inget balsam. Jag letar som en tok, hittar sen en flaska ovanför torktumlaren.

Klämer ut för mycket så håret blir kladdigt och äkligt.

Tappar även lite balsam på badkars golvet vilket gör att det blir JÄVLIGT halt. Får stå och spänna mig för att inte halka.

Kommer ut ur duschen och märker att det bara är 35 minuter tills jag börjar skolan.

Ska göra mig en macka som jag kan ta med mig. Märker att det inte finns någon skinka.

Hinner inte torka håret så tänkte sätta upp det i en tofs. Men tofsen har spårlöst försvunnit.

Tittar nu på klockan då det är en kvart tills jag börjar. Då kommer jag på att vi börjar halv nio och inte nio. Vilket betyder att jag är en kvart försenad istället...



FAAN!

Men va faan...

Snälla jag orkar faan inte. Kan det inte bara få vara vår? 22 april och det snöar. Roligt.....











.......eller inte

Skit dag

Idag är en sån där dag då allt bara är skit. Håret är äkligt, finnar bryter ut, läpparna svider, benen kliar, brösten är för hängiga, magen är för stor och mitt huvud värker. Ibland blir man riktigt trött på det här.

På det så tror jag börjar få en vagel....KUL!!!



Dagens Najs: Skolmaten! Till min förvåning var dagens lunch riktigt god. Första gången EVER S:t Eskil serverade kycklingfilé. En stor NAJS stämpel på det!

 

Dagens Bajs: Behöver jag nämna något mer än det jag nyss rabblade upp....

Bajs dåligt!

Vad bra det går då. Tänkte ofra mig och försöka göra en header så ni slipper dras med den gamla. Men då går det tydligen inte måla det man vill beskära utan det får man göra massa äkliga fyrkanter som ser ut som ett jävla miffo. Nej, faan får fixa det imorn hos mamma istället. BLÄ!





(Nej, jag har inte pms, är bara på jävligt dåligt humör...)

Lååååång dag i skolan

Har precis kommit hem från skolan. Vi har haft spakväll ikväll, jag själv fick utföra en ansiktsbehandling. Gick riktigt bra faktiskt. Gäller bara att komma ihåg ordningen.
Efter en heldag i skolan är jag nu helt slut. Verkligen, jag är så jäkla trött att jag kommer börja grina snart. Så vi får se om jag orkar börja på någon header ikväll. Det är inte omöjligt men oddsen är väl inte så höga direkt.

Hoppas på mat snart. ÄR VRÅL HUNGRIG!

Planer inför sommarn

Efter en lång dag i kiosken och en kvällspromenad med hunden och Trine så är jag nu riktigt trött. Tiden rinner iväg och hon är redan över nio, vilket betyder att det kommer bli tufft för mig i morgon bitti. Men men, är bara och slita sig upp.

På min slötid i kiosken(då det inte fanns så mycket att göra) kollade jag upp lite ställen för mig och Bagge att åka till i sommar. Vi hade nämligen tänkt åka bara vi två. Kollat upp lite stugor i södra Sverige (han vill åka utomlands men med min ekonomi lär det inte gå) och jag har hittat en stuga som jag är totalt kär i. Hur fint som helst för inte så dyrt pris heller. Gäller för mig att försöka få tag i nått jobb så jag kan tjäna in dom pengarna. Jag vill! Jag vill!

Dagens +:
Den fina stugan jag hittade!

Dagens -: Blev en aning för sent för mig....igen...

Here it comes

Gissa vad Bella har gjort idag då! Joo, jag har nämligen fått syn på Sveriges mest sällsynta blomma! (vet ej om den är de, men det låter häftigare att säga så.) Blåsippan! Flera stycken faktiskt! Jag blir så glad eftersom dom är så hemla fina och det är ett riktigt vårtecken. NU ÄR ÄNTLIGEN VÅREN HÄR!!!!

Bussfärder

Det är något speciellt med att åka buss. Vet inte vad det är men helt plötsligt är man någon helt annanstans och man svävar bort i tankarna. I mina tankar är det mycket blogg design just nu, som ni säkert förstår. Men ibland blir det även en tripp till Arboga, en promenad i skogen, lite lek med Sara och massa annat som man hinner med på en busstur. ´
Ibland(eller väldigt ofta) blir man så borta så man inte märker omvärden omkring sig. Vilket hände för mig idag. Jag försvann så långt bort att jag inte ens märkte att min allra bästa kompis klev på bussen. Bra gjort Bella...

