'

Vi är en, hör ihop som två träd med samma rot. Och jag är för alltid din vän.

ja, det var ett tag sen jag skrev här. Har haft fullt upp med läxor och annat viktigt. Men nu är jag tillbaka i alla fall men om ni hoppas på om jag har något intressant att skriva om så hoppas ni alldeles för mycket, haha.
Så, vad har jag gjort idag? En hel del måste jag erkänna. Jag har möblerat om i mitt rum hela dagen. Allting började med att jag skulle storstäda, damma av alla hylor och sedan dammsuga. Sen blev det att jag flyttade på en grej och en grej till och så vidare. Nöjd blev jag i alla fall och det är det som är huvudsaken, haha.

I morgon blir det skola igen. Sista lektionen ska vi titta på hälsoresan så blir lite mys-onsdags. Går länge i morgon dock, kvart över fem om det inte är ändrat. Men men, finns inget man kan göra åt det, you just have to deal with it.

Till helgen bär det av till Arboga för min del. Ska till Bagge över helgen, längtar!
Jag förstår inte hur en person kan vara så korkad och dum men samtidigt så underbar! Visst han har sina dåliga sidor och visst han kan vara en riktigt pain in the as ibland, men ändå har jag aldrig varit lyckligare när jag är med honom. Och jag tror nog att han tycker jag kan vara jobbig ibland med mina konstiga utbrott, haha.
Men på nått sett så hör vi ihop, konstigt nog. Jag menar han är hur sport intresserad som helst och älskar att träna, medans jag hellre sitter inne och läser en bok eller nått. Men på nått sett kan jag inte tänka mig att kunna gå vidare utan honom. Han är min Bagge och som det känns nu kommer han förbli det ett tag till i alla fall.

Three words is all I need

Jaa, vad ska man säga. Bagge har nu snart varit sjuk i två veckor. Har inte träffat honom sen jag var hos honom, den där tisdagen då jag var ledig. Det är tufft. Kan inte säga så mycket annat. Jag saknar honom otroligt mycket. Visst, vi pratar via telefon och så men ändå. Det är inte riktigt samma sak.
Han kanske ska komma i morgn dock. Kanske. Han säger att det inte är någon skillnad från igår men jag tycker att han kan komma ändå. Han har ju typ svullna lymfkörtlar och har ont, men ingen feber och så så tycker gott och väl att han kan komma hit ändå. Jag menar vi har inte träffats på över en vecka and it's tearing me apart!
Vet att jag egentligen inte ska säga så mycket, jag vet att det finns andra som ahr det värre med sistans förhållanden och så, men...jag tycker det här är jobbigt helt enkelt.

Jaa, jag vill bara säga att Jag saknar dig,
jag vill vara i dina armar. Vill att du håller om mig
och säger det jag vill höra. Vill se dig i ögonen och
berätta för dig hur jag känner..

Elva bokstäver, fem vokaler, tre ord...en känsla
RSS 2.0