'

Bagge kommer! Nu!

Mitt bland allt mit tråk idag fick jag ett telefonsamtal från min Baggis. Det visade sig att han hade ställt in med sina kompisar och frågade om han fick komma hit! YEEEY!!! Hihi, klart du kan svarade jag! Och nu är han snart på väg. Är fortfarande i lite av ett chock tillstånd men också väldigt glad! Jag som saknade honom så mycket i morse och ville ha honom här, nu kommer han snart vara här!! Haha, åh kan inte beskriva hur glad jag är just nu!

Pluggdag

Vad ska man säga? Plugg, plugg och ännu mer plugg. Först det förbannade miljöarbetet som jag inte vet riktigt hur jag ska få ihop. Sen en jäkla text på engelska om den svenska midsommar som ska översättas. Blä, blä och blä. Det känns riktigt tungt, men det är väl sånt som måste göras helt enkelt. SUCK!

Man in the mirror



I'm Starting With The Man In
The Mirror
I'm Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change
(Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change)
(Na Na Na, Na Na Na, Na Na,
Na Nah)

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make that change

Nyss kommit hem från stan. Blev en riktigt hel dag. Har handlat en hel del också. Kan dock inte visa er eftersom min kamera inte har några batterier och kameran på mobilen är UR USEL! Så jag får väl beskriva istället. Först en vit skinn väska från JC, den var nedsatt så fick den för 65 kr. Sen ett vitt linne också från JC med ett snyggt tryck på med rosor och en orm omlindande runt en dolk.
Sen en grå tröja från Gina och ett par blåa trosor. Och vantar också, från H&M, svarta.

Igår var jag också på Michael Jackson - This is it. Helt otrolig film. Man fick verkligen se hur engagerad han var i sin musik och hur mycket han ville påverka oss andra med sin musik. Min absoluta favorit låt är Man in the mirror. Men man fick även höra låtar som Billie Jean, Thriller, Black and white, Earth song m.m.
Han var nog världens bästa artist, NÅGONSIN!

Man eller kvinna?

Hittade en video på you tube om en läkare som genomförde ett test med förlossnings värkar för att se om män är kapabla till att föda barn. Titta och njut!



Själv tror jag att män får för sig att dom är så jäkla tuffa och kan klara dom flesta smärtor. Men när det gäller förlossnigsvärkar så har dom helt fel! Vi kvinnor har defenitivt högre smärtgräns än män!

En helg i Arboga

Sitter nu hemma hos Bagge. Eller ja, jag står rättare sagt på knä framför hans dator. Det är en viss "någon" som har belamrat datastolen med kläder så den går inte att sitta på. Men men, det här får duga.
Gårdagen var jättemysig, det visade sig att Bagge köpt en present till mig. Ett presentkort på bio med hela 500 KR! Så vi ska på bio ikväll hihi. Har packat fin kläder och så sprang jag ju några ärenden häromdagen så jag tror han kommer gilla det, hihi. Vi ska i alla fall se Zombieland. Den värkar riktigt kul faktiskt, jag är ju inte direkt en som tittar så mycket på zombie filmer men den här värkar lite annorlunda så det ska bli trevligt.
I morn väntar middagen med Bagges mamma. Lite nervös fortfarande men det kommer nog lösa sig. Det blir middag och fotboll, sen bär det tyvärr av hemmåt. Förstår inte varför helgerna måste gå så fort!

Jaja, nu måste jag gå. Har en hel del att göra med mitt utseende tills bion ikväll, hihi.

New Moon, 20 november

Hittade ett klipp här med nästan alla teese klipp från New Moon :D Bara måste kollas in! :D

Get up and listen, life is short you'll miss it!

Helg och lov, äntligen!

Dagen efter the big day. Fick precis det jag ville ha. Pengar! Och så fjärde Twilight boken också! Har redan satt tänderna i den, haha! Asså, vampyrer...tänderna...okej, dåligt skämt ehe...

Nu är det i alla fall bara en dag kvar tills fredag, vilket betyder Arboga och Baggis! Har saknat honom så! Var hela två veckor sen jag träffade honom! Ska bli riktigt härligt att äntligen få vara i hans armar.
Fick reda på idag också att jag ska få träffa hans mamma för första gången. Är lite nervös måste jag erkänna. Har fått ett jättetrevligt bemötande av hans pappa och han nya, så hoppas på det av hans mamma också haha.

Efter helgen är det lov också! Äntligen! Det behövs verkligen, att få vila upp sig lite och få tänka på något annat än skolan för en gång skull. Jaja, ska kila iväg nu i alla fall! Har lite ärenden att göra, hihi.

Dagens ungdomar...

Dagen före the big day. Hihi, faast det jag längtar mest till är egentligen tatueringen. Och så den underbara skinjackan jag såg på JC häromdagen! Åh, vill verkligen ha den! Hoppas jag får pengar över till den! Hoppas! Hoppas!

Förutom det så har jag kommit på en sak. Allting med sex, droger och alkohol går bara längre och längre ner i åldrarna. Det är sån skillnad från när jag gick i sexan och hur det är nu. När jag gick i sexan spelade jag gameboy och gjorde gubbar med händerna som jag lekte med. Visst jag var kanske töntig men jag vet i alla fall säkert att det var ingen i klassen som hade ens kommit på tanken att börja dricka alkohol och sex. Visst, vissa hade sina pojkväner men det var mer pussar och kramar som gällde då. Inte hångel och framför allt inte sex. Det är så synd att det ska behöva vara så. Tjejer och killar som lägger ut lättklädda bilder på bilddagboken, och allt vad det heter, för att få uppmärksamhet. Visar upp sig i cam på msn och så vidare. Det är hemskt!
Så om det är några föräldrar, systrar eller bröder som läser det här som har barn/syskon i den åldern, försök ta det där "the talk" om hur det ligger till med sex och att det faktiskt är en ganska big deal. Jag vet att jag har någon att prata med i alla fall.