Godmorgon gott folk!

Solen skiner och av vad jag kan se så verkar det inte blåsa ett enda dugg. Härligt! Dagens schema ser ut på följande vis: in till stan med 12.10 bussen, gå hem till pappa en stund för att vänta tills klockan blir 14,  promenera sen bort till tandregleringen, kolla mina tänder och mitt fina resultat efter rälsen, sen tillbaka till bussen och Ärla där jag ska vara i kiosken sen. Rätt nice dag!

På tal om bloggen, det här med designen så håller det faan på och ta över mitt liv! Drömde till och med om bloggen och hur den skulle se ut i natt. Man ligger och tänker på idéer hela kvällarna och man blir helt tokig! Sjukt!

Kunde inte låta bli

Som ni ser kunde jag inte riktigt hålla mig borta från att pilla lite. Börjar känna mig lite nöjdare nu faktiskt. Imorn ska jag ta och göra mig en header!!

Nu blir det sovdags!

Dagens +: Att det börjar bli ltie bättre med bloggdesignen

 

Dagens -: Den kalla vinden ute

Tar en paus

Man snurrar bort sig själv bland alla koder och komdinationer. Och hur jag än gör så blir det ändå inte som jag vill. Så jag tar en paus just nu. Bloggen får se ut som den gör just nu och så tror jag att jag börjar om helt. Helt från början. Kanske ska ta och göra mig en header också? Måste fundera lite till så får ni nöja er med hur den ser ut just nu. Kanske inte världens snyggaste men jaa...

Promenix och bloggfix

Har nästan precis vaknat och sitter nu och käka frukost. Tittar ut och kn konstatera att solen skiner och termometern ligger runt 10 grader. Härligt! Bagge springer runt här och förbereder sig till en promenad, själv väntar jag tills senare. Funderar på vart man kan gå. Har ju gått nästan samma runda nu flera dagar i streck och det börjar bli lite tråkigt. Vill dock gå i skogen så vi får se hur det blir.

Som sagt ska Bagge ut nu så jag kanske hinner fixa lite på bloggen. Hoppas jag kan hitta det jag söker!

En dag men lillskiten!

Sitter nu i soffan och pratar med Sara om hur mycket vi har gjort illa oss. "Och då började de bloda jätte mycket!" Haha, sötnos!
Dagen ska jag spendera med henne i princip. Mamma är i församlingshemmet och Roger har fotboll. Senare ikväll så ska dom på fest så de blir en heldag med lillskiten. Vet ej om ajg kan få tid till att fixa lite på bloggen så ni får stå ut med att det ser lite konstigt ut.

Nej, nu ska jag ta och väcka Baggen. Han kan ju inte sova bort hela dagen!

Under konstruktion

Som ni ser så händer det lite små förändrignar hela tiden på bloggen. Det allra senaste är väl menyn under headern. Den är inte helt klar än, och bloggen är defenitivt itne klar. Så ni får helt enkelt står ut med att det ser lite konstigt ut ibland!
Nu måste jag ta och raka mina ben, Bagge kommer snart! :D

Vad faan är det här?!

Snö?! I April!? Jävla bajs!!!!!!

Ser med ljus på morgondagen

Mörkret närmar sig och det börjar bli dags för lilla Bella att gå och lägga sig. Det faktum att det faktiskt är fredag imorn gör mig väldigt glad, trots att det kommer regna imorn ser jag morgondagen som en bra dag. Bagge kommer, det är fredag, en ganska slapp dag i skolan, jag ska köpa en klänning som jag blev totalt förälskad i idag. Jaa, det kan helt enkelt inte bli bättre. (joo, om det var så att solen skulle titta fram skulle jag bli ännu gladare)

Så med dom orden säger jag god natt!

Dagens + : Att jag bestämt mig för att ta kvällsturerna med hunden!

Dagens - : Den mat syrran och jag gjorde blev inte så god som vi hoppats på...

 

Killar är ett mysterium, del 2

En annan grej jag tänkt på när det gäller killar och män, det är att dom har riktigt lätt för att somna. Tex så kan Roger somna så fort han sätter sig i soffan.
Det är likadant med Bagge (han är nästan ännu värre!), han kan kanske lägga sig ner och sen bara somna. Vet att han gör det på jobbet. Sätter sig med och lägger ner huvudet på sina armar mot bordet och två sekunder senare sovet han.
Hur kommer det sig??? Hur kan dom somna så fort?! Jag måste nästan ha minst 45 minuter på mig innan jag somnar. Man vrider och vänder på sig hur i en evighet känns det som innan man till slut somnar in.

Till en viss del måste det vara riktigt skönt. Att bara kunna blunda och sen somna in. Tänk vad mycket timmar sömn man måste spara in då! Då skulle jag kunna gå och lägga mig vid halv 11 om kvällarna och fortfarande vara pigg på morgonen. Då får man två extra timmar till plugg, umgänge, pojkvän eller vad man nu vill fylla dom timmarna med.

En negativ del med att somna fort är dock om man ska åka tåg eller buss tex. Att man kanske lutar huvudet bak lite och vips så sover man. Och vips så missar man sin hållplats och kanske hamnar flera mil ifrån där man egentligen skulle av. Då får man bara betala ännu mer pengar till att försöka ta sig tillbaka vilket också kan sluta med att man somnar och hamnar flera mil åt andra hållet istället.

Nej, jag föredrar nog att vara lite segare när man ska sova. Hellre det än att hamna någonstans mitt ute i Sverige där jag inte hör hemma!

Kärleken är stark

Dagen gick ovanligt fort. På grund av en inställd lektion fick vi hemma uppgifter att göra till dagens sista lektion så vi fick åka hem. Det är en jädra skillnad på 15.12 bussen och 16.42! Är nu hemma i alla fall och Trine och jag håller på och lagar mat. Köttfärssås och spaghetti, får se hur det smakar, haha!
Älsklingen kommer imorn också, längtar redan! Får möta honom vid stationen så åker vi Ärla bussen ut till hålan sen tillsammans.

Jaa, jag fick mitt paket idag också! Det är provsmakat och den smakar underbart! Jag måste faktistk rekomendera Lustjakts hemsida! Den är riktigt bra och du kan hitta allt från sexiga underkläder till erotiska massage oljor. Sen är det riktigt bra service och snabb leverans tid. Även fast mitt paket kom bort fixade dom det snabbt och enkelt. Riktigt bra sida!

Bloglovin'

Jag har ett tag nu försökt ta reda på hur man gör när man lägger in en länk i menyn där ni läsare kan trycka för att följa mig på Bloglovin'. Har ännu inte hittat något så jag fortsätter mitt letande!!

(Om det är någon som vet så hör gärna av er! *desperat*

Kvällspromis

En promenad men hunden blev det. Ingen simning idag nämligen eftersom jag har kvinliga problem just nu. *host host*
I alla fall så tänka jag promenera upp för åsen och gå lite i skogen. Uppför baken gick jag men efter ett tag märker jag att hunden inte följde med. Jag vänder mig om och ropar på henne. Jag får världens mördar blick tillbaka "jag har bajsat och kissat, kan vi inte bara gå hem nu", ungefär en sån blick. "nej då" svarade jag. "nu kommer du med här". Hon kommer lunkade en meter bakom mig uppför hela baken. Men när vi väl var uppe jaa då var det massor att lukta på så då gick det mycket bättre. Knäppa hund!

Nu blir det sängdags!

Dagens +: Jag såg vitsippor och tusilago idag!!! :D

 

Dagens -: Att det inte gick så bra som jag hade hoppats på dagens prov.

Killar är ett mysterium, del 1

Det är otroligt svårt för oss tjejer att förstå oss på killar, och jag tror det inte finns så mycket att göra åt den saken. Men för att underlätta för er som är totalt förvirrade där ute så tänkte jag dela med mig av mina åsikter om vad som finns inuti en killes huvud.