Lyssnar sönder!

whow, girls just wanna have fun!

Jaha, så börjar ännu en skol vecka. Vi ska tydligen till munktell i morgon bitti också. Asså, att lägga en idrotts lektion på måndags mornar är rätt smärtsamt måste jag erkänna! Man är fortfarande seg efter helgen och har ännu inte riktigt vaknat. Helt onödigt om du frågar mig!
Tisdag ska jag väl försöka ringa runt lite efter praktik. Har några ställen där jag kan tänka mig att vara. Måste bara ta reda på telefon nummren. Wish me luck!

Onsdag är det min dag! Då bjuds det på tårta och gott gott hemma hos mig. Har beställt chokladtårta som mamma skulle fixa, (Love you for that♥) och jag måste erkänna att jag är lite smått nervös. Har önskat mig en tatuering så ja..jag vet ju vad jag ska tatuera, bara det att jag har en lite fobi för smärta så ja..hoppas det inte gör ont! Haha.

Torsdagen hoppas jag går väldigt fort så att fredagen kan komma snabbare. Då bär det av till Arboga! Yeey! Längtar! Längtar! Längtar! Längtar! Har ju inte träffats den här helgen så var ett tag sen. Men men, det är i alla fall veckan höjdpunkt!

Nu väntar min sköna säng där borta i mitt rum.
God natt gott folk!

One tree hill går i botten!

JAg måste bara säga att OTH avsnittet i söndags var ett perfekt slut! Det var verkligen det, jag skulle bli skit glad om det hela slutade så. Men nej då, då var de tvugna att göra en sjunde säsong där de också TAR BORT TVÅ AV HUVUDKARAKTÄRERNA. Nej, jag måste faktiskt protestera mot det här. Hela serien kommer bara gå åt helvete rent ut sagt. Därför har jag bestämt att skita i den sjunde säsongen. Jag har fått mitt happy ending så det så! Jag tänker nöja mig med dom första 6 säsongerna. Någon som håller med mig?

Del av din värld

Nobody gonna take me higher, I must stick with you

Jaha, då sitter man här igen. På en tråkig hndl lektion(bransch och produktkunskap) och tråkar. Har ett enormt stort arbete där vi ska starta ett eget företag inom våran bransch och tänka helt mljövänligt. Allting ska vara så miljövänligt som möjligt. Så efter ett evigt tittande efter energisnåla tvättmaskiner och ekologiska produkter börjar jag få ont i ögonen. Just nu vill jag bara hem och sova. Eller varför inte ta tåget till lilla Arboga och lägga mig i Bagges famn istället för min tråkiga säng.
Det blir dock inget mys mys med Baggis i helgen utan mys mys med tjejerna istället. Ska bli kul, var länge sedan nu. Filmkväll/pyjamasparty väntar och vi har bestämt att alla skräckfilmer är TOTALT FÖRBJUDNA! Kommer bli skit kul!

Sen har ju nedräkningen av min födelsedag börjat också. Idag är det 6 dagar kvar! Yeey! Har ju önskat mig ett presentkort på tatuering av mamma. Har börjat kolla in lite bilder och så och känner mig riktigt taggad! Det blr en ros eftersom jag alltid ha varit mammas rosenbuske. Jaa, alltså jag är "vacker som en ros men jag har taggar att använda när jag blir arg" typ, haha. Mammsen, älskar dig! ♥

Nästa helg har jag dock blivit iväg skickad! Mamma och Roger ska ha fest och det är inga barn tillåtna(inte för att jag räknar mig som barn) så då blir det Arboga som gäller! Längtar redan, att vara ifrån varandra i två veckor är tuffare än vad man tror. Suck, känner redan hur jobbigt det komemr bli. Men sen vad underbart det kommer vara sen när vi väl träffas. Jag får väl försöka fokusera på det. Fast de gör att jag bara längtar ännu mer...jag får helt enkelt inte tänka på det alls, då blir det nog bra, haha.

Nej om man ska ta och fortsätte med det jäkla arbetet nu. Men en sprängade huvudvärk blir det nog svårt men ska försöka. Hade bra alla!
Kram

En stressig vecka med ett underbart slut

Nyss kollat på One Tree Hill! Jag tror jag kommer avlida innan nästa söndag! SÅ JÄKLA HEMSKT! aja, jag får försöka hålla mig i skinnet.

Jag har i alla fall haft en underbar helg hos min Baggis. Vi stannade inne hela helgen och bara umgicks och hade en allmänt mysig helg. Som sagt när han väl tar fram sina bra sidor är han helt underbar! Han till och med lagade mat åt mig(!) Om man kan kalla värma makaroner och köttbullar i mikron för att laga mat, haha. Men det är tanken som räknas och det var jätte gulligt gjort om du frågar mig!

Innan helgen shoppade jag också lite till och med. Har handat mig ett par jeans tights, underkläder och en ny tjock varm tröja. Den sist-nämnda behövdes verkligen! Det är ju så jäkla kallt på mornarna nu förtiden. Det märks verkligen att hösten är på väg..snyft!

Snart bär det av till Ärla igen också. Härligt härligt! Och jag längtar redan till helgen då Bagge kommer. Suck, hoppas veckan går fort.

Jaja, nu blir det sängen snart för mig. Sova, sova sova!
RSS 2.0