Något som jag kom att tänka på idag var det faktum att killar blir hur jäkla kåta som helst bara av att se en naken kvinnokropp! Hur kommer det sig egentligen? Att dom kan bli så extremt kåta av att bara tänka på en naken tjej, det är för mig väldigt konstigt. 
Efter mycket grubblande och tänkande så kom jag fram till att det nog bara är så helt enkelt. Ett manligt faktum som vi tjejer får acceptera och stå ut med. Visst kan det vara jobbigt ibland att man knappt kan få byta om ifred från sin pojkvän utan att han kommer och tafsar, smeker eller trycker sig mot en. Men om jag ska vara helt ärlig nu, så har jag inte så mycket emot det. Innerst inne så är det ganska trevligt faktiskt, eller hur tjejer!

Dagen avklarad!

Har precis slutat efter en omtumlande hälsa lektion. Jaa, ingen kommentar om det men i alla fall.
Provet gick väl helt okej. Det värsta är att när man sitter där och läser en fråga och man vet att man har läst det dagen innan men man kommer bara itne på det. Så jäkla irriterande!!




Några personer pratar om vad som är nyttigt i maten vi äter.

Person 1: Och omättat fett är inte bra!

Person 2: Men är det inte mättat fett som inte är bra?

Person 1: Nej, det blir man ju mätt av...


Äntligen klar, nu sovdags!

Har nu pluggat en timme och jag tror det mesta sitter. Sen om det sitter imorn det är en annan sak, haha! Ska skriva ut mina anteckningar i morgon bitti bara så jag kan plugga lite lätt under dagen. Känns bra i alla fall!

Usch, nu är jag riktigt trött. Blir nog inget läsnde idag heller. Jag kommer aldirg läsa klar Snabba Cash om det fortsätter såhär ju! Oj, nu känner jag att jag bara babblar för att jag är så jäkla trött. God natt med er istället!

 

Dagens +: Det otroligt härliga vädret!

Dagens -: Att mitt paket inte kom idag..

Sova!......eller inte

Avtvättad, insmörjd och med nyborstade tänder har jag nu äntligen krypit ner i sängen. Det värsta var att jag kom på att jag har omprov imorn. Och jag har inte pluggat. Damn it! Men men, är väl bara sätta sig och läsa lite.

Paketet är hittat!

"Jag har nu varit i kontakt med Schenkers support ang ditt paket. Det visade sig att paketet har sorterats fel och hamnat hos fel ombud. De håller på att rätta till misstaget och om allt går som det ska så kommer paketet till ditt ombud på torsdag. Jag kommer att kontrollera ärendet under morgondagen igen för att se att paketet verkligen är på väg till dig. Skulle det visa sig att det inte kommit åter till Schenkers sorteringsterminal så skickar vi produkten på nytt med posten imorgon."

 

 

Måste verkligen berömma dom för deras service. Som jag sa i inlägget innan så har paketet hamnat fel. Känns bra att dom fixade de så snabbt som möjligt. Plus att dom även skulle kolla upp paketet i morn också. Härligt det är med bra service!

Inget paket än

Hmm, lite putt är jag nu. Mitt paket har inte kommit med den leveransen vi fick idag, vilket betyder att den är försenad. Har skickat iväg ett mail till dom för att se om dom vet något. Vem vet, den kan ju ha hamnat fel någonstans. Jag som ofta får fixa med paketen som kommer hit till kiosken vet att det är ofta det inte är med dom paket som skulle varit med. Så det är ju inte så konstigt om det är så att den hamnar någon annanstans.

Diskution med Dennis

Dennis: Vet du vad Dennis får göra på sin praktik då?
Jag: Nej, vadå?

Dennis: Han får köra traktor, hihi

Jag: Haha, asså, du är en jädra traktor nörd!

Dennis: Hihi, aa



Att man kan bli så glad av att få köra lite traktor, haha!

 

Mums mums

Det är morgon och jag ska iväg till kiosken. Första gången på två veckor nu så var ett tag sen. Blir nog skoj!
 
Har beställt en sak från den här sidan. Bli inte skrämda av dess hemska dildos osv. Det är inget sånt jag vill ha. Har hittat en jätte mysig Body Chocolate. Det är alltså en choklad kräm som man då kan kan hälla på sin partners kropp, sen medföljer en liten pensel som man kan måla med chokladen. Kanske skriva ett gulligt meddelanden? Eller rita ett hjärta? Den som är det braiga är att man sen kan slurpa i sig den goda chokladen.
I alla fall så är det en sån jag har beställt och hoppas den kommer idag! :D

Unstoppable

Jaha, då var det kväller igen. Dagarna går fort, vilket gillas. Längtar så fruktansvärt till sommaren och lovet, semester och att försvinna från den här hålan ett tag. Bara man åker iväg till Arboga känner man doften av frihet och jag hatar att behöva åka tillbaka. Längtar så fruktansvärt till skolan är över, tills man få köra sitt eget race. Just nu känns det bara som om man trampar i lera, man trampar och trampar men kommer inget vart ungefär.
Men men, antar att det inte finns så mycket man kan göra än att bara låta tiden gå och invänta sin tur. "Snart är det jaag som är kuuuuuuuuung" ;)


Dagens +: Det otroliga härliga humöret jag har varit på idag. Nothing can stop me!!

 

Dagens -: hmm, idag är den svår...får bli att det är skoldag

Hon är faktiskt ganska konstig den där Bella



Lilla stad, den är lugn och vilsam.
Varje dag är som den igår.
Lilla stad, litet folk som bor där, börjar da'n så här:

Stadsfolket:
Bonjour! (x5)

Se där går bagar'n med sitt bröd som alltid, av samma
välkända modell, varje morgon samma sak;
Fram är fram och bak är bak in den småstad där vi bor.

Bagar'n:
God morgon Belle!
Belle:
God morgon monsieur!
Bagar'n:
Vart är du på väg?
Belle:
Till bokhandlar'n, jag har just läst en underbar saga
om en bönstjälk och en jätte och...
Bagar'n:
Så fint... Marie, Baguetterna! Skynda!

Stadsfolket:
Hon verkar konstig, inget tal om saken.
En distraherad madamoiselle.
Inga fester går hon på.
Hon har huvu't i det blå.
Hon är faktiskt ganska konstig den där Belle.

Man:
Bonjour!
Kvinna:
God dag!
Man:
Hur mår familjen?

Kvinna:
Bonjour!
Man:
God dag!
Kvinna:
Och hur mår frun?

Kvinna:
Vill ha sex ägg!
Man:
Dom är för dyra!

Belle:
Jag vill nåt mer än leva småstadsliv...

Bokhandlar'n:
Åh, Belle!
Belle:
God morgon, jag har kommit för att lämna tillbaks boken jag lånade.
Bokhandlar'n:
He, har du läst klart den redan?
Belle:
Åh, jag kunde inte lägga ner den! Finns det nåt nytt?
Bokhandlar'n:
He he he, inte sen igår.
Belle:
Det gör ingeting, då tar jag... Den här!
Bokhandlar'n:
Den där?! Men du har ju läst den två gånger!
Belle:
Ja, den är min favorit. Fjärran länder, djärva dueller,
magiska trollformler. En förklädd prins!
Bokhandlar'n:
Om den är så bra, så behåll den du.
Belle:
Men monsieur!
Bokhandlar'n:
Inga men!
Belle:
Ja, men tack då! Tack så mycket!

Stadsfolket:
Den flickan hon är inte alls som andra,
försöker nog va' originell.
Kanske något är på tok,
hon går jämt gömd i en bok.
Ja, hon är en riktig gåta den där Belle.

Belle:
Åååh, det är så jag minns den,
hennes första bal, vem vill gå hem.
Här får hon syn på prinsen,
men det vet hon inte förrän i kapitel fem.

Kvinna:
Såklart att hennes namn betyder skönhet,
för den har ingen paralell.
Man:
Bakom hennes vackra skal,
är förvirringen total, hon är inte alls som vanligt folk.
Stadsfolket:
Som du och jag och vanligt folk, nej inte alls
som vanligt folk är Belle!

Lefoux:
Du pricka' varenda en Gaston! Du e världens bästa skytt!
Gaston:
Det är sant...
Lefoux:
Inget djur i världen har en chans mot dig... Ha ha!
Ingen flicka heller för den delen!
Gaston:
Jag vet, Lefoux!
Och jag tänker sikta in mig på den där.
Lefoux:
Va?! Uppfinnarens dotter?
Gaston:
Just hon är den lyckliga mö jag tänker äkta.
Lefoux:
Men hon är...
Gaston:
Den vackraste flickan i stan!
Lefoux:
Jag vet, men...
Gaston:
Då är hon det bästa, och förtjänar jag inte det bästa?!
Lefoux:
Men det är klart! Jo men visst gör du!
Gaston:
Den första gången som jag mötte henne, sa jag hon var sensationell.
Och min spegel visar mig, att hon aldrig säger nej.
Ska jag gifta mig, så tror jag det blir Belle.

Tjejer:
Se där, går han. Han är väl stilig?
Monsieur, Gaston. Mitt hjärtas pest.
Det slår så fort, mitt hjärta lider!
Han är en lång, mörk, stark och vacker ...

..

Belle:
Jag kanske vill nåt mer än leva småstadsliv!

Gaston:
I sinom tid så ska nog Belle bli min!

Stadsfolk:
Se där går hon så speciell och sällsynt,
en mycket märklig madmoiselle.
Ja, det vore bäst förstås, om hon var en av oss.
Men en underlig och särskild sort, en vacker, men en särskild sort,
en underlig och särskild sort... är Belle!

Det är förjävligt med mensvärk!

Ny duschad, påklädd och med en macka i munnen. Jaa, jag lever i alla fall. Men jag ska säga er, det var inte lätt att ta sig upp. Man skulle ha en egen dra-en-ur-sägnen-snubbe som kunde dra en upp varje morgon. Fast då skulle jag säkert bli irriterad och sparka sönder den eller nått.
Nej, nu har jag inte längre tid till att sitta här och blogga iväg min dag, dags att gör sig snygg!

Nytt till bloggen

Dagen börjar gå mot sitt slut och det är dags för lilla Bella att krypa till sängs. Så orginell som jag är tänkte jag inför en ny grej till bloggen. Dagens plus och minus! Okej, nej jag vet, inte så orginellt men jag tycker det kan vara lite skojigt ändå så det får ni dras med helt enkelt!

 

+ Det otroligt härliga vädert får ett STOR plus idag!

- Sista dagen på lovet(och min tripp i Arboga)

 

God natt!

Home sweet home...or not!

Har precis landat i soffan hemma i Eskilstuna igen. Efter en omtummlande helg, både känslomässigt och annat så är jag nu helt slut och vet inte om jag är särskilt pepp på att gå till skolan imorn. Helst av allt vill jag bara ta tåget tillbaka till min älskling, men jag får vänta till helgen istället.

Kvällen blir nog lugn, tror det inte är något på tv direkt att se. Blåsningen har ju slutat för säsongen så vet inte vad man ska hitta på om söndagskvällarna...något tips??

Mat och fotboll

Är ner gosad i Bagges säng för tillfället. (händer det inte väldigt ofta att jag bloggar om att jag sitter här??) Bli mat om en halvtimma och sen vid tio blir det El clasíco! O hej o hå vad jag är entusiastisk.... Fast jag ska vara glad, jag lyckades övertala honom till att skippa det TVÅ TIMMARS LÅNGA FÖR SNACKET, så jag ska inte klaga.

Jag måste bara få klaga av mig lite på det förbannade vädret. Mörk, regn i luften, grått och trist. Nej, sånt gillas verkligen inte! Kan dock se att solen kommer på måndag. Vilket också påminner mig om att det är skola då, attans, var så häääär nära att ha förträngt det.

Jag överlevde duschen!

Jaa, ni läste rätt! Till min förvåning var det inte så fruktansvärt kallt heller. Jag kunde till och med skölja ur balsamet i lugn och ro. Det kan ha och göra med att det blivit varmare ute, att rören inte blir lika kalla liksom. Eller nått, haha!

Nu sitter jag och väntar på att Baggis ska komma ut ur duschen(hoppas på att han endast har handuken om sig och håret så där snyggt bakåt kammat, grr!) så att han kanske för en gång skull kan ligga bra tidsmässigt. Men jag hoppas inte på för mycket, två skällar på en dag är högst osannolikt!

Så länge sitter jag här i sängen och njuter av min Disney musik. Har kopplat in Bagges högtalare till min data så jag får lite suround ljud alltså! Har kommit in i en disney period igen, som ni säkert märkt, men ni måste hålla med mig om att det är otroligt bra låtar i filmerna! Och samtidigt får man tillbaka blickar när man satt och tittade på alla filmer om och om och om igen när man var liten. Oj oj, de var tider de!

Lejonkungen

hihi, hittade ett klipp som jag citerade igår. Var bara tvungen att lägga in det!




Adult Simba: I know what I have to do. But going back will mean facing my past. I've been running from it for so long.
(Rafiki hits simba with his stick)
Adult Simba: Oww. Jeez... What was that for?
Rafiki:
It doesn't matter, it's in the past.
Adult Simba:
Yeah, but it still hurts.
Rafiki:
Oh yes, the past can hurt. But the way I see it, you can either run from it, or learn from it.
(Rafiki trys to hit Simba again but he miss)
Rafiki: Ha. You See? So what are you going to do?
Adult Simba:
First, I'm gonna take your stick.
(Simba takes the stick and trow it away)
Rafiki: No, not the stick. Hey, where you going?
Adult Simba:
I'm going back.
Rafiki:
Good. Go on. Get out of here

Kylan biter

Har precis vaknat och ska nog snart ta och pallra mig upp för lite frukost. Det betyder dock att jag måste lämna det varma täcket och kliva upp i det kalla rummet för att stress klä på mig innan jag fryser ihjäl. Hmm, vad är chansen på det?
På tal om kallt så ska jag även försöka ta en dusch i dette hus. Lär bli intressant...om jag itne bloggar innan 18 ikväll så har jag förmodligen frusit till is och står som isskulptur i deras badrum!

Min besathet av Disney

Pumbaa: Timon, ever wonder what those sparkly dots are up there?
Timon:
Pumbaa, I don't wonder; I know.
Pumbaa:
Oh. What are they?
Timon:
They're fireflies. Fireflies that, uh... got stuck up on that big bluish-black thing.
Pumbaa:
Oh, gee. I always thought they were balls of gas burning billions of miles away.
Timon:
Pumbaa, with you, everything's gas


Pumbaa: It's like my buddy Timon always says: you got to put your behind in your past.
Timon:
No, no no. Amateur. Sit down before you hurt yourself. It's "You got to put your past behind you."


Adult Simba: I know what I have to do. But going back will mean facing my past. I've been running from it for so long.
(Rafiki hits simba with his stick)
Adult Simba: Oww. Jeez... What was that for?
Rafiki:
It doesn't matter, it's in the past.
Adult Simba:
Yeah, but it still hurts.
Rafiki:
Oh yes, the past can hurt. But the way I see it, you can either run from it, or learn from it.
(Rafiki trys to hit Simba again but he miss)
Rafiki: Ha. You See? So what are you going to do?
Adult Simba:
First, I'm gonna take your stick.
(Simba takes the stick and trow it away)
Rafiki: No, not the stick. Hey, where you going?
Adult Simba:
I'm going back.
Rafiki:
Good. Go on. Get out of here




Finns det en tid och ett liv för oss,
har du ett svar där i dina ögon.
Tänk om jag kunde få se, se när du ler

Långt ovanför, finns det ett land,
där man kan gå i sol på en strand.
Om vi var två, kunde jag få, del av din värld?



Vet inte vad, vet inte när,
bara att något började här,
jag ska bli fri, och jag ska bli
del av din värld







Det är något speciellt med disney...

Filmkväll



Precis kommit hem från Arboga centrum. Som sagt kunde det ha varit bättre väder men men, en rejäll promenad blev det i alla fall. Ner till stationen för att hämta en ny karta, som tillhör mig nu och ingen annans! Sen blev det en tripp till konsum för att köpa in dagens lunch, en Naturdiet shake med chokladsmak. MUMS!
Sen skulle jag då hitta någonstans att hyra film på och det visade sig att statoil hade utbud från videotoppen, men när jag väl kom dit så visade det sig att det endast var köpefilmer. Suck, tänkte jag, så jag fick promenera bort till Bilisten istället och där hade dom hyrfilmer. Julie & Julia till mig och Beck - i stromens öga till Bagge.
Nu ska jag ta och slappa lite tills älsklingen kommer hem. Tror inte han skulle träna så han kommer hem tidigare än vanligt, YEEY! hihi!

 

I Arboga

Hur jag ska förklara kvällen kommer nog misslyckas. Vet inte riktigt hur jag ska förklara den rättvist. HELT FUCKING UNDERBART BARA! Du betyder så mycket för mig att det är sjukt. Hur kan några ord få en att bli så jäkla glad?! Jag lever som på moln!

Jag ska i alla fall tillbringa dagen nere i Arboga centrum. Hade hoppats på finare väder, vått o mulet är väl inte toppen, men det ska inte få ner mitt humör, nej nej. Ska i alla fall försöka leta rätt på någonstans där dom hur ut filmer med Videotoppen, UTAN kartan som jag hittade i våran Volvo. Hmm, får se hur det går.
Önska mig lycka till!

I församlingshemmet

Just nu svävar jag lite som på moln. Det är nämligen mindre än ett dygn kvar tills jag ska till min kärlek. Fyra dagar i hålan Arboga sen dags för skola igen. Usch, gillar inte tanken på skolan, stess, långa dagar och läxor. Klingar inte bra i mina öron i alla fall.

Dagen har i alla fall spenderats för det mesta i församlingshemmet. Det stod pyssel, lek och grillning på schemat. Det blev trolldeg, bakning av chokladbollar, flätande av plastband och en massa skoj. Sara åkte runt på en tramp-traktor och Roger skötte grillen. Massa skoj!

Men som sagt, det bästa börjar inte förns i morgon, hihi!

Simmat o simmat

PRecis hemkommen från badhuset. Har simmat massa med lilla Sara sen 20 längder för mig med. Det tar på krafterna verkligen. Är helt slut nu, blir en tidig kväll för mig antagligen

En dag på stan

Mina inköp:


 

Stadium: 299 kr


 
Stadium: 199 kr


Lindex: 99 kr



Gina Tricot: 149 kr


Så jäkla nöjd!

Bloglovin'

Gillar du min blogg så mycket att du vill hålla koll på den dygnet runt? Att du inte bara kan missa ett inlägg? Att du långsamt avlider när du inte får läsa min blogg? Ta och följ den då på Bloglovin då! :D

Nej, skämt o sido, så hilma besatta är nog inte mina läsare. Men ni som vill kan ju följa den i såna fall! hihi :)

Följ min blogg med bloglovin

Detta gör mig förvirrad

Okej, nu förstår jag verkligen ingeting! Under säker en två veckors tid har det gått reklam om Bingolottos guldkväll den 4 april med artister som Velvet, Linda Bengtzing, Fantastic 4, Brolle och den mystiska Joe Labero. "Åh" tänkte jag, "Brolle är med då kan vi ju spela kanske" Jaa visst blir det så. Trine och jag sitter vid tv:n 19.30 för att invänta Brolle och lite skojigt bingo. Vi spelar bingo och vinner inget, som vanligt. Men ingen Brolle än så länge. "Nehe, men han kanske kommer till slutet. Gör slutsången liksom" Nej, hela programet går, TVÅ OCH EN HALV TIMMA, utan att någon Brolle dyker upp!

Vad är det här? Ingen nämner honom i programmet, inget står på hans hemsida, inget står i skvallerpressen. VAd har hänt? Varför säger dom ingenting? Varför var han inte med? Hur kommer det sig att alla andra som skulle vara med var det men inte Brolle?

Någon som hört nått????
*desperat behov av svar*

Glad Påsk!

Just precis, glad påsk på er alla och hoppas ni äter mycket godis! Själv ska jag proppa i mig påskmat så det räcker och blir över. Frida och Elin med pojkvänner kommer hit, även Barbro kommer hit. Det blir ägg, jansson, köttbullar och sill. Jag kanske till och med ska smaka en sill bit. Det återstår och ser.

Nu ska jag ta och göra mig påsk fin!

Äckligt väder!

Har precis kommit in efter en tur med hunden. Det är ju så typiskt. Jag tittade nämligen ut och såg att det inte regnade. "Bra" tänkte jag. "då kan jag ta hunden nu". Så jag klädde på mig ytterkläderna, ropade på hunden, plockade på mig lite hundgodis och gick ut. När jag kommer ut ösregnar det ute.
Så nu sitter jag här, blöt och äckligt. Suck...det ända positiva med regn är att det sista av snön försvinner...

Snart bär det i alla fall av till stan. Matte prov sen simma. Nice!
RSS 2.0